Овен Единственото, което ще ви вълнува днес ще са чувствата

...
Овен Единственото, което ще ви вълнува днес ще са чувствата
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 12 януари

Овен
Единственото, което ще ви вълнува през днешния ден ще са възприятията ви. Сега те са толкоз дълбоки, че са ви обзели напълно. За благополучие ще имате цялостно схващане от страна на обекта на страстите ви.
Телец
Това е ден за обич и нищо повече. Е, може би и малко обмисляне на екскурзии в чужбина, а за какво не и за оглеждане на курсове за повишение на квалификацията ви.
Близнаци
Това е превъзходен ден за хрумвания от всевъзможен тип. Ще се учудите какъв брой положителни хрумвания ще се появят в главата ви. Дайте късмет на всяко едно от тях.
Рак
Това е ден за цялостен релакс. Ако може не ставайте от леглото. Половинката ви ще е по този начин блага да разбере потребностите ви. Оставете се да бъдете поглезени.
Лъв
Днес не си правете никакви сметки без кръчмаря. Възможна е генерална смяна на проектите. Не бързайте да взимате, каквито и да било решения.
Дева
Днес ще сте малко повече разсеяни. Това може да докара до някои недоразумения в общуването. Предупредете околните си, че не сте във форма, с цел да няма афектирани.
Везни
Това е добър ден за дейни действия, свързани с ваши цели в персоналния живот. Сега е моментът да помислите съществено за ваше пътешестване зад граница.
Скорпион
Денят ще ви предложи всичко, което желаете, тъй че не си поставяйте граници в желанията. Само помислете кое в действителност е добре за вас.
Стрелец
Това е ден, в който е добре да сте крепко стъпили на земята. Опитайте се да разделите фантазиите от действителността, в противоположен случай може да изпитате премеждия.
Козирог
Тази събота може да си позволите някои неразрешени неща. Не става въпрос за такива фигуриращи в Наказателния кодекс, само че малко торта или хубаво вино, в рационални количества, няма да ви навредят.
Водолей
Тази събота ще разберете, че от дълго време сте спечелили нечии благосклонности. Това е знак, който ви подсказва, че може да имате доста по-високо самочувствие.
Риби
Тази събота ще усетите сладостта на свободата. Това не значи да късате връзки и да горите мостове, просто определете границите си и изяснете желанията си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР