Овен Грабнете потенциала на любовта, защото за вас ще има

...
Овен Грабнете потенциала на любовта, защото за вас ще има
Коментари Харесай

ЛЮБОВЕН хороскоп за уикенда

Овен
Грабнете капацитета на любовта, тъй като за вас ще има премного! В събота очаквайте опция за буйни любовни афери.
Телец
Внимавайте, тъй като може да се окаже по този начин, че през този уикенд да ви се наложи да се потопите в домашните си отговорности, което да ви дистанцира от любовния ви живот.
Близнаци
Има възможност да възстановите връзка с предходна обич посредством обществените мрежи. В случай, че сте обвързани, бъдете деликатни с този тип връзка.
Рак
Възможно е през уикенда да паднете духом. Има заплаха да получите чувство, че в никакъв случай няма да откриете същинската обич, само че не се оставяйте.
Лъв
С обичания си човек ще имате опция да си вземете сантиментална отмора дружно и да заздравите връзката си още повече. Изберете място, на което към този момент сте били, с цел да разсъните остарели благи мемоари.
Дева
Финансови въпроси могат да се набъркат в любовта през почивните дни. Има възможност да се случи нещо подмолно в любовта за вас.

Везни
Събота ще бъде изпълнена с вдъхновение за Везните. Ако към този момент имате сътрудник, това е идеалният миг да опитате нещо ново и щуро. Бъдете по-експериментални.
Скорпион
Обвързаните ще открият нови другарски двойки или ще преоткрият остарели " фамилни другарства ", на които да се насладят дружно. Като цяло звездите ви загатват, че би трябвало да разширите обществения си кръг.
Стрелец
Предстоят приятни изненади, които ще ви зарадват. За вас и колегата ви предстоят сантиментални прекарвания, дължащи се на смяна в темпото, която ще ви отклони от нормалната рутина.
Козирог
Няма да желаете да се отдалечавате доста от вкъщи. Добре е да се усамотите, тъй като приятелите ви могат да помрачат хубавите моменти. Съсредоточете се върху любовта си и не позволявайте да отвличат вниманието ви с работа.
Водолей
Споделяйте концепциите си с колегата – няма да намерения, че сте полудели! Ще усещате поддръжката на половинката си във всяко начинание, а това ще ви зареди с новаторски хрумвания.
Риби
Възходи и падения в любовта през този уикенд чакат Рибите. Партньорът ви ще се държи прелестно с вас, ще се чувствате мечтани и обичани. В неделя обаче тези върхове ще се срутен. Ще откриете фундаментално разграничение сред вас, което няма да можете да пренебрегнете.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР