Овен Добре е днес да сте максимално практични. Сега всяка

...
Овен Добре е днес да сте максимално практични. Сега всяка
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 20 декември

Овен
Добре е през днешния ден да сте оптимално практични. Сега всяка волност може да ви излезе прекомерно скъпо и солено. Проявете невзискателност.
Телец
Положението, в което се намирате не е от най-стабилните, само че скоро ще разберете, че всичко работи във ваша изгода. Възползвайте се оптимално.
Близнаци
Днес всичко, което желаете ще би трябвало да си го осигурите сами. Това не значи, че околните ви са незаинтересовани, просто има такива моменти.
Рак
През този ден запазете силите си за нещо практично и свястно. Чувствата ви не са толкоз гладни, че да им дарите през целия ден. Вечерта ще имате време и за тях.
Лъв
Един взор в близкото минало ще ви помогне да разберете добре днешната обстановка. Някой ще се опита да повлияе на мнението ви. Колкото и да е забележителен във вашите очи - не позволявайте напън.
Дева
Рискувате да се отклоните от пътя, който следвате толкоз прецизно. Това ще докара само до загуба на време - не го позволявайте.
Везни
Изпълнени сте със страхотни хрумвания, само че за момента те са изцяло неизпълними. Не настоявайте и не роптайте, ще пристигна време и за тях, само че не в този момент.
Скорпион
Днес всичко ще протича по метода, по който сте си го представяли, даже и по-добре. Не изпадайте в унес, а се възползвайте оптимално от случая.
Стрелец
През този ден по-важно ще бъде това, което чувате, а не което казвате. Много повече изгода ще имате от събраната информация.
Козирог
Денят е подобаващ за завършването на огромни планове. Може да си дадете задатък до края на седмицата. Най-важното е да се въздържате от започването на нещо ново.
Водолей
Тайната на сполучливия ви ден ще се състои в готовността ви да се разделите с нещо, от което нямате никаква потребност. Не позволявайте да сте уязвими прочувствено.
Риби
През този ден не търсете непотребни проблеми. Оставете нещата да се развият от единствено себе си, само че и не усложнявайте нещата. Засега това е най-хубавото решение.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР