Овен Какво е неделята? Ден за почивка, ден за радост

...
Овен Какво е неделята? Ден за почивка, ден за радост
Коментари Харесай

Хороскоп за 26 май

Овен
Какво е неделята? Ден за отмора, ден за наслада и ентусиазъм. Светете, огрявайте света с неподправения си възторг и откровеност. А който не ви утвърждава, това си е негов проблем, а не ваш, нали? В последна сметка това приказва какъв е той, а не какви сте вие.

Телец
Ще се чувствате подготвени за подвизи, ще имате предпочитание да свършите безчет неща. Любовта ще ви се усмихне, без значение от заниманията ви. Усмихнете се и вие и направете първата крачка.

Близнаци
Чувствителни и възприемчиви през днешния ден ще сте елементарно раними. Покажете грижата и вниманието си към другите, само че не се потапяйте в техните проблеми. Оставете диалозите, където са и се отърсете от всички лепкави и тегави изявления, изгорете ги в слънчевата светлина.

Рак
Гледайте да не се разпилявате. Не се сърдете на близките, че разчитат да извършите обещанията си, бъдете по-отговорни, докажете престижа си.

Лъв
Консерватизъм, прагматизъм, натурализъм са настроенията през днешния ден. В цялостното си право сте да ги надскочите, само че по-важното е да усвоите урока за полезността и постоянството. Някои простички въпроси, като да вземем за пример - кое е скъпо за мен и защо бих бил непрекъснат - ще раздвижат пластовете у вас.

Дева
Съчетайте предизвикателното и ексцентричното с практичното и ще пожънете величествен триумф. Само не действайте преждевременно, пребройте до 10.

Везни
Битовите проблеми ще ви костват много време и нерви. Можете, обаче да извлечете дивиденти от работата си. Погрижете се за здравето.

Скорпион
Днес може изцяло да разчитате на сътрудниците си. Идеи ще имате, само че ще са толкоз ексцентрични, че мъчно ще ги реализирате. Бъдете по-практични.

Стрелец
Упоритост, внимание, усърдие и акуратност ще са главните ви характерности през днешния ден, даже и себе си може да изненадате с някои от тях. Най-важното е да имате цел, а тези качества са просто пътя към нея.

Козирог
Вместо да сте безпокойни, нервни и раздразнителни, бъдете благи, очарователни, сияйни. Можете го и още по какъв начин, просто забравете за всички правила, които са в главата, следвайте простичкия принцип за ненасилие и всичко ще се подреди.

Водолей
Лесно ще се поддавате на провокации, което може да докара до разногласия с всички дружно и с всеки поотделно. Използвайте възприятието си за комизъм.

Риби
Днес разсъдъчната ви страна ще удържи победа над прочувствената. Опитите да осмислите поривите на сърцето в никакъв случай не са давали добър резултат.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР