Овен Изпитвате прилив на любов. И какво по-хубаво от това

...
Овен Изпитвате прилив на любов. И какво по-хубаво от това
Коментари Харесай

ЛЮБОВЕН уикенд хороскоп за 11-12 юли

Овен
Изпитвате прилив на обич. И какво по-хубаво от това в тези горещи месеци? Някаква вътрешна увереност ви нашепва, че това е индивидът за вас, че каквото и да се случи, всичко в последна сметка ще се подреди.
Телец
За пръв път от доста време ще отворите сърцето си, без да мислите преди този момент дали няма да сте прекомерно уязвими. Ще се осмелите да говорите за страховете и фантазиите си, а сътрудникът ще бъде ваша поддръжка.
Близнаци
Ако към момента не сте намерили любовта (или най-малко индивида, който да ви " подкоси коленете " ), предстоят дни, които могат да ви донесат смяна в тази посока. В неделя има късмет да се запознаете с някой прекомерно забавен човек, на който няма да може да устоите.
Рак
Ако сте обвързани, ще имате опция да се преоткриете с половинката. Ще обсъдите всичко, което ви вълнува, ще преодолеете дружно пречките, които е допустимо да се появят на пътя ви. Този уикенд ще ви накара да осъзнаете, че когато сте дружно сте по-силни.
Лъв
Обрати в любовта ще има и за Лъвовете, само че несъмнено позитивни. Може би ви следва малко пътешестване, което ще се отрази като глътка пресен въздух на връзката ви.
Дева
Девите ще са " сред чука и наковалнята " или най-малко по този начин ще се усещат. Ако съумеете да загърбите непознатите страсти и се концентрирате върху личното си благополучие, може би ви чака нещо вълшебно.

Везни
Никой не обича да влиза в непотребни спорове, само че от време на време не е неприятно да отстоявате по-твърдо позициите си. Изложете причините си и се пробвайте да стигнете до компромис.
Скорпион
Скорпионите са надарени със мощна вътрешен глас, която за жалост постоянно подценяват. Този уикенд е желателно да й се доверят, тъй като ориста има изненади за тях.
Стрелец
Стрелците не за първи път ще се радват на високо либидо, само че за благополучие през този уикенд ще има с кого да го " споделят ". Неочаквано високи температури се чакат при тях през този юлски уикенд!
Козирог
Имате съкровено предпочитание, за което все не ви доближава кураж. Този уикенд звездите дават обещание поддръжката си, тъй че съберете храброст и действайте.
Водолей
Независимо дали става дума за връзките ви с непосредствен човек, които буксуват на едно място от цяла безкрайност, или за връзката ви, в този момент е моментът за генерални промени.
Риби
На любовния фронт е умерено този уикенд, тъй че не очаквайте съществени разтърсвания. Време за пуканки, сантиментални филми и още нещо.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР