Овен Главното, за което трябва да мислите днес, е ефективността.

...
Овен Главното, за което трябва да мислите днес, е ефективността.
Коментари Харесай

Хороскоп за 31 март: Кошмарен ден очаква две зодии

Овен
Главното, за което би трябвало да мислите през днешния ден, е успеваемостта. Не се стеснявайте да се възползвате от всички начини, които може да бъдат потребни.
Винаги сте умеели да мислите креативен, а през днешния ден това качество ще се окаже оптимално потребно и нужно. Може да се сътвори заплашваща за общата работа обстановка, и тогава Вашите хрумвания ще спасят ситуацията. Това е и най-подходящото време за интензивно присъединяване в груповата активност.
Може би си заслужава да се разноските из покрайнините, или да отидете на някакво общоградско мероприятие. В общата работа се включвайте последователно.

Телец
Днес ще Ви е много мъчно да запазите успокоение – този ден е обвързван с внезапно нарастване на количеството на раздразняващите фактори. И работата е освен в неподходящите условия, само че и в хората, на които, наподобява, доставя наслаждение да Ви нервират.
Старайте се, да не влизате в разногласия със странични хора, както и да не се обиждате на околните си – това е единственият метод да избегнете нервното претоварване и напрежението.
Ако позволите да Ви предизвикат, целият ден ще пропадне: прекарванията и неприятните размисли няма да Ви разрешат да се концентрирайте на нещо потребно.

Близнаци
Благодарение на естествената Ви заложба за отлична комуникативност, всички порти пред Вас ще бъдат отворени. През това време Вие ще се отличавате със предвидливост, действеност и подвижност (физическа или умствена), възприемчиви към най-различна информация, в това число и на новата и необикновена. Ще можете с искра, без проблеми да изпълняватe избрани функционалности на преподавател, сателит, секретар, водач, диригент, и най-вероятно с Вас човек няма да е допустимо да скучае.
Първата половина на денонощието е идеално време за посещаване във ВУЗ-а, в който ще кандидатствате, или желаете да работите като учител.

Рак
От време на време всеки от нас получава опция да се окаже в светлината на прожекторите, изключително що се отнася до връзките. Става въпрос да започнете, прекратите или да ги изведете на кардинално ново, съществено равнище. Сега е настъпил Ваш ред, а Вие несъмнено ще извлечете оптималната изгода от този късмет. Добрите вести се заключават в това. Че няколко благоразумни небесни светила остават нащрек, и ще са повече от щастливи, в случай че съумеят да Ви окажат поддръжка. За всичко, което би трябвало да извършите, се вслушвайте в личната си вътрешен глас.

Лъв
Ако действате уверено и самоуверено, ще съумеете да укрепите своите позиции. Ще имате опция за нови настоятелен запознанства, както и да намерите хора, които да Ви оказват помощ за реализация на смели замисли.
Може да се захванете за нови задания, които да са доста рисковани и огромни. Възможни са непредвидени предложения и оферти, както и знаци на внимание от противоположния пол.
Ще Ви зарадва лек флирт или с нищо не обвързващо запознанство. Имате доста повече неща на разум за този ден, в сравнение с можете да свършите. Затова доста деликатно би трябвало да съумеете да разпределите своето време, а Вие доста добре умеете да го извършите.

Дева
Много ще Ви се желае, да изкажете всичко, което Ви е на мозъка, и то - поради някои от новите познати, които демонстрират невиждано твърдоглавие. Колкото повече поддържате връзка, толкоз повече странности и съвпадения ще се случват. Като се има поради днешното Ви въодушевление, може да бъдете много внезапни в изявленията, изключително в очите на тези, които не са привикнали да Ви виждат в такова положение. Впрочем, не е нужно да се стараете да се контролирате. Отдавна е трябвало да изпуснете парата.

Везни
Много ще е мъчно за Вашия обичан човек да се помири с обстоятелството, че не всичко в живота му върви в това направление, по което би му се желало, нито става тъкмо във типа, по който той го е възнамерявал.
Само Вие можете да му помогнете да откри себе си в хаоса на създалата се обстановка, както и да се почувства по-уверен и свободен.

Скорпион
На Скорпионите, които са заети с решаването на значими на практика задания и превъзмогване на битови компликации, денят едвам дали ще се стори сполучлив.
Претоварването се отразява освен на физическото, само че и на прочувственото положение и кара представителите на знака остро да реагират на напълно дребни и несъществени неща.
Любимият човек ще се отнесе към това с схващане, само че новите познати, като и някои родственици, могат да се окажат неприятно сюрпризирани. Сега не сте задоволително икономични и можете да похарчите повече пари, в сравнение с имате опция да си позволите. През днешния ден не купувайте неща, които са за дълготрайна приложимост.

Стрелец
Завоюването на индивида на Вашите фантазии, отива към своя край. Скоро той ще се съобщи на милостта на спечелилия и ще живеете, както се споделя, дълго и щастливо. Само си помислете: когато тази фантазия се сбъдне, няма ли да Ви стане скучно да живеете? И може би не си заслужава по този начин да ускорявате събитията, а да завоювате непристъпното сърце по-бавно?

Козирог
Началото на деня Ви дава обещание огромни триумфи в болшинството персонални начинания. Именно по това време си заслужава да предприемете малко пътешестване и да повторите опита за възобновяване на връзките с авторитетни хора. Значителна част от деня ще бъде отдадена на опити, внедряване на реформаторски способи и реализиране на истински дълготрайни проекти. Бъдете подготвени и за победи, и за непредвидени загуби, може и финансови.
Като цяло Вашето материално състояние наподобява изцяло устойчиво, по тази причина се постарайте без потребност да не разрушавате своето благоденствие.

Водолей
През този ден може да Ви бъде мъчно да поддържате непрекъсната връзка с хора от надалеч, а също и с представители на Вашата професионална среда, с блюстителите на закона или правовия ред.
Далече от вкъщи може да се окажете обезпокоени заради дефицит на средства, или да изпитате липса на комфорт. Не се предлага да търсите обходни пътища за решение на проблемите: да вземем за пример да давате рушвет на длъжностни лица, или да се карате с тях. Това ще Ви охарактеризира по несъответствуващ метод, а и най-вероятно има и по-лесен метод да постигнете мечтаното.

Риби
Денят ще Ви донесе много забавни усещания, в случай че се отправяте на пътешестване. Много сте възприемчиви към всичко ново, бързо отделяте основното от второстепенното, и нужното от ненужното.
Днес може да не се страхувате от съмнителни запознанства, нито от несполучливи покупко-продажби: интуицията ще Ви пази от всичко, което може да съставлява опасност. Бъдете по-внимателни към своето здраве.
Поради волност при хранене може да се обострят хронични болести. Не е желателно също и да експериментирате с козметика и парфюмерия, защото вероятността за алергична реакция през днешния ден е извънредно огромна.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР