Овен Използвайте времето до обед за обаждания и обяви, за

...
Овен Използвайте времето до обед за обаждания и обяви, за
Коментари Харесай

Успешен ден за Козирога, Скорпионът печели дело или конкурс

Овен

Използвайте времето до обед за позвънявания и разгласи, за контакти с близки и другари от чужбина и за работа с задгранични компании. Мислете и действайте в вероятност, правете проекти за началото на годината. Следобед навлизаме предизвикателен интервал, в който думите и дейностите ни ще се изопачават, ще се спретват компромати и ще се играе тайно. Ограничете контактите, внимавайте какво си пожелавате. Ще ви предизвика желанието да се похвалите с информираност, а по този начин ще изложите себе си и някой различен на опаснос

Работа5
Пари6
Любов5
Късмет5
Здраве5

Телец

Родените в третата декада ще изживеят неприятни моменти сутринта, когато желанията им може да бадат разкрити или да се спре тяхната реализация. Едно пътешестване може да се отсрочи и дори една премия да не може да се получи. Под въпрос остават и някои ваши участия, покупко-продажби и визити, на които сте разчитали за бъдещата си активност и облаги. Но с напредването на деня доста замисли на конкуренцията ще се разкрият, молитвите ви ще бъдат чути и молбите ви ще се осъществен. Приключвате обещаната работа и чакате премия

Работа5
Пари5
Любов4
Късмет5
Здраве5

Близнаци

Денят може да стартира прелестно с обещания и диалози с чужбина, с оферти и ангажименти, които ви устройват. От обед ситуацията радикално ще се промени. Може да се чакат спорове и провокации, които ще ви дискредитират в очите на сътрудници, шефове и сътрудници, а и други хора ще се оттеглен от вас. Навлизате в интервал на алергичности и нетърпимост, които ще ви проличат. Бъдете изключително деликатни с храната и медикаментите. И непознатото държание и прикази ще ви подействат дразнещо и алергично. Внимавайте.

Работа5
Пари4
Любов5
Късмет4
Здраве4

Рак

Получените през днешния ден оферти и предложения ще ви скарат с другари и близки. Някой ще се почувства непотребен, отритнат и непоканен на плануваните срещи и купони. Постъпете дипломатино, предложете повече екстри на тези, с които няма да може да бъдете в множеството време. От обед до на следващия ден на обед се сбъдват благите пожелания. Каквото изречете на глас ще се претвори в реалноста, тъй че внимавайте какво си пожелавате. Вечерта ще ви посети персоналната ви муза на вдъхновението. Ще решите казуса и ще получите премия за труда.

Работа5
Пари4
Любов5
Късмет5
Здраве5

Лъв

Родените в третата дакада ще имат натоварена заран с непредвидени известия и оферти от чужбина и от хора, които от дълго време не са виждали. Не бързайнте да се хвалите или да се оплакате. Очертават се провокации и спорове. Сами може да си спретнете компромат в желанието да извършите усещане или да поставите някого на мястото му. Днес ще изживеете премеждие, което ще донесе усмивки и сълзи. Желателно е да не предприемате нови начинания и да отлагате значимите срещи и договаряния за петък следобяд.

Работа4
Пари6
Любов4
Късмет5
Здраве4

Дева

Важната работа свършете до обед, проведете диалози с близки и познати в чужбна, разберете се за действия и заплащания, подпишете нови контракти и не отлагайте нищо значимо за след това. С напредването на деня навлизате в предизвикателен интервал. Повишава се наклонността към алергичности, освен към храни, само че и към избрани хора и наличия. Вечерта не оставайте на непознати места и там, където може да се компрометирате. Действа вербалната магия. Внимавайте какво си пожелвате, ще се сбъдне.

Работа4
Пари4
Любов5
Късмет4
Здраве4

Везни

Чудесен предиобед с приятни срещи и диалози, с опция да отправите и получите предложения, да уредите работа и активност, която ще донесе изгоди и пари. Ще се радвате на схващане и най-малко един проблем ще се позволи. Следобед може да изживеете някакво премеждие, за което ще разказвате. Запознаствата от довечера ще са бъдещото ви ентусиазъм, само че и огромната ви отговорност. Обличайте се добре, внимавайте какво оферирате на околните, страдащи от алергии. Планирайте за на следващия ден следобяд значимите си срещи.

Работа5
Пари5
Любов6
Късмет5
Здраве4

Скорпион

За родените в третата декада денят не стартира добре. Ще получавате неприятни напомняния или отводи. Ще се постанова бързо да приключите с обещаната работа, с цел да не затрудните тези, с които сте свързани с контракти и поръчки. От обед навлизате в интервал, който ще сбъдне едно ваше предпочитание. До петък на обед с цялостна мощ работи магията на словото. Каквото си пожелаете, ще се сбъдне, ще намерите метод да уредите противоречивите въпроси. Конкуренцията ви се компрометира или прави неверен ход. Печелите дело или конкурс.

Работа5
Пари5
Любов6
Късмет5
Здраве5

Стрелец

Сутринта ще бъде сполучлива и креативна, за разлика от следобеда и вечерта. Постарайте се по най-бързия метод да уредите значимите каузи и проблеми, да приключите водените договаряния и да подпишете нужните контракти. До вечерта ще се появи подбудител или ще се случват събития, които ще ви разстройват и вадят от равновесие. Внимавайте къде оставяте значими документи и предмети с компрометиращо значение. Счупеното е неприятен знак. Всичко, което кажете, ще се употребява против вас. Вероятни са алергични реакции и болести.

Работа5
Пари6
Любов5
Късмет4
Здраве4

Козирог

Успешен ден за връзките и желанията ви. Ще намерите нужното застъпничество, ще продадете и купите нещо преференциално, ще уговорите срещи с сътрудници от чужбина и може да получите покана за празниците. Следобед намерете място и време да останете уединено и да си пожелаете нещо на глас. Изказаните до на следващия ден на обед пожелания ще се осъществен. Не вредете с думи и каузи. Вечерта ще ви хрумнат чудесни хрумвания, които ще носят приходи в бъдеще. Идват поръчки и спомагателна работа. Отговорностите ви нарастват и в любовта.

Работа5
Пари5
Любов5
Късмет5
Здраве5

Водолей

Родените в третата декада ще изживеят вълнуващи мигове до обед, ще получат поздравления и предложения, ще уреждат работи и каузи, които от дълго време не са помръднали и много са ги изтормозили. Може да подпишете преференциален контракт и да ви предложат спомагателна работа във вразка с чужбина или с задгранична компания. От обед до петък на обед всяка дума да се преценя, да не се дават празни или задължаващи обещания, да не се разяснява непознатия живот и избор. Очертават се пътувания за уикенда и посещение, което ще донесе наслада.

Работа6
Пари5
Любов4
Късмет5
Здраве5

Риби

Важното за деня свършете до обед. Не протакайте значимите диалози, бъдете деликатни и експедитивни на работното място. От обед навлизате в тежък и рисков интервал, освен във връзка с работата и връзките ви, само че и в здравословен проект. Вероятни са болести и прояви на алергия към храни и питиета. За на следващия ден не планирайте участия в всемирски мероприятия. Не яжте нищо на непознато място и проверявайте периода на валидност. Не се срещайте с хора, които не понасяте. Този ден сбъдва пожеланията, пожелайте си здраве.

Работа5
Пари4
Любов5
Късмет4
Здраве4

Ч.Р.Д

Навлизате в персонална година 1-ца. Ще започнете начисто, а някъде и от нулата. Време да тръгнете на нова работа да започнете нов образователен развой и да уредите брачни връзки. В момента преминавате на нова навивка на развиване. Миналото дефинитивно си отива от живота ви. Ще получавате предложения и за по-далечни дестинации. В момента светът се отваря пред вас, опциите ви нарастват, напрежението също. Родените през днешния ден имат водена артистичност, способности и гении, които ще ги създадат известни и проспериращи. Тествайте за алергии родените от обед до на следващия ден на обед. Тези деца ще оказват помощ в преода към епохата на Водолея. Те носят факела на новото, ще живеят в нов свят и ще са алергични към доста неща и фактори от предишното. Заченатите през днешния ден ще бъдат водачи на публичното мнение, лекари, юристи и инжинери. Ще изживеят ярки моменти на победи в живота си, само че ще имат и рискове при пътувания.

Монитор.бг
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР