Овен Днешното утро обещава да бъде доста наситено със събития

...
Овен Днешното утро обещава да бъде доста наситено със събития
Коментари Харесай

Хороскоп за 5 декември: Критичен ден за 4 зодии

Овен
Днешното утро дава обещание да бъде много наситено със събития и задължения, и дори няма и да поискате да помислите за това, което ще бъде на следващия ден. Приливът на вътрешна сила в действителност е възхитително чувство, само че се постарайте да се сдържате и да не отидете прекомерно надалеч.
Тази сила скоро ще се изтощи, тъй че е най-добре да я запазите за по-мрачни дни. Скоро ще Ви се наложи да активизирате всички ресурси от сила, с цел да се справите с някаква комплицирана обстановка.

Телец
Този ден ще Ви донесе триумфи, само че те напълно няма да бъдат леки. Бъдете подготвени на рискови, ексцентрични действия. Няма да Ви е ненужно желанието да изпитате своите сили на новото занятие. Целеустремеността от време на време граничи с дебелоглав, и тъкмо по тази причина продължавате да се занимавате със комплицирани задания, в които за в този момент не се вижда развиване.
Преориентирайте се към нещо по-просто, а към сложното постоянно ще можете да се върнете. В диалозите с околните бъдете отстъпчиви. Така или другояче ще се наложи да извършите компромис, та по тази причина е по-добре да икономисате време и да избегнете напразните разногласия.

Близнаци
Дори и най-сложните и непреодолими трудности да изчезнат от Вашия път, в случай че съумеете както би трябвало да се концентрирайте върху това, с което се занимавате. Заплахата не е най-хубавата тактичност, когато поддържате връзка с хора, само че при положение на трудности по пътя може да се окаже много ефикасна.
Не би трябвало да се настройвате против хората, а се настройте против самия проблем. Действайте, дори и в случай че се постанова за реализиране на задачата да деянията експанзия! Не отстъпвайте от своите стремежи, без значение какъв брой мъчно изпълними се оказват те!

Рак
Това е ден на прелестно неофициално другарство. Не се отхвърляйте от поканите за тържество по случай рожден ден, годишнина от празник или някакво друго празненство. Ще прекарате времето си добре, в случай че се окажете в компанията на съвсем непознати хора. Освен това този ден денят е извънредно подобаващ за среща с родителите на Вашата „ половинка” и напълно няма да е мъчно да намерите общ език.
Ако планирате да се занимавате с някаква работа, имайте поради, че сполучливото им довеждане докрай не зависи единствено от положените усилия от Ваша страна, само че и от стечението на събитията. Ако в нещо не Ви върви, просто превключете на друго занятие.

Лъв
През този ден всяко излизане на техниката от строя, ще се възприема от Вас като най--голямо богатство, тъй като това, в последна сметка, ще Ви даде опция да останете уединено със своя обичан човек или да не прекъсвате задушевния диалог с роднините, сътрудниците или приятелите.

Дева
Нищо не може да се направи! В живота съществуват интервали, когато самите условия Ви принуждават да дадете на заден ход и да преустановите постъпателното си развиване в мечтаната посока.
Не се огорчавайте: тази пауза вероятно ще се окаже много потребна за Вас: може да Ви принуди да преразгледате личните си възгледи и навици, да зачеркнете от листата с познатите очевидно инцидентните хора, да извършите забравените обещания, или да се запознаете с формалните документи, свързани с Вашата активност. В професионалната сфера не е изключено да бъдат открити дребни пропуски и да се натъкнете на недовиждане.

Везни
Ако бихте могли да знаете, че през днешния ден нещата ще се извърнат за Вас по подобен метод, през вчерашния ден бихте заели напълно друга позиция. Само че направеното не може да се върне и по тази причина ще се наложи да живеете с това, което имате. Освен това нищо няма да бъде по този начин комплицирано, както Ви се е коствало преди.

Скорпион
Не си заслужава през днешния ден да се отказвате от устройване на персоналния живот, без значение от това, какъв брой значима и неотложна работа имате. В края на краищата нищо по-важно и нужно на този стадий не може да имате от любовта. Осмислете го и направете всичко допустимо, че и на Вас и на Вашия обичан човек да Ви е изключително хубаво...

Стрелец
През това денонощие може последователно да се превърнете в човек, който желае колкото се може повече да се наслаждения на живота. Възможно е да криете своите прищевки и пристрастия от близките, само че себе си няма да съумеете да измамите. През това време може да се усили Вашата вътрешна нужда от обич, състрадание, внимание.
Признание, домакински уют и прочувствена естетика към някого, а също (ако, несъмнено, сте съществено влюбени), за тясно съкровен контакт с обекта на Вашата пристрастеност. Това е не неприятен миг за осъществяване на конфиденциални поръчки или за секрети срещи.

Козирог
Днес ще Ви се прииска да се държите нетривиално и доста радостно, изключително в обществото на Вашия обичан човек. За страдание вероятността и той да споделя Вашето бодро и развеселено въодушевление не е изключително огромна. Затова не разчитайте на това прекомерно мощно.

Водолей
Ако споделяте всички свои персонални секрети с близки другари, е правилен метод да се сближите, само че също по този начин е и правилен метод да ги извършите притежание на обществеността. Даже и без да осъзнава това, някой от тях може да разгласи една от най-големите Ваши секрети. Невинните мнения може да прераснат в опасен диалог с член на Вашето семейство. Не жалете времето, в което би трябвало да останете уединено със себе си, и се успокойте.

Риби
Ще се появи опция да сключите няколко преференциални, само че за жалост взаимно изключващи се покупко-продажби. Изберете тази, която Ви се коства по-надеждна: не би трябвало да рискувате без особена потребност. Денят не е неприятен за започване на лична работа или инвестиция в бизнес, в които ще бъдете дружно с родственици и другари.
Неочаквано ще се появи опция да уредите някогашен фамилни спорове. В персоналната сфера ще успявате да намерите доста истински и извънредно ефикасни решения. У близките това ще провокира учудване и удивление от Вашите качества.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР