Овен До новолунието в 13 ч. тече 30-ия лунен ден,

Овен До новолунието в 13 ч. тече 30-ия лунен ден, ...

Хороскоп за днес: Много лоши новини за 3 зодии.Овен
До новолунието в 13 ч. тече 30-ия лунен ден, който е отбелязван с равно количество добро и зло. Всеки е оставен да действа съобразно личната си воля и предпочитания. Неблагоприятно за планирано раждане особено в обедните часове. Този ден ни е даден за анализ на минали и бъдещи действия, за съгласуване на предстоящите инициативи с близките и децата. В момента преминаваме болезнено на нов кръг на развитие. Спазвайте диета, прочистете дома и връзките от натрупаните негативи. Нищо важно да не се започва.
 
Телец
Ден на тежки уроци за родените във втората декада. Към обед предстои новолуние със слънчево затъмнение, което ще се отрази негативно на мъжкото начало и предимно на хората на високи обществени и политически позиции. Съветът е да се смирите, да не искате много от живота, да спазвате диета, да ограничите болезнените страсти и амбиции и да се движите по линията на най-малкото съпротивление. Почивайте, избягвайте пренапрежението, щадете сърцето. Върнете си долговете във всякакъв смисъл.
 
Близнаци
Ден на човешкия избор. Оставени сме на собствен ход до обед. Предстоят тежки зведни аспекти, които може да предизвикат негативни събития до няколко дни. Слънчевото затъмнение в знака на Лъва е предвестник на детронации и сриване на хора от престижни позиции. Не предприемайте нищо отговорно и не се изказвайте неподготвени. Навлизате в тридневен рисков период, в който загубите ще са повече от придобивките. Доста притеснения ще изживеете и с доста проблеми ще се сблъскате. Запазете неутралитет.
 
Рак
Прекарайте този ден далече от хорския шум. Не предприемайте нищо отговорно и важно за семейството и бизнеса ви. Подложете на обсъждане всяка предложена оферта. До обед имаме по-малко намеси и ограничения, но след това ще плащаме за всеки грешен избор. Ще се чувствате отпаднали. Новолунието ще затъмни излъчването и лустрото на хора с бляскаво положение в обществото. Маските ще паднат. Някой ще сложи такава и ще потъне в забвение за дълго време. Важното е да не се отива в крайности.
 
Лъв
Към 13 ч. е новолуние със слънчево затъмнение в знака на Лъва. Родените в тези дни ще изживяват болезнени моменти, ще губят позиции и авторитет, ще влизат в рискови положения и състояния. Бъдете внимателни, не предприемайте отговорни инициативи и не взимате важни решения. Очертават се здравословни проблеми или неочакван натиск от хора, които до момента сте държали в подчинение. Предстоят дни на детронации и промени във властта, особено там, където ще мине сянката на затъмнението.
 
Дева
За вас съдбата предлага щадящи аспекти, но това не може да се каже за хората, от които зависите, за шефовете, за бизнес партньорите, родителите и децата ви. Най-трудният ден за избор в сатурновата ви дупка. Подкрепете тези, които са ви покрепяли. Време е да си върнем дълговете, да си разчистим сметките, да обгрижим важните хора в живота си. Не предприемайте нищо амбициозно. В момента преминаваме на нова качествена навивка на развитие. Някой може да падне на по-долна позиция, вместо да се изкачи на по-горната.
 
Везни
Утрото на този ден е дадено за прошка и покаяние, за преосмисляне на ценностите в живота. Нито доброто ще помогне, нито злото ще навреди. Ще бъдем оставени на собствения си избор съобразно изначалната божия воля. Не си позволявайте да вредите на когото и да било с думи и дела. Щадете и себе си, дайте си сметка кое ще вземете с вас в бъдещето и кое ще оставите в миналото. Всеки да си направи сметката и да определи приоритетите. Нищо важно да не се предприема. Предстоящото затъмнение ограничава хората на високи позиции.
 
Скорпион
Ден на тежки уроци особено за родените около 11 ноември. Вероятно е да бъдете ограничени и застопорени в момент, когато другите се опитват да дръпнат напред и да преминат на по-висока навивка на развитие. Трудно ще се справите сами, ще трябва да помагат близки и приятели, а така ще разберете кой в действителност ви цени и обича. Сега е момента да загърбите и оставите всичко негативно и разболяващо в миналото и да тръгнете напред от началото на новата делова седмица. Планирайте нещата, прочистете се от шлаката.
 
Стрелец
В този ден нелоялната ви конкуренция ще бъде хваната на тясно. Ще се случват събития, които ще разчистват пътя пред вас, ще помагат да разберете с кого и накъде да продължите. Препоръчва се внимателен анализ на ставащото наоколо, а не прибързана реакция в една или в друга посока. Затъмнението в знака на Лъва ще затъмни блясквите ни изяви и хората с подобна визия. Не искайте много, не претендирайте, а давайте повече и разчистете натрупаните дългове. Внимавайте с храната, вероятни са неразположения.
 
Козирог
Днес ветропоказателят на покрива на живота ви сменя посоката. Ще се случват събития, които в бъдеще ще ви улеснят в старта на новите инициативи. В момента всеки от нас, а и страната ни като цяло съзнателно или не се готви да премине на нова навивка на развитие. В такъв момент изискванията са всеки да осъзнае приоритетите си, да направи точна сметка кой и какво ще му е нужно за бъдещето. Ще отпаднат някои забрани, а други ще се наложат. Откажете се от вредното, ненужното и разболяващото.
 
Водолей
Ден на тежки и болезнени трансформации за родените около 11 февруари. Не позволявайте да ви бъдат поставяни ултиматуми. До обед сме оставени на собствен ход, на собствения си избор и намерения. Изчистете отношенията, дайте си сметка коя е важната за вас посока и в следващите дни тръгнете към нея. Ден на преход на нова навивка на съзнанието и развитието ни като цяло. Ще бъдат елиминирани някои авторитети, но всички заедно ще дръпнем напред. Може би няма да се разбере веднага, оценката ще даде бъдещето.
 
Риби
Не е време да „залепвате” за авторитетите в живота ви, които в тези дни сами ще се нуждаят от защити, подкрепа и покровителство. Този ден изисква самооценка и решение за самостоятелни действия в една или в друга посока. Поне един благодетел ще остане в миналото, а това ще ви мобилизира да покажете какво можете в последните дни на настоящия период. Случващото се в момента за вас играе едновременно разрушителна и градивна роля. Контролирайте се максимално, пестете си енергията, не започвайте нищо отговорно.
 
 

Източник: blitz.bg