Овен Имате цял един ден, в който изцяло може да

...
Овен Имате цял един ден, в който изцяло може да
Коментари Харесай

Хороскоп за четвъртък

Овен
Имате цялостен един ден, в който напълно може да се посветите на своето обичано занятие - другарство с другите хора. Привечер се подгответе, малко да си отдъхнете от това. Възможно е дори да Ви се прииска да се уедините. Даже и у представителите на подобен буен и разговорлив знак понякога се появява мисълта, че домът е единственото място, на което биха желали да бъдат. Не се съпротивлявайте на своето предпочитание - помислете за това като за късмет да си отдъхнете.

Телец
Днес не би трябвало да забравяте, че Вашия обичан човек също има право на мнение и собстено виждане за обстановката. Затова не би трябвало да го притискате прекомерно и да го принуждавате на някаква тъкмо избрана реакция със своите думи и дейности.

Близнаци
През този ден всяка дума, казана от Вас на обичания Ви човек, ще има над него в действителност вълшебна власт. Тя или ще го накара да работи по този начин, както намирате Вие за добре, или по абсолюбно противоположния метод, на назад. Да владеете такова извънредно мощно оръжие, резултата от потреблението на което е незнаен, не е елементарно, само че за сметка на това е забавно.

Рак
Денят ще се окаже извънредно спокоен. Толкова сте уверени в себе си, че нищо не може да Ви изкара от релси. Критика? Съвети? Забележки? Търпеливо ще изслушате всеки, само че ще постъпите по своему и ще бъдете напълно прави. Интуицията Ви е безгрешна и единственият и проблем е, че подсказките и не рядко закъсняват. Ако сте влюбени, този ден дава опция да обсъдите доста вълнуващи въпроси. Бъдете откровени и не се съмнявайте, че Ви схващат вярно. Освен това денят е подобаващ и за огромни покупки.

Лъв
Ще се наложи да поограничите своите претенции, тъй като доста от Вашите проекти през днешния ден не могат да бъдат осъществени. Затова ще би трябвало да се задоволите с малко. Възможни са спорове с шефовете и деловите сътрудници, като не е изключено преустановяване на съдействието и анулиране на контракти. Крайно нежелателно е да се стартират през този ден правосъдни разногласия. Трудно ще се оправите и с персоналните си взаимоотношения, които ще се развиват по най-непредсказуем метод. Не успявате навреме да реагирате на измененията на обстановката, по тази причина не е изключено да попаднете в неловка обстановка.

Дева
Подходящ ден за всевъзможни занимания, при които няма да Ви бъде нужна помощта на други хора. Работата е в това, че през днешния ден ще се разбирате единствено с обичания човек и то единствено заради това, че той ще е подготвен да гледа на Вашите прищявки през просото. Останалите представители на Вашето обграждане са настроени по-критично, а и Вие нямате табиет да си премълчавате най-малко от време на време, тъй че ще бъде мъчно да се избегнат споровете. Ако сте на път, може да очаквате увлекателни завършения и приятни прекарвания. Намалете физическото си натоварване.

Везни
Сега другарството за Вас е доста по-важно, от когато и да било, и Вие, напълно не без съображение, се гордете с обстоятелството, че сте израстнали до умен и грижовен съдружник, подготвен постоянно да окаже поддръжка на всички особени хора във Вашия живот. В дадения миг човек, който не Ви е апатичен, претърпява не леки времена, и Вие не знаете какво да извършите. Това чувство на действителността е обикновено, само че напълно не значи, че зарад него би трябвало да се самобичувате. В момента този човек самичък би трябвало да се оправи с всичко. Онова, което може да извършите е, да му дадете ясно да разбере, че постоянно може да разчита на Вас.

Скорпион
Този ден за Скорпионите ще е освен тежък, само че и рисков: действайки развълнувано, рискувате да навредите и на себе си, и на другите. Нервното претоварване може да докара до тежки болести и по тази причина се постарайте да запазите успокоение и да избегнете стресовите обстановки. От занимания с екстремални типове спорт и присъединяване в травмоопасни игри е по-добре да се откажете. В общуването проявявайте предпазливостпредпазливост: изцяло е допустимо в обкръжението Ви да се намерят хора, подготвени да се възползват от Вашата безкористност и подготвеност за помощ. А и Вашите препоръки надали биха били разбрани вярно.

Стрелец
Може да Ви се появи чувство, че на работата във всеки миг ще стартират някакви промени. Това може би е нов план, който ще се наложи да възглавявате, или пък в счетоводството може да назначат нов приветлив човек. Или пък е допустимо, да сте уловили аромат на капучино от новата кафеварка в офиса. Каквото и да е, следвайте своите инстинкти и вижте, къде ще Ви доведат.

Козирог
Денят дава обещание да бъде сполучлив на практика във всяко отношение. Необходимостта да станете по-дисциплинирани, сдържани и икономични, няма да Ви се коства нещо извънредно, а и изцяло ще се съгласува с някои от главните черти на Вашия темперамент. Допълнителна значимост ще придобият въпроси, свързани с висшето обучение или поправяне на мирогледа и поддържане на престиж измежду близкото и далечно обграждане. Лесно ще примирите идеалите си с настоящата реалност. Най-добре ще е, да не си вършиме през днешния ден нови проекти.

Водолей
Ако бракът Ви пука по шевовете, а обичания хамстер сутринта Ви ухапе по пръста, знайте, че в датското кралство не всичко е наред и е извънредно време, да измененията нещо в живота си. Звездите Ви поучават, да си извършите нова прическа и да си промените работата. Дайте опция на новите мисли и усещания да изпълнят живота Ви с ново наличие и смисъл!

Риби
Щастието Ви не е през девет планини в десета. То няма да пристигна през днешния ден, само че през този ден ще видите едно малко парченце от него, едно крайче, което ще Ви дава обещание по всякакъв начин богатства за напред. Какво пък, гответе си рамчица за фотография, на която напълно скоро ще запечатите осъществената своя мечта
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР