Овен: Имате нужда от нещо? Овенът е чакал цял живот,

...
Овен: Имате нужда от нещо? Овенът е чакал цял живот,
Коментари Харесай

Да се посмеем: 12-те зодии под карантина

Овен : Имате потребност от нещо? Овенът е чакал цялостен живот, с цел да ви покаже по какъв начин тъкмо се е подготвил при положение на злополучие. Въже? Боб? Сланина? Болкоуспокоителни и антибиотици с изминал период на валидност? Има всичко! Но, мамка му (*поглежда с овчи взор към нощното шкафче на леглото си*) – тези акумулатори по какъв начин по този начин се изтощиха толкоз бързо?

Телец : През последните години телецът съвсем не е напускал рамките на дома си (освен при последна необходимост), така че той е осведомен чудесно с концепцията за обществена изолираност по-добре от който и да е различен. Не се страхува от куриерите, поръчва си умерено храна и към този момент е изгледал поне 10 пъти всички сезони на „ Анатомията на Грей “.

Близнаци : Прекарва първите 24 часа в самоизолация, като прави дребни кули с книги, проведени по „ Да бъдат прочетени “ по отношение на „ Да бъдат препрочетени “. След това взема решение да ги подреди по мярка, форма и външен тип. Накрая, гордеейки се с постигнатото, прекарва идната седмица, до момента в който скролва трескаво из интернет и се чуди по какъв начин да направи маската си по-красива.

Рак : „ Какво е „ на открито “? Какво е „ у дома “? Мразя етикетите! “, мисли си ракът, до момента в който се разхожда из апокалиптично празните щандове на магазините за хранителни артикули. Прибира каквото е останало и понякога взема решение да ревизира дали не може да балансира на главата си консерва с ананас, до момента в който върви. Това е неговият живот в този момент.

Лъв : Лъвовете се вслушват в апелите за самоизолация и физическо разграничаване, защото на тях в действителност им ПУКА за хората. Нима обаче те са отговорни, че на хората им ПУКА дотам за лъвовете, че се стичат към домовете им на вълни? Дали не би трябвало да се реалокират в най-близкия бар, защото в апартамента им към този момент няма място? 

Дева : 10 литра алкохол (90%), 10 литра гел Алое Вера – поръчани още преди 6 месеца. Ей по този начин, от най-обикновена волност. 3 разнообразни етерични масла, представящи 3 разнообразни богини, 10 кутии латексови ръкавици с най-различни размери. 6 дузини яйца и един чувал пълнозърнесто брашно. Насред всичко това стои Девата, облечена с копринен халат с пера, и чете книга след книга за първите епидемии, засегнали човечеството.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР