Овен Избягвайте нововъведенията и предпочетете старите и проверени способи за

...
Овен Избягвайте нововъведенията и предпочетете старите и проверени способи за
Коментари Харесай

Хороскопът днес: Някои да внимават много с любимия, а другите със служба и пари

Овен
Избягвайте нововъведенията и предпочетете старите и тествани начини за деяние. В живота Ви се подреждат обстановки, при които е значимо да на нарушите естествения ход на събитията, а всички дейни дейности биха довели най-много до отрицателни резултати. Проявете въздържаност и мъдрост, а те ще Ви оказват помощ да не станете жертва на машинация, и да не попаднете под въздействието на егоистични и недобросъвестни хора.След обяд, с помощта на нарастналото си омагьосване, без труд ще завоювате благосклонностите на тези, които са във Вашето обграждане. За тогава планирайте сантименталните си срещи.

Телец
Приятелите и роднините Ви знаят, че Вие сте индивида, на който постоянно могат да разчитат. Освен това сте чесни, уравновесени, и съвсем постоянно сте в положение да дадете добър съвет. Не се учудвайте, в случай че през днешния ден за съвет се обърне към Вас човек, който обичате, защото има много сериозен проблем. Изслушайте го деликатно и казвайки своето виждане за обстановката, ще му помогнете да вземе съществено решение, а той още доста години ще Ви бъде признателен за това. Днес е подобаващ ден за занятие със самообучение. Постарайте се да деянията най-хубавите качества на своя темперамент, а това по прелестен метод ще се отрази на фамилните и персонални връзки. Възможно е да постигнете триумф в работата и бизнеса.

Близнаци
Днес на Вашия обичан човек ще бъде мъчно да разбере, към какво тъкмо се стремите в своите връзки с него. А да знае това за него ще бъде витално належащо, тъй като той в противоположен случай няма да се усеща решително, когато е паралелно с Вас. Може би ще му подхвърлите някоолко версии?...

Рак
Желанието на вашия сътрудник през този ден ще бъде, да Ви удиви с нещо, което най-вероятно ще се получи. Само че какво ще бъде това учудване - прелестно или не напълно, за в този момент остава незнайно. Всичко ще зависи от съответната обстановка, и Вашето държание в този миг.

Лъв
Финансовите проблеми могат да се появяват и да изчезват, само че през днешния ден Вие навлизате в такава фаза, когато държанието Ви по паричните въпроси ще се окаже под контрола на хора, които имат въздействие над Вас. Напомнете им, че сте в положение независимо да се справяте със своите задания, а по-късно потвърдете думите си с дейности. Спомнете си, по какъв начин напоследък сте хвърляли прахуляк в очите, и се постарайте да стоите по-на страна от този хлъзгав път. Покажете, че в действителност умеете да боравите рационално със своите пари.

Дева
Днешният ден ще бъде обособен за връзки с Вашия обичан човек. През деня ще възникне обстановка, която ще изисква от Вас компромис и дарба да преразгледате своите цели в името и за богатството на вашата двойка. Ако извършите това, което би трябвало да се направи, ще почувствате, че връзките ви се трансформират към по- положително и стават по-здрави. В работата се придържайте към по- рано направения проект и позволете на сътрудниците, които са по- старши по служба, да Ви управляват.

Везни
Дори и във вашите връзки от дълго време да не се вижда светлинка, а и да са Ви се коствали безрадостни и безперспективни, точно през днешния ден тази светлинка ще се появи. Ако пък в никакъв случай не сте имали каквито и да било проблеми с Вашата половинка, очаквайте същински празник и потресаваща приказност от обич!

Скорпион
Очевидно през днешния ден за представителите на Вашия зодиакален знак ще настане време, да се заемат шопинг. Май запасите в хладилника са нещо на изчерпване?... Само че звездите поучават, да не се престаравате. Има опсност да се снабдите с храни с изтичащ период на валидност, или с неприятното въодушевление на съпровождащите Ви лица....

Стрелец
Ако сте заинтересувани от издигане в службата, ставайте по-рано и по този начин няма да изпуснете удачния късмет в тази сфера. В течение на деня внезапно ще нарастне стремежът Ви към автентичност и за другарство със съидейници. Всякакви, дори и най-необичайните връзки ще бъдат сполучливи и надеждни, в случай че са завършени публично и се явяват законни. Не са изключени непредвидени парични разноски, както и непредвидени фамилни и настоятелен затруднения.

Козирог
Колкото и обилни да са, стресовете на днешния ден няма да Ви обиден – най-малко до времето, до момента в който се съсредоточавате на претекстовете за своите действия. Практикувайте своята витална философия всяка минута. Оставайте си поредни и не позволявайте на другите да живеят вместо Вас, или да реализират личните си фантазии чрез Вашите ръце. Бъдете извънредно внимателни и не оповествайте своята тактика пред тълпата прибързано, тъй като другояче ще дадете на другите хора опция да лимитират Вашата независимост, а това е напълно недопустимо.

Водолей
През този ден се доверявайте на себе си и на своите усеща. Ако те са в прорез с публичното мнение, можете, несъмнено, да се вслушате с него, само че да не го взимате доста близо до сърцето си, тъй като не си заслужава. Вашата вътрешен глас ще Ви покаже единствения верен ход. Това се отнася за персоналния живот преди всичко.

Риби
Нека през днешния ден имате един ден, отрупан с цветя! При това напълно няма да бъде нужно да харчите пари за скъпи букети. Просто намерете време да отидете дружно там, където има доста цветя – в оранжетията, картинната изложба или градината. Няма значение дали са същински или нарисувани. И при всички тези цветя, в обкръжението на потресаващата хубост, просто очаквайте пояснение в обич.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР