Овен До новолунието в 13 ч. тече 30-ия лунен ден,

...
Овен До новолунието в 13 ч. тече 30-ия лунен ден,
Коментари Харесай

Хороскоп за днес: Много лоши новини за 3 зодии

Овен
До новолунието в 13 ч. тече 30-ия лунен ден, който е отбелязван с равно количество положително и зло. Всеки е оставен да работи съгласно персоналната си воля и желания. Неблагоприятно за планувано раждане изключително в обедните часове. Този ден ни е даден за разбор на минали и бъдещи дейности, за координиране на идните начинания с околните и децата. В момента прекосяваме мъчително на нов кръг на развиване. Спазвайте диета, прочистете дома и връзките от насъбраните негативи. Нищо значимо да не се стартира.

Телец
Ден на тежки уроци за родените във втората декада. Към обед следва новолуние със слънчево затъмнение, което ще се отрази отрицателно на мъжкото начало и най-вече на хората на високи публични и политически позиции. Съветът е да се смирите, да не желаете доста от живота, да спазвате диета, да ограничите мъчителните пристрастености и упоритости и да се движите по линията на най-малкото противодействие. Почивайте, избягвайте пренапрежението, щадете сърцето. Върнете си долговете във всевъзможен смисъл.

Близнаци
Ден на човешкия избор. Оставени сме на личен ход до обед. Предстоят тежки зведни аспекти, които може да провокират отрицателни събития до няколко дни. Слънчевото затъмнение в знака на Лъва е предвестител на детронации и сриване на хора от влиятелни позиции. Не предприемайте нищо отговорно и не се изказвайте неподготвени. Навлизате в тридневен рисков интервал, в който загубите ще са повече от придобивките. Доста терзания ще изживеете и с много проблеми ще се сблъскате. Запазете неутралитет.

Рак
Прекарайте този ден надалеч от хорския звук. Не предприемайте нищо отговорно и значимо за фамилията и бизнеса ви. Подложете на разискване всяка препоръчана оферта. До обед имаме по-малко намеси и ограничавания, само че по-късно ще плащаме за всеки неверен избор. Ще се чувствате отпаднали. Новолунието ще затъмни излъчването и лустрото на хора с блестящо състояние в обществото. Маските ще паднат. Някой ще постави такава и ще потъне в забвение за дълго време. Важното е да не се отива в крайности.

Лъв
Към 13 ч. е новолуние със слънчево затъмнение в знака на Лъва. Родените в тези дни ще изживяват мъчителни моменти, ще губят позиции и престиж, ще влизат в рискови положения и положения. Бъдете деликатни, не предприемайте виновни начинания и не взимате значими решения. Очертават се здравословни проблеми или непредвиден напън от хора, които досега сте държали в послушание. Предстоят дни на детронации и промени във властта, изключително там, където ще мине сянката на затъмнението.

Дева
За вас ориста предлага щадящи аспекти, само че това не може да се каже за хората, от които зависите, за шефовете, за бизнес сътрудниците, родителите и децата ви. Най-трудният ден за избор в сатурновата ви дупка. Подкрепете тези, които са ви покрепяли. Време е да си върнем задълженията, да си разчистим сметките, да обгрижим значимите хора в живота си. Не предприемайте нищо амбициозно. В момента прекосяваме на нова качествена навивка на развиване. Някой може да падне на по-долна позиция, вместо да се изкачи на по-горната.

Везни
Утрото на този ден е обещано за амнистия и смирение, за преосмисляне на полезностите в живота. Нито положителното ще помогне, нито злото ще навреди. Ще бъдем оставени на личния си избор съгласно изначалната божия воля. Не си позволявайте да вредите на който и да било с думи и каузи. Щадете и себе си, дайте си сметка кое ще вземете с вас в бъдещето и кое ще оставите в предишното. Всеки да си направи сметката и да дефинира целите. Нищо значимо да не се подхваща. Предстоящото затъмнение лимитира хората на високи позиции.

Скорпион
Ден на тежки уроци изключително за родените към 11 ноември. Вероятно е да бъдете лимитирани и застопорени в миг, когато другите се пробват да пернат напред и да преминат на по-висока навивка на развиване. Трудно ще се справите сами, ще би трябвало да оказват помощ близки и другари, а по този начин ще разберете кой в реалност ви цени и обича. Сега е момента да загърбите и оставите всичко отрицателно и разболяващо в предишното и да тръгнете напред от началото на новата делова седмица. Планирайте нещата, прочистете се от шлаката.

Стрелец
В този ден нелоялната ви конкуренция ще бъде хваната на тясно. Ще се случват събития, които ще разчистват пътя пред вас, ще оказват помощ да разберете с кого и накъде да продължите. Препоръчва се деликатен разбор на ставащото в близост, а не прибързана реакция в една или в друга посока. Затъмнението в знака на Лъва ще затъмни блясквите ни изяви и хората с сходна визия. Не искайте доста, не претендирайте, а давайте повече и разчистете насъбраните задължения. Внимавайте с храната, евентуални са неразположения.

Козирог
Днес ветропоказателят на покрива на живота ви сменя посоката. Ще се случват събития, които в бъдеще ще ви улеснят в старта на новите начинания. В момента всеки от нас, а и страната ни като цяло умишлено или не се готви да премине на нова навивка на развиване. В подобен миг условията са всеки да осъзнае целите си, да направи точна сметка кой и какво ще му е нужно за бъдещето. Ще отпаднат някои забрани, а други ще се наложат. Откажете се от нездравословното, ненужното и разболяващото.

Водолей
Ден на тежки и мъчителни трансформации за родените към 11 февруари. Не позволявайте да ви бъдат поставяни ултиматуми. До обед сме оставени на личен ход, на личния си избор и планове. Изчистете връзките, дайте си сметка коя е значимата за вас посока и в идващите дни тръгнете към нея. Ден на преход на нова навивка на съзнанието и развиването ни като цяло. Ще бъдат отстранени някои престижи, само че всички дружно ще дръпнем напред. Може би няма да се разбере незабавно, оценката ще даде бъдещето.

Риби
Не е време да „ залепвате” за престижите в живота ви, които в тези дни сами ще се нуждаят от отбрани, поддръжка и застъпничество. Този ден изисква самокритика и решение за независими дейности в една или в друга посока. Поне един покровител ще остане в предишното, а това ще ви активизира да покажете какво можете в последните дни на сегашния интервал. Случващото се сега за вас играе по едно и също време разрушителна и градивна роля. Контролирайте се оптимално, пестете си силата, не започвайте нищо отговорно.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР