Овен Изглежда че човекът, който е общувал с Вас изключително

...
Овен Изглежда че човекът, който е общувал с Вас изключително
Коментари Харесай

Хороскоп за 22 август

Овен
Изглежда че индивидът, който е общувал с Вас извънредно на настоятелен тематики, желае да придвижи вашите връзки в напълно друга повърхност. Окажете му топъл банкет, само че единствено поради обстоятелството, че жадува доближаване, напълно не сте длъжни да го приемете. Изучете всички разновидности и не забравяйте за своите високи стандарти. В края на крайщата това е една от аргументите, заради които този човек по този начин Ви се възхищава. Вашият професионален кръг и кръга на другарство бързо се уголемяват. Отначало ще Ви бъде мъчно да проследявате всичко, само че тъкмо в това ще бъде радостното.

Телец
Телците, както нормално, са правилни на закона и съблюдават традициите, само че през днешния ден са склонни да нарушават разпоредбите и да постъпват по този начин, както им подсказва интуицията. Обкръжаващите ще недоумяват, когато постигате триумф, и ще са уверени, че всичко е станало вследствие на случайност, на стичане на събитията и напълно не може да имате някаква заслуга за това, а камо ли, че е плод на Вашите старания. През този ден е най-добре да не обсъждате съществени въпроси, а да се отдадете на неофициално другарство с другари. Ще блеснете с духовитост и ще повдигате настроението на обкръжаващите. Лесно ще завоювате благосклонностите и дори може да породите у някого същинска обич.

Близнаци
Близнаците –жени през днешния ден цъфтят и ухаят! Положението на звездите и планените е такова, че ще благоприятства разцъфтяването им като роза след дъжд. Близнаците- мъже ще излъчват несравним сексапил и ще притеглят представителките на противоположния пол. В умели ръце подобен сексапил може да бъде извънредно унищожителен!

Рак
През този ден за Вашия обичан човек няма да бъде елементарно да се убеди в това, че всичко при вас е хубаво, вярно, и се стремите към бтдещето със същия интензитет, както преди. На него все ще му се коства, че нещо неуловимо се е трансформирало и в този момент тласка нещата на назад.

Лъв
Не малко време ще отнеме помощта на родителите и на по-възрастните родственици, само че фамилните грижи не Ви уморяват и нервират, а дори Ви повдигат настроението.Ще се появи убеденост в утрешния ден, а подозренията и мятанията ще останат в предишното. Бъдете деликатни с новите познати - те не са толкоз положителни, колкото наподобяват на пръв взор. Романтичните увлечения ще донесат освен наслада, само че и безредици. Ако за този ден имате уговорена значима среща, бъдете подготвени за неприятна изненада. Възможни са финансови загуби.

Дева
Не се опасявайте – не полудявате! Разбира се, може да се вълнувате по какъв начин ще се развие в бъдеще днешната обстановка, изключително в случай че всичко върви по този начин прелестно, само че не се задълбочавайте в своите прекарвания! Дълбоките страсти, които изпитвате, са Ви изпратени от звездите. Ако сегашната обстановка по нищо не наподобява на това, което сте изпитвали преди, отпуснете се. Всичко ще бъде просто чудесно.

Везни
Понякога е по-безопасно да предоставите контрола над Вашите спестявания на някой различен, да вземем за пример на високопоставени хора. А от време на време е назад - най-добре е, да контролирате всичко независимо. Сега е настъпил миг, когато всичко свое е добре да държите при себе си, изключително в случай че пътешествате и може да се случи нещо във всеки миг. Допълнителният багаж няма да сътвори толкоз доста проблеми, както наподобява на пръв взор.

Скорпион
Настроени сте много уверено! Възможно е, да сте си сложили цел, която малко да излиза от рамките на Вашите благоприятни условия. Макар че постоянно без съмнение се захващате за всякаква работа, старайте се, да не надценявате своите сили, тъй като другояче решаването им може да Ви принуди, да поемете непотребен риск. Вместо това, е по-добре да се концентрирате върху това, да разширите своите умения, да приключите със започнатите планове, както и да въведете порядък в дома си. В тези неща може да се крие ключа към златното бъдеще.

Стрелец
Бъдете умерени. Умело пристъпвайте към всякаква активност: не бързайте и обмисляйте всичко: и думите, и постъпките си. Изслушайте препоръките на своя другарка, по какъв начин да постъпвате в любовните връзки. Предстои Ви диалог с авторитетни настойници. Възможно е, това да бъде от изгода за Вашите ползи. Има заплаха през днешния ден да се опитате да се пандизите в себе си, а това по никакъв начин не би било от изгода за Вас. Помнете, че фамилията е нежен бистър съд,, за запазването му.

Козирог
Денят ще премине добре, само че въздействието на позитивните трендове през днешния ден може да бъде несъмнено единствено като умерено, а това значи, че за огромни достижения ще са нужни доста повече старания. Ще зародят проблеми в персоналните връзки, тъй като околните Ви хора са уверени, че постъпките Ви са подбудени от нарцисизъм, въпреки че не е по този начин. Не жалете сили за подсилване на фамилните връзки, защото през днешния ден този въпрос е доста настоящ. Лесно ще се справяте с ежедневните проблеми, стига да не тръгнете да търсите екзотични начини за решение на елементарни задания. Денят е подобаващ за покупки на движимости, които ще са Ви потребни в работата.

Водолей
Звездите Ви поучават през днешния ден да поиграете на невярност. Не да изневерите, а единствено да поиграете. Приемете поканата за кафе от индивида, който от дълго време Ви гледа със мъгляв взор, или поканете симпатичната колежка на кино. Това ще внесе романтика в живота Ви, а и ще Ви даде опция още един път да се убедите, че Вашата половинка е по-добра.

Риби
Днес ще Ви се желае романтика в връзките. Постарайте се да я създадете със свои ръце, без да чакате самодейност от страна на Вашия обичан човек. Той най-много ще се въодушевява от Вашия образец и ще го последва с преголямо наслаждение. Поне може да се надявате на това.... /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР