Овен Избягвайте нововъведенията и предпочетете старите и проверени способи за

...
Овен Избягвайте нововъведенията и предпочетете старите и проверени способи за
Коментари Харесай

Хороскоп за понеделник

Овен
Избягвайте нововъведенията и предпочетете старите и тествани начини за деяние. В живота Ви се подреждат обстановки, при които е значимо да на нарушите естествения ход на събитията, а всички дейни дейности биха довели най-много до отрицателни резултати. Проявете въздържаност и мъдрост, а те ще Ви оказват помощ да не станете жертва на машинация, и да не попаднете под въздействието на егоистични и недобросъвестни хора.След обяд, с помощта на нарастналото си омагьосване, без труд ще завоювате благосклонностите на тези, които са във Вашето обграждане. За тогава планирайте сантименталните си срещи.

Телец
Днес пред Вас в цялостен растеж ще се изправи финансов въпрос. Възможно е Вашата половинка да Ви помогне да го разрешите, само че е по-добре да не прибягвате до нейната помощ, или в случай че това се случи, дано бъде единствено в краен случай.Този проблем Вие в действителност може да разрешите и независимо, а по-късно да се похвалите със своята автономия.

Близнаци
Очевидно Вашият брачен партньор ще се прибере през днешния ден вкъщи изтощен и печален, Видимо има някакви неприятности в работата. Съветът на звездите е: не го притискайте и разпитвайте, тъй като нищо няма да постигнете.. Отложете разпита с користолюбие до на следващия ден. Звездите предлагат да го нахраните и да го сложите да спи. И да легнете до него...

Рак
Нека този ден остане във Вашата памет за дълго, дори и да е напълно елементарен и по нищо да не се разграничава от хилядите сходни. Някога времената, които в този момент Ви се костват сиви и рутинни, и Вие, и Вашия човек ще си ги спомняте с наслада и малко носталгия.

Лъв
Най-добре е този ден да прекарате в фамилен кръг. Укротете своя възторг, забравете старите обиди и се примирете с домашните си. Погледайте дружно някакъв филм, само че вкъщи, тъй като другояче са вероятни разочарования, което пък ще провокира нов спор. Изберете някакъв благонадежден и към този момент пробван вид ” - „ Хубава жена ”, да вземем за пример...

Дева
Порядъчност и дисциплинираност - това са двете основни думи за днешния Ви ден. Ще се почувствате спокойни единствено в случай че се справите с близките и ги накарате да правят това, което смятате за належащо. И в случай че наоколо е обектът на Вашите въздишки, той също ще би трябвало да се преценява.

Везни
Ако през днешния ден Ви стане доста тъжно, погледнете небето. Този съвет е подобаващ и за Вашия обичан човек, само че изгодата ще е по-голяма, в случай че извършите това дружно, прегърнати и притиснати един до различен. Никакви логичен доводи и бурни разисквания няма да Ви донесат такова облекчение.

Скорпион
Желанието на Вашия обичан човек за този ден ще бъде, да Ви се възхищава на всяка дума, деяние и дори придвижване на мисълта, а това ще Ви радва и нервира по едно и също време. Впрочем, ще Ви се наложи независимо да изчислявате пропорциите на тези усеща. А и да си вършиме заключения - също...

Стрелец
Част от тежестта на непоклатимите убеждения се явява знаенето на това, къде и по какъв начин да ги изкажете. Днес си коства да си извършите опит и да си премълчите, до момента в който другите се оправят в обстановката. Позабавлявайте се на взаимоотношението на участниците в групичката и си помислете, по какъв начин тези хора работят дружно. Ще откриете забавни връзки, които ще оживят други области на Вашия живот. Има още един метод за другарство, който в никакъв случай не сте взимали под внимание. Приемете го през днешния ден, а се възползвайте от него на следващия ден.

Козирог
Днес звездите Ви предлагат, да се замете със своя външен тип. Наистина, Вашата половинка най-много обича душата Ви, само че напълно не са и безразлични като прическата, по този начин и облеклото Ви, даже и в никакъв случай да не е ставало дума за това. Направете и подарък - бъдете през днешния ден изключително обаятелни и привлекателни!

Водолей
При общуването със съидейници е желателно да деянията разумност, съвестност и досетливост. Ако на време решите за себе си, кой фактически заслужава да бъде наименуван Ваш другар, и с кого би трябвало да стоите на отдалеченост и да нямате прекомерно близки и доверителни контакти, ще Ви е доста по-лесно да се ориентирате в обстановката и да си вършиме проекти за бъдещето. Това е уместно време за неофициални срещи с сътрудници ( да вземем за пример за посещаване на конференция или симпозиум). Собствените си истински хрумвания облечете в ясна форма, а по този метод те бързо ще намерят отклик.

Риби
Когато сте принудени ненадейно да вземете решение, обгръща Ви боязън от носенето на отговорност. Няма нищо ужасно в това, под напън да кажете на обкръжаващите, което по Ваше мнение биха желали да чуят, тъй като след това може да се премислите. Най-добрата тактичност за този ден е, да осъзнаете, че въпреки и да имате някаква власт над личния си живот, нещата не се въртят към Вас. И не постоянно последната дума е Ваша... Раздразнителните познати са част от живота и по тази причина в случай че някой демонстрира темперамент, не се дразнете. Вместо това превключете вниманието си на създаване на нови връзки и поддържане частично на към този момент съществуващите. Това в действителност визира освен Вашия персонален живот, само че и работата. Всички не са задължени да Ви обичат! И чесно казано, употребявайки всичката си сила, с цел да извършите другите щастливи, оставяте малко, с цел да ощастливите себе си, а това към този момент не е положително... /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР