Овен Факсове от КосмосаОвенът получава факсове от Космоса, но не

...
Овен Факсове от КосмосаОвенът получава факсове от Космоса, но не
Коментари Харесай

Кои зодии говорят с Бог

Овен
Факсове от Космоса


Овенът получава факсове от Космоса, само че не е несъмнено кой му ги праща. След като одобри следващото обръщение, той се засилва. Чатка една-две секунди на място, копитцата му хвърлят искри, след това се втурва се с втора галактическа да извършва, без за секунда да спре да намерения дали си коства. Астролози се притесняват, че представителите на този знак може да са в непрекъснат контакт с върховен извънземен разсъдък. Тази доста умна раса е с необикновено възприятие за комизъм и обича да пуска мухи на Овните, да го обърка с второ, радикално спорно предписание, и след това да му гледа сеира.

Телец
Сънува оракулски


Телецът сънува. Всички свои проблеми позволява насън. Сънищата му са забавни, от време на време смахнати, само че нормално предсказват бъдещето или ги предизвестяват за надвиснали беди. Трябва единствено да знаеш по какъв начин да ги разтълкуваш. За страдание, има Телци, които не могат да запомнят какво са сънували. Те биха могли да упражняват това умеене, като се срещнат с практиките за насърчаване на осъзнатото сънуване. С Бог Телецът си приказва единствено, когато е безпределно трагичен – при болест, кончина на непосредствен или огромни прочувствени разтърсвания. В такива моменти върви на църква, пали свещи, даже се изповядва.

Близнаци
Сърди му се


Близнакът не приказва с Господ, тъй като му е ядосан. Има персонална омраза с него, поради някои несправедливости: да вземем за пример, за какво има хора, които гладуват, за какво умират дечица, а всякакви злодеи по пандизите доживяват до преклонна напреднала възраст, и за какво на него, Близнака, не му оказа помощ да стане радиоводещ, че да си начеше крастата. Не му минават отговори от рода на „Неведоми са пътищата Божии“, по тази причина Близнакът стига до такава степен, че да отсече изрично: „Бог няма, няма и научни доказателства за съществуването му“. Ако продължите да го дразните, ще ви затапи с аргумента: „Някой да го е виждал?“

Рак
Пазари се с Господ


Ракът ежедневно беседва с Господ. Най-вече, с цел да се пазари с него. „Господи, – споделя Ракът, – доста те апелирам, дано да не се постанова през днешния ден да свърша тази неприятна и комплицирана задача, дето ми я разпоредиха в работата. Ако ме спасиш, давам обещание да не пуша цигари цяла седмица.“ Господ най-често се преценява с тези молби, само че единствено с цел да види до каква степен ще му стигне на Рака нахалството. Трябва да признаем, че осмоногият почтено се пробва да съблюдава обещанието си към Бог, най-малко в първите няколко часа. После намира малка врата, примерно: „Обещах да не пуша цигари, за пури не съм споменавал. ”

Лъв
Поглежда в огледалото


Лъвът постоянно си приказва. Точка. Когато беседва със себе си, той знае, че приказва с Господ Бог. Това общение се случва по над 40 пъти дневно, тоест, всякога, когато Цар Лъв се види в огледалото. Какво си споделя? Това са интимни неща, не са за непознато ухо, само че в съществени линии може да се обобщят с фразата на Велко Кънев от „Да обичаш на инат“: „Пък си и прекрасен, бе!“ Повечето Лъвове имат вяра в знаците на провидението, в астрологията, в баячките на кафе и на айран, в гледането на пъп и табани и в леенето на патрони. Ако съдим по тези им влечения, Лъвовете са измежду мистичните знаци.

Дева
Тайно има вяра в зодии


Девата не си приказва с Бог – тя е просветена дама. Или господин. Всички Деви доста се гордеят със своето трезвомислие. За всекидневна помощ по-скоро разчитат на личните си сили, на помощта на околните си, на лекарите и на актуалните науки и технологии, в сравнение с някакъв небесен дъртак с брада. От друга страна, при пораждане на покруса от общ темперамент, като загуба на работа, обичан човек или друго разтърсване, те стартират настървено да си четат зодиакалните прогнози или набират номера на персоналния си астролог. Девите не си приказват с Бог, те си приказват с астролога.

Везни
Има доста богове


Везната има доста Богове. Те се споделят Армани, Долче и Габана, Ягуар, Епъл, Стейнуей, Ямаха… В взаимозависимост от ползите си, представителите на този знак обожествяват приетия за номер едно производител в съответния отрасъл. А другояче работят без да пита, без да се преценяват много-много с всякакви Божии заповеди. Понякога Везните са показно набожни и съблюдават всички пости, вървят на черква, даже и отвън огромните празници. Но това не значи, че сред тях и Господ протича връзка. Подчертаваме, че казаното дотук е жестоко резюме. Сред Везните също има вярващи хора с чисти сърца.

Скорпион
В телепатична връзка


Скорпионът не си приказва, той е в непрекъсната телепатична връзка с Господ. Между него и Бог няма секрети, единствено от време на време пораждат дребни спорове: Скорпионът се сърди, а на Бог не му пука. Представителят на този Воден знак няма потребност от медиатори с Небесата. Затова отношението му към Божиите чиновници постоянно е надменно и изобщо да не стъпва в черква. Това дава съображение на някои да го назовават безбожник и да го подозират във вещерство. В интерес на истината мистичният Скорпион има уклон към тъмната страна и може да бъде открит по места, където върлуват нечисти сили.

Стрелец
Бог му дава отговор


Стрелецът си приказва с Бог и в това няма нищо извънредно. По-подозрителното е, че Бог му дава отговор, което пар екселас си е белег за шизофрения. Всеки Стрелец, без значение дали е набожен, или не, има присъщ блян към мистичното, който го кара да вижда чудеса под път и над път. За него духовният живот от време на време е по-реален от материалния. Всички Стрелци водят плевел вътрешен живот, без значение че външно наподобяват безгрижни и нехайни. Светът им е цялостен с предзнаменования, интуиции и необясними феномени. Те обичат да се образоват, изключително в областите на религията и философията.

Козирог
Дава ум


Козирогът има скрито съглашение с Господ – за невмешателство. Козирогът не пречи на Бог, дано и Бог да не пречи на Козирога. Козите се водят от националната мъдрост „око да види, ръка да пипне“ и ненавиждат всевъзможни небивалици, свързани с невидими светове, ангели, телепатии и вълшебни преображения. В последното им се постанова да повярват в случаите, когато са се понапили и са си легнали с хубав мъж/жена, а се разсънват до окосмен звяр от Преизподнята. Въпреки политиката за невмешателство, въпреки всичко и Козирогът беседва с Бог – от време на време старецът има потребност от директиви по какъв начин да си прави работата.

Водолей
Спори за хрумвания


Водолеите са мощно вярващи хора. Те имат вяра в Бог, Буда, Аллах, Грийнпийс, Червения кръст, Черната дупка, Рая, Северното зарево и правото на атеизъм за всяко човешко създание. Вярват също по този начин в невидими сили като гравитацията, ускорението, черната и бялата магия. Но има и Водолеи, които се стараят да бъдат положителни християни, да се черкуват (понякога) и да палят свещички в сандъчето за умрелите. Те беседват постоянно с Господ – най-вече водят идеологически разногласия. Тези разногласия вървят много мъчно, тъй като Бог съвсем в никакъв случай не привежда рационални причини в отбрана на своята теза.

Риби
Чуват глас


Рибите си приказват с Господ, когато Господ успее да се вмъкне в натоварения им график. Между утринните диалози със себе си, дневните пререкания с компютъра или другото главно помагало на труда, среднощните разгулен диспути с приятелите, и някой и различен контакт с чисти и нечисти висши сили не остава доста време за общение с Бога. Но даже и Рибите от време на време се кротват, застиват неподвижен – който близките неправилно одобряват за заспалост, и потъват във вътрешния си свят. Точно тогава в главата им прогърмява застрашителен глас: Ти джендър ли си, соросоид ли си, либераст ли си?
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР