Овен Добре е да свършите нещо полезно вкъщи. Ще има

...
Овен Добре е да свършите нещо полезно вкъщи. Ще има
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес

Овен
Добре е да свършите нещо потребно у дома. Ще има безчет неща, които ще предизвикат любознанието ви. При всички положения няма да останете напълно задоволени. Поне остава утешението, че сте създали каквото сте могли.

Телец
Ще се вижда известно угнетяване и отвращение за непознато наличие към вас. Предчувствията ви най-вероятно ще се окажат напразни и ще ви остане само терзанието.

Близнаци
При всички случаи е добре да си дадете малко отмора и да излезете измежду природата, с цел да овладеете по-добре прочувственото напрежение.

Рак
Не е най-хубавият ви ден. Не се забърквайте в всеобщи мероприятия, а по-добре отдъхнете измежду природата. Внимавайте с похапването, не е мъчно да развалите фигурата си, а идва лято.

Лъв
Днешният ден може да ви донесе разочарования, изключително в случай че сте имали прекомерно огромни очаквания. Не се впечатлявайте от всичко, което чувате, множеството хора си приказват просто ей по този начин, без да влагат огромен смисъл в думите си.

Дева
Не можете да се оплачете, че през днешния ден не ви е разнообразно, ще имате опция да следите от близко всичко, което се случва към вас. Определено сте за завиждане.

Везни
Бъдете с нараснало внимание, каквото и да вършиме. Не се опитвайте да се заяждате с околните си, те не са отговорни, че не всичко е съгласно вашите упования.

Скорпион
Не е от най-леките ви дни, ще имате да разрешавате значими въпроси. Плановете ви ще са съвършени, само че все ще се откри кой да ги скапе. Трябва да сте по-гъвкави.

Стрелец
Ще сте в прекомерно родолюбиво въодушевление и ще милеете за богатството на родината, тогава направете нещо по въпроса. Най-добре ще се чувствате вкъщи, само че не се заглеждайте прекомерно дълго в тв приемника, а свършете някоя работа.

Козирог
Не е нужно да се впускате в разногласия, изключително на политическа тематика. Чувството ви за естетика може да бъде нарушено, направете нещо хубаво за себе си.

Водолей
Ще сте мощно загрижени за фамилното богатство, само че ще ви се желае да избягате за малко от отговорностите си. Ще желаете да се почувствате по-свободни, само че не поемайте непотребни опасности.

Риби
Днес ви е обладал съревнователен дух и в случай че не постигнете победа, ще се чувствате доста потиснати. Не приемайте нещата прекомерно трагично, може пък да се окажете в печеливша позиция без да знаете.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР