Овен Днес звездите ви съветват да прекарате този ден у

...
Овен Днес звездите ви съветват да прекарате този ден у
Коментари Харесай

Вижте какво вещаят звездите за днес

Овен
Днес звездите ви поучават да прекарате този ден вкъщи или в среда, която допуска усамотение, психически комфорт, моменти на дълбока фамилиарност. Обърнете внимание на необикновените и нови мисли, които се появят в мозъка ви и помислете по какъв начин да ги въплътите.

Телец
Вероятно през днешния ден ще прекарате деня в компанията на деца или внуци. Също по този начин би трябвало да обърнете внимание на вътрешното си дете, да запомните неговите потребности. Попитайте се: какво желая. Първият отговор, който ви пристигна на разум, ще бъде правилен.

Близнаци
Хороскопът ви ясно демонстрира, че би трябвало да разтоварите мозъка си и за това може би би трябвало да потърсите уединение. Възможно е първичните ви проекти да се трансформират до известна степен. Това обаче няма да попречи на позитивното ви отношение.

Рак
Един удобен ден за слагане на нещата в ред вкъщи, ремонт и усъвършенствания. Конструктивно общувайте с околните си, със фамилията си и се пробвайте да разберете по-добре техните потребности и стремежи и да откликнете на тях.

Лъв
Не е добре, когато някои значими неща се жертват за други. Нужно е да има баланс. Не подценявайте потребностите на тялото си. Намерете време да се отпуснете и да се занимавате с някаква креативна активност.

Дева
Днес е подобаващ ден за асимилиране на нови познания и умения! Някои от въпросите, които ви вълнуват, могат да получат своето развиване. Възможно е да зародят различия и разногласия с околните.

Везни
Трябва да обърнете внимание на знаците и сигналите, които ви изпраща Вселената. Те могат да бъдат всичко: някоя фраза на билборд или реклама на рейс. Следобед ще е добре да останете сами със себе си. Спокойната отмора ще помогне бързо да се възстановите.

Скорпион
Звездите ви поучават да успокоите мозъка си. Обърнете внимание на мислите или облиците, които идват при вас. Не се опитвайте да се изправите против всички провокации по едно и също време.

Стрелец
Склонни сте да действате импулсивно и безогледно под въздействие на личното си въодушевление. Голяма е вероятността да допуснете неточности заради взимане на прибързани решения и дейности.

Козирог
Засилва се вашата накърнимост и ще се появи податливост към нервност в следобедните часове. Не подценявайте външните ограничавания и събитията. Изчистете душата от негативни мисли.

Водолей
Днес домът и фамилията, битовите условия и материалните отговорности могат да се трансфорат в зона на напрежение. Планирайте деня си по този начин, че да имате задоволително време за отмора.

Риби
Избягвайте да реагирате бурно на всяка дреболия и не предизвиквайте непотребни разногласия. Пазете силата си за други по-важни неща. Дайте си отмора от проблемите. В любовта внесете малко обновяване.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР