Овен Изведете на преден план физическото си състояние. Ако сутринта

...
Овен Изведете на преден план физическото си състояние. Ако сутринта
Коментари Харесай

ХОРОСКОП Овен: Не правете компромиси със здравето си

Овен Изведете на напред във времето физическото си положение. Ако сутринта не се чувствате добре най-добре останете вкъщи. Не правете взаимни отстъпки със здравето си.

Телец Сега е моментът да погледнете по-навътре в себе си. Желанията, които напират не могат да чакат повече. Обсъдете потребностите си с половинката ви, с цел да няма неприятни изненади.

Близнаци Много е значимо да поддържате настроението си на високо равнище. Ако не ви идва от вътрешната страна прибегнете до помощта на обичаната ви ария или се обадете на другар.

Рак Днес ви чака доста необичайно телефонно позвъняване. Някаква неточност може да се трансформира в забавно събитие, което да повлече след себе си други. Мислете на първо място за себе си и бъдете внимателни.

Лъв Денят ще ви зарадва с готовността на приятелите ви да откликнат на ваша молба. Сякаш не сте съзнавали какъв брой доста хора имате до себе си. Щастливци сте!

Дева Сега не е моментът за равносметки. Когато страстите във вас се уталожат ще може да извършите съответните заключения. Най-важното обаче е да бъдете подготвени за същински промени.

Везни Много от нещата, с които ще се заемете през днешния ден ще бъдат доведени до край. Рискувате обаче да вземете предварителни решения, които в бъдеще може да се нуждаят от преразглеждане.

Скорпион Днес ви следва да изживеете един доста прелестен миг, в който ще се почувствате обичани и ценени. Опитайте се да запомните случката, с цел да се връщате към нея в сложни моменти.

Стрелец Изпитвате търпението на другите, само че рискувате да пропуснете момента, в който да спрете. Най-добре прекъснете играта овреме. Опитайте се да се кротнете и да се вслушате в желанията на другите.

Водолей Денят ще показа съществени провокации пред вас. Напълно сте способни да се справите. Ако не сте се подготвили – импровизирайте.

Риби Започва с нов интервал за вас. Разделили сте се с някои илюзии, само че дано това не ви натъжава прекомерно. Имате потребност от отмора и успокоение. Осигурете си ги./Марица

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР