Овен Хубав ден за Овните, като за мнозина ще премине

...
Овен Хубав ден за Овните, като за мнозина ще премине
Коментари Харесай

Хороскоп за 17 юли: Труден ден за три зодии

Овен
Хубав ден за Овните, като за мнозина ще премине радостно, леко и прелестно. В петък се поддавате на страсти и безредици, бъдете по-съсредоточени в делата си, тъй като сте склонни към неточности. Неразумно ще пилеете пари и по-късно ще съжалявате. В службата се постанова въздържаност и вместване в границите на финансовите благоприятни условия.

Телец
Изискванията към Телците в петък са за повече въздържаност и преодоляване на страстите. Възможно е за някои от вас да следва път по финансови аргументи, само че е по-добре да го отложите. Освен че няма да свършите работа, вероятни са и злополуки! Хубаво е да работите в съдействие с други хора.

Близнаци
Близнаците се оправят сполучливо със дилемите и уговорките си през днешния ден, само че за реализация на финансовите ви планове не се планува триумф. Ярко изразени са другарските взаимоотношения на работното място и за всички Близнаци петък минава умерено и прелестно. Добре е и вие да не се гневите, а да се контролирате.

Рак
Труден петък за Раците. Като по-чувствителни и прочувствени дамите ще бъдат повече обезпокоени и затормозени. Имате обаче един прелестен длъжностен ден, който ви зарежда с нови очаквания за професионална стабилизация и финансова осигуреност. Внимавайте с околните, създавате ненужно напрежение.

Лъв
Лъвовете в петък евентуално ще се сблъскат с доста работа и мъчно преодолими трудности, само че ще имате и мотив за наслада. Трудностите са най-много от професионално естество, само че ще се справите. Затрудненията, които имате през днешния ден, могат да имат удобни последици на следващия ден. Бъдете прилежни и се пазете от допускане на неточности.

Дева
Хубаво е да не се ядосвате или най-малко да не показвате настроението си. Това е най-важно Девите да съблюдават в дома и на работното място през днешния ден. Звездните аспекти за петък се характеризират с прекомерно неразбираема за вас конюнктура, което постанова доста самообладание и изчакване до цялостното избистряне на обстановката.

Везни
Днес Везните са настроени празнично и с готовност за развлечения. Не е изключено да посетите другари или дребен кръг общество, където ще задоволите настройката си за деня. Ако сте решили да пътувате през днешния ден, по-добре е да го отложите. Обърнете повече внимание на срещите, където ще ви поддържат за разрешаването на даден проблем.

Скорпион
Въпреки че към този момент сте изморени в петък, ще се справите със дилемите си. Денят за доста от Скорпион е прелестен, като се изключи някои персонални проблеми, които ви тормозят. Може би става въпрос за психическо пресилване и страха от неразбираемата бъдеща конюнктура. Необходимо е да изчакате.

Стрелец
Петък е елементарен ден, обвързван с доста работа за Стрелците. Бъдете въздържани и не давайте израз на страстите, тъй като освен че няма да имате някакви резултати от сходно държание, само че и стимулирате за деяние враговете си. Сред сътрудниците имате правилни другари, на които може да разчитате за поддръжка. Налице е здравословен проблем, ще се наложи да отложите някои задължения.

Козирог
Работният петък на Козирозите е прелестен и дава очаквания. Има обаче много емоционалност в мисленето ви, което през днешния ден не е добре да проявявате. Дори и да имате доста приятни обстановки, е хубаво да се въздържате и в контактите да бъдете по-резервирани. Денят ще ви сюрпризира неприятно с домакински скандал, само че ще го овладеете. Възможностите ви за разрешаване на обстановката са действителни.

Водолей
Днес множеството от вас са настроени за обич и приятни преживявания. В множеството случаи ще осъществите желанията си. Все отново сте доста виновни персони и през днешния ден още веднъж ще положите оптимални старания, с цел да доведете нещата си до дъно. Професионалният ден за мнозина може да се назова благополучен. Успешно се справяте с работата си и ще жънете плодовете си от този факт.

Риби
Малко отпуснати и тъжни са Рибите в петък. Има изтощеност, само че и любовни преживявания. Това са персонални проблеми и не би било добре, в случай че ги прехвърлите на работното си място. Следете държанието си и бъдете доста сдържани, тъй като сте предразположени към неточности с съдбовни последствия. Кариерното ви развиване е застрашено от хора, които ви злепоставят пред шефовете ви.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР