Овен Днес вземете всички необходими мерки срещу посегателство върху имуществото

...
Овен Днес вземете всички необходими мерки срещу посегателство върху имуществото
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес, 27.05.2018 г.


Овен

Днес вземете всички нужни ограничения против посягане върху имуществото ви или спестените от вас финансови средства. Не се доверявайте на хора, с които се познавате неотдавна. Обърнете внимание на остарели болежки.

Телец

Спокоен ден за множеството от представителите на Телец. Непредвидени разноски могат да ви изнервят и притеснят, само че всичко ще се подреди, както го желаете. Нова любовна връзка.

Близнаци

Днес проявете повече самообладание към прищявките на ваши близки. Не изпускайте нервите си. Опитайте се на този стадий от време да не взимате пари назаем, защото надали ще съумеете да го върнете на време.

Рак

Денят не е изключително удобен за нововъведения и промени в домашната конюнктура. Стремете се да не задълбочавате към този момент съществуващите проблеми в материалната област, като се впуснете в нови капиталови планове.

Лъв

Днес ще можете да постигнете доста с всяко нещо, с което се заловите, в случай че се опитате да преследвате задачите си с умерено движение. С почтеност се отнасяйте към тези, които са лоялни към вас. Отзивчиви останете към по-слабите от вас.

Дева

Днес с непримиримост и упоритост можете да постигнете доста повече в персонален проект, в сравнение с, в случай че решите да останете в ролята на наблюдаващ. Моментът е подобаващ за предприемане на съответни стъпки, с помощта на които ще спечелите човек, който доста харесвате.

Везни

Днес можете да се радвате на отлични резултати от всяка самодейност, с която се захванете, в случай че се опитате да употребявате фантазията си истинските си хрумвания в тази посока. С лекост ще печелите възхищението на обичан човек.

Скорпион

Днес даже и да имате чувството, че дейностите и опциите ви са мощно лимитирани е по-добре да се опитате да извлечете изгода от това, в сравнение с да се пробвате да се борите с вятърни мелници. Ще се радвате на материални придобивки.

Стрелец

Денят ви ще премине в приятна домашна конюнктура. Поглезете сетивата си с обичана храна и релаксиращи процедури. Проведете диалог с децата си, с цел да разберете какво ги тормози напоследък.

Козирог

Днес не позволявайте битови неуредици да ви скапват настроението. Прекарайте повече време с най-малките членове на вашето семейство. Не прекалявайте с нездравословни храни, с цел да нямате здравословни проблеми.

Водолей

Днес не си правете проекти, които физически няма да можете да извършите и ще се изнервите. Помислете по какъв начин да зарадвате интимната си половинка, която се усеща малко изолирана от вашия свят.

Риби

Днес с лекост може да загърбите всички проблеми и задължения и да се посветите на обичано занимание или релакс. Направете прецизен план на приходите и разноските си. Ще се радвате на вниманието на обичан човек.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР