Овен Главното, за което трябва да мислите днес, е ефективността.

...
Овен Главното, за което трябва да мислите днес, е ефективността.
Коментари Харесай

Хороскоп за днес: Една зодия ще се радва на големи пари

Овен
Главното, за което би трябвало да мислите през днешния ден, е успеваемостта. Не се стеснявайте да се възползвате от всички начини, които може да бъдат потребни. Винаги сте умеели да мислите креативен, а през днешния ден това качество ще се окаже оптимално потребно и нужно. Може да се сътвори заплашваща за общата работа обстановка, и тогава Вашите хрумвания ще спасят ситуацията. Това е и най-подходящото време за интензивно присъединяване в груповата активност. Може би си заслужава да се разноските из покрайнините, или да отидете на някакво общоградско мероприятие. В общата работа се включвайте последователно.
Телец
Днес всички ще завиждат на това, какъв брой красиво и хармонично се гледате със своя обичан човек. От Вас като че ли ще излиза някакво зарево, което няма да може да остане неусетно, а и като че ли щастието ще струи от Вашата двойка. Направете всичко допустимо, с цел да не загубите това.

Близнаци
Денят ще Ви зарадва с вести, свързани с финанси. Може да разчитате на повишение на заплатата, или на приемане на награди. На някои представители на знака ще бъде дадена опция, с цел да получат спомагателна работа. Не е изключено и покачване в служба, само че за задачата би трябвало да прибегнете до ловкост. Работата ще бъде толкоз доста, че за другарство с околните, както и за отмора, време няма да има. През днешния ден ще сте склонни да жертвате плануваните развлечения зарад потребни занимания, което доста ще зарадва по-възрастните роднии, само че ще огорчи приятелите.

Рак
За Вас този ден е много сполучлив. Той открива благоприятни условия, за които до този миг сте могли единствено да мечтаете.. Може да се окаже късмет да получите отлична работа, или, удържайте безусловна победа над противници и съперници, да затвърдите своите позиции на настоящето си място. Имайте поради, че в този момент звездите чакат от Вас дейности, и няма да имате време за размишления и подозрения. Много е значимо, да не забравяте и за почивката: денят ще бъде много кондензиран, и Вие напълно ще останете без сили, в случай че не попълните запасите си от сила. Избягвайте неприятните диалози., които през днешния ден ще Ви работят изключително угнетяващо.

Лъв
Можете напълно да посветите това денонощие на контакт с други хора. Обучението ще бъде продуктивно, въпреки и да протича в неофициална конюнктура. Възможно е точно през този ден с помощта на приятелите, или на личната Ви упоритост, най-накрая да откриете нужната Ви информация, или да купите нужната Ви книга. Сега би трябвало да поразгледате кръга на своите познати. Някои от Вашите увлечения (особено от интелектуален характер), през това време могат да се видоизменят. Може да се върнете към хрумвания, които са Ви интересували по-рано.

Дева
Днес ще се наложи да носите отговорност освен за Вашия обичан човек, само че и за още някой, който по несъобразителност, ненадейно или предумишлено се е влюбил във Вас. Няма да е лека задача да го убедите, че любовта му напълно не Ви е нужна! Само че ще се наложи...

Везни
Станете за своя любил човек същинска майка, дори в случай че половата Ви принадлежност диктува да бъде татко. Бъдете търпеливи, мъдри и снизходителни към неговите лудории и неразумни действия. Именно Вие, тактично и правилно, можете да го насочите по пътя на истината. Само не бъдете досадни, тъй като това може да провокира неспокойствие.

Скорпион
Не е нужно да воювате със своите стремежи – през днешния ден те са напълно оправдани, а и също толкоз безобидни. Заслужили сте си правото да се поглезите, та за какво да не се възползвате от това? Ако към момента не сте намерили своята „ половинка”, би трябвало да се вслушате в интуицията си, и да извършите решителната крачка към своето благополучие. Има възможност за пораждане на компликации в общуването с членовете на фамилията, само че най-голяма е заплахата от пораждане на спор с родителите. Поведението Ви ще им се коства обидно, въпреки че по-късно ще се дадат сметка, че бъркат...

Стрелец
Днес настроението няма да бъде доста устойчиво. У Вас ще се появи предпочитание да научите нещо ново и да се покажете от непредвидена страна. Добре ще преминат срещите Ви с другари и е значимо през това време да не злоупотребявате с алкохола. Вероятно е пораждане на нови хрумвания за творчество, само че ще бъде много комплицирано те да се развият, тъй като доста ще се отвличате по други задания.

Козирог
Днес звездите не Ви предлагат да злоупотребявате с алкохола, изключително в наличието на своя обичан човек, и без значение от неговото държание. В случай и на най-малката нетрезвост, ще загубите способността за съответна реакция на дейностите на своята половинка, което може да провокира голям брой недоразумения.

Водолей
Възможен е триумф в загадка работа, а също и във всяка ексцентрична, истинска и широкомащабна активност. Ако вярно планирате нещата в тази сфера, имате късмет да получите или материална полза, или морално задоволство. Не е изключено да предпочетете да се опирате не на нови и фешън прогресивини повеи, а на своите прогресивни полезности, които към момента не изгубили изцяло своята новост. Не се опасявайте да търсите поддръжка от остарели другари и предходни настойници, само че не възлагайте всички очаквания единствено на тях.

Риби
Днес е извънредно подобаващ ден, с цел да си покрещите с обичания човек един на различен. Не в смисъл да се скарате, а просто да поиграете на свада, изясняване на връзките и световен скандал. И ще се насмеете на воля, и ще свалите напрежението, и гласните си връзки ще разработите. Колко изгода от елементарни гръмки звуци!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР