Овен Имате поглед върху обществения живот и в желанието си

...
Овен Имате поглед върху обществения живот и в желанието си
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес, 17.06.2018 г.


Овен

Имате взор върху публичния живот и в желанието си нещо да измененията, ще осъществите обществени контакти. Не допускайте разлики в мненията ви да помрачи едно другарство. Помислете по какъв начин да релаксирате.

Телец

Капризите ви през днешния ден ще срещнат отпор и са вероятни различия. Въпреки това не се оставяйте да ви въвлекат в непозната игра. Помислете по какъв начин да си разпределите времето, с цел да имате време и за отмора. Не прекалявайте с пикантни храни.

Близнаци

Денят ви ще премине умерено в приятна фамилна атмосфера. Нуждаете се от време за отмора и приятни страсти. Търсете компанията на хора, с които се чувствате добре и можете да се насладите на взаимни удоволствия.

Рак

Спокоен ден се обрисува за представителите на Рак. Ще можете пълноценно да релаксирате и да се отдадете на обичани занимания. Не подценявайте хората, които имат потребност от вашата компания и внимание.

Лъв

Днес ще се появят нови и забавни хора в живота ви. Стимулирайте интелекта си посредством забавни диалози. Помислете и за разтоварваща диета или да посетите фитнес-залата.

Дева

Още от началото на деня ще изникнат доста непредвидени задължения. Ако се организирате ще можете да се справите ослепително с всичко и ще ви остане време за отмора, диалози и приятни страсти с ваши близки и другари.

Везни

Днес избягвайте усложнените взаимоотношения със своите близки. Стремете се да изпълнявате съзнателно рутинните си отговорности, макар че надали ще ви носят нужното задоволство. В любовта се отнасяйте с по-голямо почитание към желанията на интимната си половинка.

Скорпион

Твърде евентуално е да се изправите пред някои непредвидени провокации, които могат да слагат под въпрос материалната ви сигурност. Бъдете поредни. Опитайте се да владеете възприятията си пред колегата в любовта

Стрелец

Днес мнозина от родените под този зодиакален знак ще съумеят да усилят броя на своите материални придобивки. Не загърбвайте отговорностите или старите си отговорности, тъй като в противоположен случай рискувате да загубите доверието на тези, които към този момент един път са ви го дали своят вот.

Козирог

Днес се стремете към определяне на хармонични взаимоотношения сред вас и интимната ви половинка.Най-добре по един съответен метод да се освободите от някои ограничавания във връзката ви, основана от страна на близки или родственици. Спрете да се влияете от непознато мнение.

Водолей

Днес направете прецизен план на доходи и разноски, тъй като по този начин по-лесно ще посрещате отговорностите си за в бъдеще. Останете си у дома и се отдайте на заслужена отмора, поглезете се с обичана храна, релаксираща вана и обичан човек до вас.

Риби

Очакванията ви за този ден са огромни, само че е допустимо да не получите това, на което се надявате. Търсете повече схващане от другите, постигнатото явно не е задоволително. Занимания със спорт ще ви оказват помощ да се освободите от напрежението и да се разведрите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР