Овен Kak ще се подредят нещата през този ден, звездите

...
Овен Kak ще се подредят нещата през този ден, звездите
Коментари Харесай

Хороскоп за 12.12.2017

Овен
Kak ще се подредят нещата през този ден, звездите не подсказват, само че промени в действителност ще има. Незначителни, само че все-пак... И в персоналния живот – също. Впрочем, промени, а не промени, въпреки и думите да са еднокоренни, а това не може да не Ви радва!Не се опасявайте, няма да Ви се случи нищо ужасно!

Телец
Трудно ще Ви бъде през днешния ден да убедите своя обичан човек, че е изцяло независим и прелестно може да мине без Вашите препоръки, директиви и пожелания. За него е изцяло задоволително, че не Ви е безразлично това, което се случва в неговия живот, и нищо повече не му би трябвало.

Близнаци
Уморени сте. И толкоз сте изтощени, че за персонален живот не Ви остават сили. Ако Вашата половинка се съгласи да прекарате вечерта като Ви масажира гърба или Ви вари кафе, то тя в действителност е богатство, което не би трябвало да се изпуска! На подобен героизъм ще се съгласят малко на брой.

Рак
Мислите си, че Вашият вътрешен свят е най- уютното място във Вселената? Това е разбираемо изключително в този момент, когато Вашият разсъдък е зает с най-разнообразни хрумвания и мечти. Вярвате или не, само че има прийом да бъде взето под надзор Вашето плодотворно и богато въображение, както и неукротимата Ви креативна сила. Просто би трябвало да сте подготвени да я насочите в нужната посока. Това, което ще се получи при Вас като резултат през днешния ден, може да накара обкръжаващите да трансформират мнението си, и в последна сметка да си отворят очите.

Лъв
При Лъвовете е допустимо не всичко да бъде наред с вътрешната настройка, а това през днешния ден има заплаха съществено да скапе освен Вашето въодушевление, а и това на Вашите близки. Както постоянно ще Ви оказват помощ фамилията и хората от близкото Ви обграждане. Половинката в фамилията ще Ви окуражи, поставяйки пред Вас един напълно нов проблем, а вечерта като че ли всичко ще вземе с ръка!

Дева
Днес ще се наложи да сте оптимално съществени с Вашия обичан човек, дори и на него да му се желае да се посмее, да се пошегува или да се направи за малко на простак. Само че само деловия метод при общуването ще Ви обезпечи цялостно взаимно схващане и поддръжка, а за момента тъкмо това Ви е нужно.

Везни
Днес ще поискате да бъдете уверени, че ще изживеете с Вашия обичан човек дружно всичкия Ви оставащ живот, и дори малко повече. Дори и той да няма толкоз твърдо разбиране и религия в утрешния ден, ще се наложи да си сътвори правдоподобна заблуда.

Скорпион
Очертава Ви се един уединен ден. Това, в действителност, има и своите прелести, тъй като може да се заемете със самоусъвършенстване. Може да започнете да четете някоя интелигентна брошура - няма да Ви бъде ненужно. Може да съумеете да извлечете от нея материал за някои диалози, с които да извършите усещане.

Стрелец
Свийте кръга на другарство до стеснен фамилен и никого не пускайте в него. Днес няма да се чувствате доста добре в оживен кръг на другарство, а да понесете и самата мисъл за това, че не сте водач, за Вас е невероятно. По-добре прекарайте деня като пандизчия – в изолираност. Едновременно с това ще съумеете и на семйството си да отделите малко време, а не е ненужно.

Козирог
Ако видите някаква опция за напредване напред, би трябвало неотложно да се възползвате от нея. Оставете консервативността и дългите размишления за някой различен път. Сега животът Ви би трябвало да бъде изпълнен с дейни дейности и да поемате опасности. Свикнете с мисълта, че не е допустимо да се реализира триумф постоянно, когато се заемете с нещо. Ако непрекъснато очаквате нереално високи резултати, единствено ще се настроите отрицателно.

Водолей
Планирайте за днешната вечер нещо изключително, даже това да е в последния миг. Позвънете на старите другари или на накой, който има за Вас огромно значение, или на някого, който в един прелестен миг може да стане за Вас освен това от другар. Поканете ги в някое заведение и там, в смях и закачки, прекарайте радостно времето си. Ако желаете, може да обсъдите въпроси, от които напоследък доста Ви интересуват - нали за това са дадени приятелите на хората.

Риби
Днес не е зле да се въздържате от остри полемики, както и от разногласия с шефовете и сътрудниците, а да се концентрирайте в работата, носеща действителна изгода. Отложете разискването на такива въпроси като международния ред и световното стопляне - те лишават сила, която може да употребявате за по-полезни неща. Не се плашете от различията с обичания човек: може да се откри компромис и това ще се окаже не толкоз мъчно. Вечерта е прелестно време за сантиментални среши и за отмора за двама. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР