Овен Kaрате се едва ли не с всички, в които

...
Овен Kaрате се едва ли не с всички, в които
Коментари Харесай

Хороскоп 20 ноември: Кошмарен ден за три зодии

Овен
Kaрате се надали не с всички, в които разговаряте, въпреки че не желаете да се случи нищо сходно. Забележките Ви са язвителни, шегите - обидни, а въпросите - нетактични. Освен това неутолимата жадност за другарство Ви тласка към нови контакти, тъй че денят безусловно ще се състои от огромни и дребни спорове, пререкания и недоразумения. Имате потребност от най-малко няколко часа, които да прекарате уединено със себе си, с цел да разберете дори не какво става, а просто да се отдалечите от другите хора и да свалите товара за непознатите отрицателни страсти. Разходка в парка към обяд може да стане чудесно лекарство от доста неприятности.

Телец
Доста комплицирано ще бъде за Вашия обичан човек през днешния ден да разбере, какво желаете да му кажете с тези или тези Ваши дейности. Той няма да може да разбере Вашите претекстове и стремежи и по тази причина ще се държи разсеяно и несъответстващо. Постарайте се да бъдете по-открити и разбираеми.

Близнаци
Ако заобикалящият Ви свят през днешния ден прекомерно доста Ви нервира, намерете безшумно насаме място, където ще можете най-малко за малко да бъдете на мира. Никой няма да пострада, в случай че за малко излезете от играта. Освен това, нужно е да посветите някакво време на размишления. Ако за известно време останете уединено със своите мисли, колкото и неуместна да Ви наподобяват, това ще Ви зареди с небивала сила. Не е нужно дефинитивно да се превръщате в аскет - задоволително ще бъде единствено за известно време да изключите телефона и да се заемете с книгата, която по този начин дълго не сте успявали да дочетете.

Рак
Денят е удобен за това, да си визиите измененията във Вашата работа. Ако си визиите по какъв начин виждате своето идеално работно място, запишете го и се пробвайте да го реализирате като проект. Прекалена интензивност през днешния ден не е нужна, тъй като има голяна възможност тези дейности да Ви лишават доста сили, а да не донесат съответен резултат, в случай че авансово не планирате всичко до най-дребния подробност.

Лъв
Днес ще съумеете да решите едновременно няколко значими проблеми, в случай че повярвате в себе си и не започнете да губите времето си за незначителни неща. Съсредоточете се на най-главното и ще бъдете осенени от блестящи хрумвания. Възможна е среща с отдавнашни познати, с хора, с които са Ви свързвали доста близки връзки, а общуването ще бъде в действителност прелестно. Не са изключени забавни вести отдалече. Това е прекрасен ден за покупки и решение на битови въпроси, само че пътуванията е по-добре да отложите за по-подходящо време.

Дева
Дошло е време да си дадете сметка за това, какво сте създали вярно, и какво – не. Признайте си своите неточности и разберете, че още не е късно, с цел да ги оправите и да минимизирате загубите. Взимайте решенията независимо, дори от това да има заплаха да си спечелите неодобрението на близките. Ще постигнете доста, единствено в случай че не се съмнявате в личните си сили и благоприятни условия. За страдание ще се наложи да поддържате връзка освен с забавни и приятни хора, само че и с доста несимпатични видове. Запасете се с самообладание - то през днешния ден ще Ви е доста, доста нужно.

Везни
Постарайте се през днешния ден да избегнете натрупването на несвършена работа. Неочаквано повикване от началството може да попречи за реализиране на персоналните Ви проекти. В фамилните връзки може да вършиме всичко, което Ви се прииска. Най-важното е, да не допускате глупави неточности. Планирайте взаимен отдих, тъй като от дълго време е трябвало да извършите това. Внимателно проверете положението на своите финанси, а това се отнася и до въпросите за прилагане на заем. Препоръката на звездите е, изобщо да се въздържите да го взимате, а да изчакате по-добро време. Има възможност да получите безценен подарък.

Скорпион
Днес няма никаква потребност да се намесвате в живота на хората, които Ви заобикалят, въпреки че доста ще Ви се желае да го извършите. У Вас кипи мощно предпочитание да вземете присъединяване във всичко, което става, а това открива пред Вас голям брой нови удивителни благоприятни условия. Може би имате проблем единствено със смелостта? Защо се страхувате, че никой няма да изиска да Ви вземе в своя тим? Напротив, всички биха желали да вземете по-активно присъединяване в това, което става. Оставете своя диря в заобикалящия Ви свят!

Стрелец
Бъдете деликатни! В този ден конкурентната битка ще се обостри, а Вашите неотдавнашни съдружници ненадейно може да се окажат от другата страна на барикадата. Желателно е да разчитате единствено на своите сили, изключително в случай че става дума за решение на значими въпроси, свързани с дълготрайно обмисляне. Настроени сте за другарство и по тази причина денят ще бъде великодушен на контакти и забавни срещи. Помнете, че на запознанствата от през днешния ден не би трябвало да се отдава огромно значение - те са мимолетни, колкото и да са приятни.

Козирог
Неочаквано уведомление ще Ви накара да се откажете от своите проекти. Старайте се да проявявате мъдрост и устойчивост, като се доверявате на интуицията си, и не се опасявайте, да отстоявате своите ползи. Вашият бизнес-нюх ще бъде оценен по достолепие. Очаквайте предложение да се заемете с нова работа или с непредвиден план. Днес ще съумеете да решите значими фамилни въпроси, както и да създадете удобни условия за по-нататъшно развиване на връзките, играещи значима роля в живота Ви. Погрижете се, в дома Ви да е прелестно и уютно. Дреболиите, нарушаващи битовата Ви естетика, могат мощно да Ви нервират.

Водолей
Крайно време би трябвало да се вгледате в някои остарели и ненужни навици, които към момента имате. И какво възнамерявате да вършиме? И за какво вършиме всичко това? Защо не се опитате да извършите? Не се осъждайте, тъй като не можете да се преродите за една нощ. Привичките се трансформират с времето, а и доста постоянно ни подаряват с чувство за излъган комфорт. Но това не е съображение, да не се пробвате да се измененията.

Риби
Днес ще Ви се желае, да си поиграете на милионер. Ще пръскате пари на ляво и на дясно, изпълнявайки всеки каприз на своята половинка. Тя, несъмнено, ще бъде доста, доста щастлива. Постарайте се да не се увличате: на следващия ден и настроението може да се промени, и парите да свършат. А условията на обичания човек вследствие на днешното галене, може доста да набъбнат.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР