ОВЕН Финансовите ви резултати за 2021 ще бъдат под средните.

...
ОВЕН Финансовите ви резултати за 2021 ще бъдат под средните.
Коментари Харесай

Финансов хороскоп за всяка зодия за 2021

ОВЕН
Финансовите ви резултати за 2021 ще бъдат под междинните. Неблагоприятното разположение на планетите ще донесе много провокации за вас. В началото на годината ще имате много финансови усложнения. От април до септември Юпитер ще ви донесе удобни благоприятни условия във финансово отношение. Това ще помогне малко на финансовите ви несгоди да приключат. Чак през ноември и декември ще се радвате на финансово успокоение.
ТЕЛЕЦ
Червената планета Марс ще ви донесе внезапно нарастване на разноските. Колеги или познати ще ви изискат огромен заем. Преди да се съгласите, консултирайте се със фамилията. По-добре отхвърляйте всевъзможни заеми на близки, тъй като ще имате разногласия и проблеми след това с тях. Между април и септември ще получите източници на нови приходи, ще придобиете завещание или право на прилагане на недвижимо имущество. Работещите в държавния бранш през средата на август и септември ще получат награди.
БЛИЗНАЦИ
Като цяло 2021 няма да е изключително финансово удобна за вас. Внимавайте, чакат ви финансови загуби. Опитвайте се да харчите рационално и ще се справите с тях. Около рождения ви ден ще имате шансове да се стабилизирате, не ги пропускайте. Другите финансово обещаващи месеци за май и септември. През останалото време, планирайте си тактика по какъв начин да спестявате и правете всичко допустимо да се въздържате от непотребни покупки.
РАК
Умерено положителни резултати във финансовия живот ви чакат тази година. В началото на годината ще се впуснете в съществени разноски. През март до май ще получите доходи, които не очаквате. Особено благополучен ще е месец май, когато ще увеличите приходите си. До август ще се радвате на финансова непоклатимост. През този интервал ще се въздържате от ненужно харчене на средства, което в допълнение ще ви стабилизира. Поради огромния стрес на работата, ще се чувствате душевен изтощени и в края на годината ще харчите много пари за душевното си здраве.
ЛЪВ
Като цяло годината е финансово сполучлива за Лъва. Ще имате интервали със съществени разноски, които ще разклатят банковата ви непоклатимост. Но ще съумеете да се фокусирате върху паричния поток и да увеличите приходите си. Най-благодатният месец е април, ще имате опция за внезапно нарастване на приходите си. От април и септември се предлага на предприемачите и търговците да не вършат огромни вложения. По-скоро мислете за пускане на нов бизнес. Благоприятна година за нов бизнес с дребни вложения.
ДЕВА
Променливи резултати ви чакат във финансовия живот. Слаба година първоначално, започва с внезапно нарастване на разноските ви. От април до септември ситуацията даже ще ви се коства неконтролеруемо. След септември ви чака финансова непоклатимост. Най-благоприятен ще е месец декември, когато ще получите съществени парични приходи. През май също ще имате финансова глътка въздух.

ВЕЗНИ
Февруари и март са извънредно удобни за вас. През юли и август ще получите съществени финансови приходи. Късметът ще ви съпътства във всички ваши инициативи. Ще се избавите от финансовата рецесия от предходната година. През септември ще се втурнете в непотребни разноски и изкушения. Опитайте се да се въздържате и контролирате повече. Планетите вещаят да се обърнете повече към себе си, което ще докара до харчене на средства за щедрост, само че това няма да ви срути финансово.
 Каква ще бъде 2021 съгласно славянския хороскоп Каква ще бъде 2021 съгласно славянския хороскоп
Според славянския календар през 2021 година идва нов настойник, чието ръководство ще бъде друго. Славянската астрология се различав...
СКОРПИОН
Финансово естествена година, без изключителни нови приходи или загуби. От април до септември ще имате много разноски по семейството, което най-после ще докара до нравствен стрес и безпокойствие. Ще имате разноски и по фамилни събирания. Ще ви се наложи да кандидатствате за заем по отношение на фамилните мероприятия. Особено удобни финансово ще бъдат юли, август и октомври.
СТРЕЛЕЦ
Изключително сполучлива финансова година чака Стрелеца. Ще се радвате на финансови приходи през юли, септември и октомври освен това от разнообразни източници. Ако близки ви дължат пари, тъкмо в този момент ще ви се изплатят. Ще инвестирате много пари в бизнес или ваши персонални инициативи. Бъдете деликатни, премисляйте от всички страни, с цел да сте сигурни, че ще ви се възвърнат.
КОЗИРОГ
 Тези 4 зодии самоуверено побеждават страховете си Тези 4 зодии самоуверено побеждават страховете си
Страхът е нещо, което всички постоянно изпитваме. От боязън от шефа ни, до момента в който желаеме да ни пусне в отпуск, до боязън от по-добрата ни полови...
Годината ви стартира с доста разноски и леко излизане от пътя. През април нещата си идват на мястото, ще имате опция за финансови приходи, които ще продължат до началото на септември. През ноември ще се радвате на триумфи, за които много сте се потрудили.
ВОДОЛЕЙ
Годината ви стартира с разнообразни стопански проблеми и трудности. Като цяло ще имате съществени разноски през годината, по тази причина бъдете деликатни и не изпускайте опциите, които ви се изпречат на пътя. Април, септември и декември ще бъдат финансово удобни за вас, когато ще имате нови източници на приходи.
РИБИ
Започвате финансово устойчиво годината. Но през април ще би трябвало да прескочите няколко трудности, свързани с финансови проблеми. Бъдете деликатни, не харчете ненужно. В края на годината ще водите разногласия, а може би даже правосъдни каузи, вследствие на което ще се радвате на непредвидени доходи от семейни/наследствени парцели.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР