Овен Едно предложение ще ви очарова с перспективата си и

...
Овен Едно предложение ще ви очарова с перспективата си и
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес, 20.01.2018 г.


Овен

Едно предложение ще ви очарова с вероятността си и ще ви зареди с повече позитивни упования. Работете по реализацията на проектите си през днешния ден, ще имате късмет да постигнете това, което желаете. Опитайте се да предотвратите непотребен спор, в която несъзнателно ще ви въвлекат.

Телец

Задачите ви през днешния ден ще ви накарат да вземете значими решения. Приемете делово предложение и ще извършите в действителност добър избор. Бъдете търпеливи към човек, който има друго мнение от вашето.

Близнаци

Работата ще ви погълне и несъзнателно ще загърбите упованията на околните си. Но за сметка на това ще подобрите финансовото си състояние. Започвате нещо, което считате за добър избор, само че идващите дни ще покажат до какъв брой добре сте решили обстановката.

Рак

Деловата ви интензивност през днешния ден ще ви носи персонално задоволство. Едно начинание ще ви донесе положителни вероятности, само че е нужно и самообладание. Ще станете забавни за някой, който досега ви е създавал повече напрежение и по-малко приятни страсти.

Лъв

Ще поемете в свои ръце осъществяването на една задача и с това ще поставите хората към вас в позицията на наблюдаващи, а не на близки. Очевидно не ви липсва сила, само че запазете положителните взаимоотношения и не рушете дълго градени връзки.

Дева

С приветливото си въодушевление внасяте ведрина и успокоение към себе си, и това ви прави мечтан събеседник и сътрудник. Ще се изправите изрично против решение, което опонира на разбиранията ви за морал и бизнес.

Везни

Отнасяйте се с повече самообладание към нещата, които очаквате да ви се случат. Не предизвиквайте ориста, а смирено работете за персоналното си рационализиране. Капризите ви няма да се толерират.

Скорпион

Целите, които си поставяте ви окуражават да работите праволинейно, като се позовавате на прагматичната си мисъл и съобразителни дейности. Едва ли има нещо, което би могло да ви откаже от желанията ви. Чувства се желанието ви за смяна.

Стрелец

Имате нюх за нещата и той ще ви води. Ще предприемете по-смели ходове и това ще провокира спор с ваш непосредствен. Не се оставяйте да ви въвлекат в спорове и в обслужване на непознати ползи.

Козирог

Концентрирайте се и не разпилявайте силата си в странични въпроси. Ще е удачно, в случай че работите взаимно с хора, които познавате добре, и на които имате доверие. Не повтаряйте остарели неточности.

Водолей

Съсредоточете се върху дилемите си и не губете времето си на вятъра. Бързите ви реакции ще ви оказват помощ да се справите в непривична за вас обстановка. Запазвате наличие на духа в миг, в който близките са комплицирани и не знаят по какъв начин да постъпят.

Риби

Днес даже и да имате чувството, че дейностите и опциите ви са мощно лимитирани е по-добре да се опитате да извлечете изгода от това, в сравнение с да се пробвате да се борите с вятърни мелници. Ще се радвате на материални придобивки.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР