Овен Какво колекционирате? За какво можете да кажете, че ви

...
Овен Какво колекционирате? За какво можете да кажете, че ви
Коментари Харесай

Вижте хороскопа си за първата неделя от новата 2020 година

Овен

Какво колекционирате? За какво можете да кажете, че ви принадлежи? Има ли такива неща, които постоянно ще бъдат с вас? Хубав ден за хубави въпроси, за увеличаване на възприятието за сигурност. Просто се разгледайте и се приемете с всички плюсове и минуси, които вие оценявате като такива, а те в действителност просто са. Това е вашата сила с местата, където се усилва и с местата, където се губи.

Телец
Не можеш да си уединен, до момента в който имаш себе си. Въоръжени с това верую, тръгвайте самоуверено напред. Е, да, още е неделя, само че постоянно има къде да отидете или най-малкото какво да планирате. А работата върху себе си в никакъв случай не свършва.

Близнаци

Хубав ден за фантазии и релаксация. Обикновено вие мечтаете в придвижване и вашата медитация се назовава динамична. И въпреки всичко дайте на тялото си късмет да изпита и различен тип придвижване - придвижването неподвижен. Не контролирайте мислите си, единствено ги наблюдавайте и след това съберете плодовете. Хубаво е да опитате нещо ново, нали?

Рак

Позволете си да сте малко луди в днешния ден. Направете нещо, което не сте правили до момента, изпробвайте нова игра, нови извършения, нови науки. Оставете се интуицията да ви поведе в посока, която до момента не сте хващали. И бъдете щастливи. Бъдете като деца!

Лъв

Дългата процедура усъвършенства умеенето, само че внимавайте какво практикувате. Просто през днешния ден е време за равносметка. Какви резултати сте постигнали, а какви бихте желали да бъдат те? Преди да стигнете някъде, би трябвало да знаете за къде сте се запътили. Имайте едно мислено.

Дева

В лабиринта от пътища пред вас, внимавайте да не загубите себе си. Възможностите са доста, мъдрост ви е нужна, с цел да знаете кой път да хванете. А мъдростта е нещо, което се придобива с опит, от време на време с болежка и горест. Бъдете подготвени да платите цената.

Везни

Днес можете да успехите всички страхове и подозрения. Готови сте да рискувате в името на задачата, която следвате. Просто не бъдете прекомерно самонадеяни или горделиви, знайте, че ходите по тъничък лед. Предизвикателен ден.

Скорпион

Можете да решите всички прочувствени проблеми през днешния ден, да балансирате несъгласията и освен това да останете спокойни. Но ще имате потребност от някой до себе си, някой, който да ви бъде нещо като кей и опора, да ви даде на вас сигурност и внимание.

Стрелец

Ще получите задоволство от простичките житейски неща. С лекост ще съумеете да се впишете във всяка активност, работа или компания, ще усещате пулса на нещата и ще вършиме всичко леко, леко. Просто не се заблуждавайте, че е вечно. А и не си вършиме илюзии във връзка с другите.

Козирог

Преди да разпалите огъня в някого, дайте си сметка ще го поддържате ли или ще го гасите. Любовта е прелестна, в случай че е безусловна, в другите случаи може да те подпали или пък бързо да изгасне. Във всеки случай е добре на първо време да сте наясно със себе си.

Водолей

Разровиш ли спомен, ще бликне сълза, в което в действителност няма нищо неприятно. Спомените са опора, само че и горчилка от време на време, позволете им да се отлеят от вас. Освободете се и се усмихнете свободни и леки. Споменът може да бъде огромна мощ.

Риби

Днес ще сте любопитни към всичко, което се случва към вас. Еднообразието ще ви уморява и ще ви дотяга. Просто пътувайте, наблюдавайте, говорете, събирайте усещания, нахранете се с информация и безредици.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР