Овен - Идеалното време за почивка е до 23 август.

...
Овен - Идеалното време за почивка е до 23 август.
Коментари Харесай

Ето кога е най-идеалното време за отпуск за всяка зодия

Овен - Идеалното време за отмора е до 23 август. Благоприятно е да отидете в непозната страна или да почивате край морето. Плажуването на морето е добре пристигнало, както и всевъзможни запознанства, развлечения и сантиментални завършения. Най-добрият избор през септември ще бъде отиване на курортно място или санаториум. Всички здравни процедури (включително слънчеви бани и къпане) ще ви се отразят добре. Впрочем добре ще си прекарате и на вилата, събиране на гъби в гората и пикник измежду природата.

Телец – За вас до 23 август е нежелателно да тръгвате за някъде. Плановете могат да се объркат, да зародят проблеми с финансите, превоза и други незначителни проблеми също не се изключват. За отмора е по-подходящо през септември за отиване на екскурзии, планински туризъм.

Близнаци – Лятото ще подари на Близнаците положителни благоприятни условия за отмора. Ще ви притеглят далечните земи. Някои ще предпочетат в действителност да отидат на другия завършек на земното кълбо. Края на юли и август - положително време за отмора, за сантиментално запознанство и развлечения. През септември нещата може да не се осъществят съгласно проекта. Но в случай че по някаква причина не можете да почивате по-рано, отидете тогава на санаториум, лечебни извори или посетете места на силата(примерно Рупите). Това ще активизира скритите запаси на тялото ви.

Рак – В края на юли и август можете да се отпуснете в някой хотел, мотел, къмпинг, който се намира на брега на морето или около река, езеро, язовир. Можете да предприемете и речен или морски круиз: едно незабравимо прекарване ви е обезпечено. Септември - най-хубавото време за отмора. Идеален вид е да се съчетаят развлекателна и оздравителна стратегия.

Лъв – Отпуснете се умерено през юли и август. Изберете умерено място надалеч от паниката и светската шумотевица. Можете да отидете на спокойна отмора в живописна околност, почивна станция, санаториум в гората или край морето или да се отпуснете вкъщи си, без да се уморявате с физическа работа. Екстремните прекарвания в този момент не са за вас. През септември да планирате отмора не е желателно.

Дева – Но през юли и август е чудесно време за посещаване на многолюден курорт и посещаване на локалните забележителности. Септември е също съвършен за пътешестване. Можете да отидете до морският бряг и да се опитате да съчетаете развлекателните с оздравителни действия.

Везни – Везните, които ще отидат това лято на екскурзия, ще получат доста ярки усещания: по пътя ви чакат забавни запознанства (включително романтични) и други приятни изненади. Най-добрите месеци за отмора са юли и август. Това е добър интервал за туризъм, развлечения и обиколки из красиви местности. Септември е подобаващ за морски и речни круизи, лекуване при водни източници.

Скорпион – Този месец е желателно да прекарате в къщи или в санаториум, почивна станция в горска околност или край морето. Август за почивка не е прекомерно подобаващ - прекомерно непредсказуемо време. Но през септември можете да наваксате. Идеалният вид - плажна отмора в по-южен и топъл курорт.

Стрелец – Най-доброто време за пътешестване е август. Не е належащо да се впускате в живописната пустота - изберете градове и покрайнини, където можете да посетите културни събития, концерти, музеи, увеселителни паркове. Септември е по-малко подобаващ за отмора, само че в случай че няма други благоприятни условия, можете да отидете в санаториум, почивна станция или да си почивате на вилата (само без трудови подвизи!)

Козирог – Август е подобаващ за фамилни почивки. Козирозите би трябвало да заведат своето семейство на морето или да изберат къмпинг, почивна станция на брега на красиво чисто езеро. Но в случай че събитията разрешават, планирайте почивка за септември. Този месец е подобаващ освен за пасивна отмора, само че и за пътувания. Свободните представители на знака могат да разчитат на сантиментални запознанства, а всички останали ги чака дейна, радостна отмора и лесни флиртове. Добре е за пътешестване в чужбина. Можете да се заемете с рискови спортове или екзотично пътешестване.

Водолей – Периодът доникъде на август не е доста подобаващ за отмора, изключително надалеч от вкъщи: може да има неприятности по пътя, финансови усложнения и настроението няма да бъде доста радостно. Но през третата десетдневка на август доникъде на септември ще имате опция да си отдъхнете в комфорт и на драго сърце! Всяка почивка се приветства - както плажната, по този начин и дейната. Много усещания ще донесат пътешестване в чужбина, туризъм, спорт.

Риби – Периодът от 20 юли доникъде на август е по-добър от стоенето вкъщи или на вилата. Идеалният вид - морски или речен круиз, плажна почивка край водата, пътешестване до лечебните извори. През септември феновете на кадифения сезон съвършено ще си прекарат времето на морския бряг.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР