Овен Имате късмет за постигане на успехи в действията и

...
Овен Имате късмет за постигане на успехи в действията и
Коментари Харесай

Хороскоп за 13 декември: Големи проблеми очакват 2 зодии

Овен
Имате шанс за реализиране на триумфи в дейностите и уговорките си през днешния ден. От това позитивно развиване се изключват договарянията по настоятелен въпроси. По-добре е, в случай че през днешния ден организирате такива, да ги отложите, с цел да остане въпреки всичко известна вяра, че ще постигнете мечтани резултати.

Телец
В петък Телците са напълно ангажирани с реализирането на свое желание, което при едни от вас има социална или професионална устременост, до момента в който при други носи напълно персонална характерност. Повечето от вас са нетърпеливи и склонни към допускане на неточности.

Близнаци
Смутени и обезпокоени са през днешния ден Близнаците и множеството от вас ще се затварят в личните си мисли и съмнения. От друга страна, сте независими и с огромна мощ на хладнокръвие, само че мнозина са обезпокоени от предстоящи неприятности, които може да ви сътвори жена.

Рак
Концентрирайте се върху най-съществените проблеми, които следва да разрешите, и действате неотложно. Реформата е наложителна и множеството от вас към този момент ясно я осъзнават. Вашите персонални и професионални планове ще намерят перспективна реализация, в случай че разчитате на здравия разсъдък

Лъв
Истински триумф можете да завоювате през днешния ден в професионалните си каузи, само че би трябвало да не позволявате да ви владеят пристрастености и прибързани решения. Денят е начало на плодотворен интервал, през който вашите неприятели ще ви оставят на мира. Грешки можете да допуснете при финансови интервенции.

Дева
Към всичко, което следва през днешния ден да реализирате в дневната си стратегия, би трябвало да пристъпите доста отговорно. Денят е доста добър за усилване на публичните контакти. Възможно е при такива да не постигнете това, което ви интересува. Деловият израз в петък е добър.

Везни
Петък е сполучлив ден за деловата активност. В професионални каузи този триумф няма да се изрази при всички от Везни, само че изискванията са доста удобни за съдружна работа. Днес можете да осъществите нови контакти и да постигнете съглашение за взаимна активност.

Скорпион
Не бива да проявявате колебливост във връзка с директните си отговорности или при контакти, които са решителни за вашaтa бъдеща активност. Шансът ви през днешния ден е добър, само че не е изключено изискванията за триумф да са променливи. Това значително зависи от метода ви на подхождане.

Стрелец
Силна професионална изява имат Стрелците през днешния ден и мнозина ще се оправят с доста работа. Устойчиви сте на промени и няма да ви липсва късмет за реализация, само че той е стеснен в границите на професионалните дейности. Не би трябвало да търсите способи да задоволите финансови желания, очаквайте скоро време да ви бъде платено за свършена от вас работа, само че заради забавянето на разплащането сте се били отказали да си търсите заработеното.

Козирог
Обвързани сте с доста работа през днешния ден, само че е подозрително, че ще съумеете във всичко. При някои тази опция ще бъде възпрепятствана заради физическо неразположение, което е допустимо да премине в болест. Петък дава отлични благоприятни условия за контакти. Ползотворен ден и за дейните от вас, които ще се впуснат в довършването на дилемите за деня.

Водолей
Петък е един от положителните дни за вас, присъщ с публични контакти, благоприятни условия за финансов шанс и възможност при някои за реализиране на съглашение по отношение на реализиране на концепция. Недоволството ви ще се изрази във връзка със служебните задължения, които ще ви дойдат допълнително, само че не прекалявайте с мрънкането, ще си навлечете неприятности.

Риби
За Рибите петък е изпълнен с доста шанс. Едновременно с това денят сочи края на сложен интервал за вас. Сега би трябвало да изхвърлите от съзнанието си всяка мисъл за трудности и да се активизирате както в професионалната си активност, по този начин и за контакти. Те имат значение за социална изява и попълване на банковата ви сметка.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР