Овен Интересно начало на новия месец. Като цяло е време

...
Овен Интересно начало на новия месец. Като цяло е време
Коментари Харесай

Хороскоп за 1 октомври: Тези 3 зодии ги чакат добри печалби

Овен
Интересно начало на новия месец. Като цяло е време за партньорство и коопериране, а през днешния ден денят е удобен за търговия и покупки на неща, свързани с лукс и наслада.

Телец
Започва един месец, в който ще би трябвало да се подредите, да изясните пред себе си значимите неща и най-много да се погрижите за здравето си. А през днешния ден просто се погрижете за фамилията си и намерете време да се наспите. "

Близнаци
Независимо от всичко, ще се ускори желанието ви за живот и най-много за изява, като че ли есента отключва нещо ново във вас. Днес е ден преносим, забързан, тъй че внимавайте на кого какво обещавате и бъдете поредни в дейностите си.

Рак
Един месец, който е значим за вътрешния ви баланс. Наблюдавайте страстите си, приемайте ги, само че не позволявайте да ви ръководят. А през днешния ден обърнете внимание на всичко това, което има стойност за вас и на първо място проверете дали нямате някакви финансови отговорности.

Лъв
Претоварени от всевъзможни задължения, ще се справяте удивително добре и несъмнено, това ще провокира възхищението на близките. Амбицията ви ще бъде възнаградена, само че не се самозабравяйте. Имате потребност от повече придвижване през новия месец.

Дева
Днес е добре да лавирате. Може да се справите чудесно, стига да пожелаете. Трудното идва, когато възприятието ви за правдивост ви подтикне да говорите, а моментът още не е назрял. Изчакайте, този месец ще ви учи на самообладание.

Везни
Нещата ще вървят добре през днешния ден, в случай че вършиме това, което обичате. Така че организирайте всичко по този метод, Вие добре знаете по какъв начин. Пък месецът, който стартира ще ви предизвика да бъдете повече себе си.

Скорпион
Щастието е по-близо, в сравнение с допускате, просто би трябвало да погледнете в вярната посока. Като цяло денят ще ви се коства по-предизвикателен от нормално, само че в случай че превърнете обидата в тласък, резултатите ще бъдат умопомрачителни.

Стрелец
Нов месец със старите провокации. Добре е да се вслушвате повече, да прекъсвате по-малко и все по този начин да вдъхновявате по-слабите. Ден за професионална интензивност. Не бъдете пристрастни, заложете на това, което е най-издържливо.

Козирог
Впрегнете цялото си самообладание, ще ви е нужно при взаимоотношението с другите. Опитайте се да разберете, че не всички имат вашето схващане за материалните стойности, някои просто са безредни. И приемете, че ще зависите от други хора, колкото и да ви е неприятно. Ден за досадна работа.

Водолей
Интересен ден с изненадващи обрати. Молитвите ви ще бъдат чути, само че не в ред, в който очаквате. Важното е, че другари ще изиграят ролята на Ангели и в последна сметка всичко ще се подреди при вас подобре в сравнение с сте очаквали. Само имайте очи да видите.

Риби
Ден 1-ви е чудноват, малко несъответстващ, доста осведомителен и на моменти много разпиляващ ви. Слушайте деликатно... Себе си. Тялото е доста добър консултант. Просто включете интуицията.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР