Овен Избягвайте нововъведенията и предпочетете старите и проверени способи за

...
Овен Избягвайте нововъведенията и предпочетете старите и проверени способи за
Коментари Харесай

Хороскоп за 24 май

Овен
Избягвайте нововъведенията и предпочетете старите и тествани начини за деяние. В живота Ви се подреждат обстановки, при които е значимо да на нарушите естествения ход на събитията, а всички дейни дейности биха довели най-много до отрицателни резултати. Проявете въздържаност и мъдрост, а те ще Ви оказват помощ да не станете жертва на машинация, и да не попаднете под въздействието на егоистични и недобросъвестни хора.След обяд, с помощта на нарастналото си омагьосване, без труд ще завоювате благосклонностите на тези, които са във Вашето обграждане. За тогава планирайте сантименталните си срещи.

Телец
В никакъв случай не би трябвало да се съмнявате в своите качества! В препълнения Ви график няма място за подозрение. Освен това те са изцяло неоснователни. Вие освен ще можете мигновено да разгледате евентуалните проблеми и спорове, само че ще съумеете и да покажете метод за тяхното разрешаване. Дошло е време да излезете от сянката, и да застанете в светлината на прожекторите. Човекът, който Ви се възхищава, изчаква момента, когато ще постигнете своето и ще дарите на обстановката своето неповторимо обаяние.

Близнаци
За всички Близнаци този ден ще бъде обвързван с доста обилни промени към по-добро. Само че ще се наложи да решавате, кое за Вас е най-важно: материалното благоденствие или душевния комфорт, а да извършите този избор изобщо няма да е елементарно.Помнете, че през днешния ден е за предпочитане е, значимите решения да взимате независимо, защото от всички препоръки, които бихте получили, ще сте склонни да изберете точно тези, които в действителност би трябвало да пропуснете около ушите си. Ако за през днешния ден имате запланувано някакво значимо мероприятие, не разчитайте, че всичко ще се уреди единствено по себе си, и ще премине безпрепятствено. Няма да е непотребна някаква предварителна подготовка.

Рак
През този ден Вашият обичан човек най-накрая ще забележи, че нещо не Ви е наред, и ще си даде сметка, че е извънредно време да направи нещо по силите си, с цел да се усмихнете и в края на крайщата да се зарадвате на този свят. Опитайте се и Вие да му съдействате с всичко допустимо, че нещата да се получат.

Лъв
Необходимостта да се трудите несъмнено няма да Ви достави наслада. А напълно ли няма и на кого да я прехвърлите?.. Още повече оня, който обичате и с който желаете да прекавате времето си, също няма нищо срещу да промени проектите си в интерес на малко сантиментално премеждие във Вашата компания.

Дева
Само с помощта на рядката си въздържаност и също толкоз неповторимия самоконтрол, релативно умерено се справяте с неприятностите, които като че ли Ви засипват. Трябва да продължите придвижването напред, дори и в случай че по пътя Ви зародят загради и компликации. Днес звездите Ви ревизират за издръжливист и надеждност, и се постарайте, да докажете, че сте почтени. Ще се наложи освен да решавате личните си проблеми, само че и да подкрепяте околните си. През днешния ден ще бъдете по-внимателни слушатели и ненадминати съветници. Благодарение на своето умеене да разбирате хората и да им съчувствате, ще извършите деня по-лек и прелестен за тези, които са Ви скъпи.

Везни
Хубаво би било през днешния ден да споделите със своя обичан човек своите наслади. Те вероятно биха го зарадвали доста, тъй като за него, по принцип, не е все едно какво става в живота Ви. Само че се постарайте да му донесете информацията на език, понятен за него.

Скорпион
Ограничете деловата си интензивност. Склонни сте да поемате отговорност за всичко, което става към Вас, само че от това няма никаква потребност. Нищо от това, което сте видели през последно време, не би трябвало да Ви разстройва. По пътя, по който в този момент вървите, има няколко обрата, за които би трябвало да бъдете подготвени. Ситуацията е доста по-добра, в сравнение с Ви се коства, та по тази причина - от къде са тези мрачни мисли? Избавете се от тях с огромна доза здравословен комизъм и ще можете още веднъж да се окажете на правилния път с доста по-позитивно въодушевление. Много по-близо сте до задачата, в сравнение с си мислите. Дерзайте!

Стрелец
Някой, който добре познавате и обичате, може да се обиди за това, което се каните да кажете. Може и да си помислите, че това е напълно безобидно нещо, само че думите Ви може да се окажат много по-сериозни, в сравнение с си мислите. По тази причина не е зле, да си държите езика. Постарайте се да не ранявате възприятията на приятелите, па въпреки и не преднамерено. Разбира се, те ще Ви простят, само че за какво да рискувате? Просто си помислете, по какъв начин бихте се чувствали на мястото на събеседника си.

Козирог
Днес най-накрая ще разберете, какво желаете от своя персонален живот като цяло, и от Вашия обичан човек в частност. Само не избързвайте да реализирате незабавно намисленото! Може би това, което за момента е истина от последна инстанция, още на следващия ден ще се оцвети в напълно други цветове...

Водолей
Днес ще Ви бъде ужасно да се решите на нещо ново в персоналния си живот, само че ще бъде нужно да го извършите. В противоположен случай връзките ви с обичания човек по някакъв метод ще стартират да наподобяват тресавище, в което няма да е уютно нито на Вас, нито на него. Постарайте се да положите най-много старания, та това да не се случи...

Риби
Днес Ви чака сериозна и виновна работа. На първо място - над себе си. Работата е там, че Вашия вътрешен свят се нуждае от забележителен ремонт и оправяне, доколкото това, което имате в този момент, не удовлетворява условията на обичания Ви, както и условията на сегашната обстановка. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР