Овен Имали сте и по-добри дни, но не можете да

...
Овен Имали сте и по-добри дни, но не можете да
Коментари Харесай

Хороскоп за 9 юни: Сериозни проблеми за 2 зодии днес

Овен
Имали сте и по-добри дни, само че не можете да се оплачете. Най-големите ви грижи ще са свързани със фамилията, само че само там ще намерите топлота и съпричастност.

Телец
Благоприятен ден. Ще имате най-различни странни хрумвания, не ги пропускайте през съзнанието си. Срещите със остарели другари ще ви донесат доста приятни страсти.

Близнаци
Днес бъдете деликатни даже с най-обикновените домашен уреди, не са изключени пострадвания заради нехайство. Не бъдете прекомерно неотстъпчиви, не е изключено да се заблуждавате.

Рак
Днес ще се чувствате просто окрилени и подготвени освен да пътешествате, само че и да покорите света. Не се дразнете от по-мудните хора, те нямат вашия ресурс от сила.

Лъв
Другите могат да бъдат и премия и проклинание. Ден, който да си дадете сметка какъв брой е значимо вярното общуане и още повече упованията един към различен. Сложете нещата по местата!

Дева
Днес ще действате уверено и самоуверено без значение от мнението на хората към вас. Прекалената решителност не постоянно е най-хубавото при едно деяние, само че пък ще съумеете да постигнете задачата си.

Везни
Много обещаващ ден на креативна изява. Най-големият ви зложелател през днешния ден са личните ви мисли. Опитайте да ги сложите в ред или най-малко да ги направлявате.

Скорпион
Хубав ден ви чака. Позволете си да се насладите на дребните наслади на живота. Любовта ще ви окрилява и ще ви да ви сили, даже може да ви посети някоя муза.

Стрелец
Ден, в който може да се отдадете на фантазиите си и нищо чудно някой от тях да станат действителност, единствено би трябвало малко повече да вярвате. Не се впечатлявайте от подигравателните приказки на всякакви незапознати с същинската природа на нещата персони.

Козирог
Днес ще сте просто очарователни и мъчно някой може нещо да ви откаже. Използвайте момента, с цел да получите поддръжка за концепциите си. Засвидетелствайте почитта си към по-възрастните хора, скоро това ще ви е от изгода.

Водолей
Днес има сериозна заплаха да сгрешите освен в преценките, само че и в дейностите си. Не действайте като “коне с капаци”, вслушайте се в мнението на хората към вас.

Риби
През този ден можете да деянията най-хубавите си качества. Това няма да ви попречи да мрънкате и да се оплаквате, само че нещата ще стават макар вас. Гледайте по-оптимистично на живота.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР