Овен Днес в семейството ви може да се случат неочаквани

...
Овен Днес в семейството ви може да се случат неочаквани
Коментари Харесай

Водопад от събития за водолеите. А за вас...

Овен

Днес в фамилията ви може да се случат непредвидени промени. Ще стигнете до решение, което изцяло ви устройва и даже сте се отчаяли, че може да се реализира. Може да скачате от наслада и да го полеете вечерта.

Телец

През този ден не настоявайте за романтика. Това не е нещо, което се случва по избор и е изцяло обикновено половинката ви да не споделя вашия жар тъкмо в този миг. За да утолите жаждата си може да си изберете книга или филм с любовно наличие.

Близнаци

Този ден ще ви подскаже, че не трябва да съжалявате за нищо. Каквото е трябвало да стане е станало. Може да ви е мъчно да повярвате, само че в действителност се е случило най-хубавото. Ако ще ви подейства по-добре представете си неприятните разновидности.

Рак

Днес е ден за открития, в които ще научите значими неща за себе си. Дори информацията да е закъсняла или да не е настояща, случилото се ще хвърли светлина върху някои обстановки, които не са ви били доста ясни. И това е нещо.

Лъв

Днес сътрудникът ви ще има потребност от вас. Нещо си е наумил и ще е невероятно да го убедите в противното. В подобен случай даже не опитвайте. Оставете се на грижите и вниманието му.

Дева

Днес някой ще се опита да натрапи мнението си освен това по един много противен метод. Имате цялостното право да го откажете, само че първо пробвайте да сте възпитани. Ако не съумеете продължете безмълвно, както сте замислили.

Везни

През този ден може да видите обичания си човек в напълно друга светлина. Преди да реагирате бурно си оставете още време за наблюдаване. Може пък да не е толкоз съдбовно това, което сте разбрали, а в случай че е – също ще ви е нужно време, с цел да измислите проект за деяние.

Скорпион

Днес се вслушвайте деликатно в това, което ви приказват и анализирайте посланието. Някой може да се възползва от доверчивостта ви и вредите ще са съществени. Най-добре бъдете внимателни при шерването на информация за себе си прочут интервал от време.

Стрелец

През този ден не разчитайте на компютъра или телефона си. Не се сърдете на техниката, че е отказала, ще си припомните някои остарели и потребни привички. Отделете повече време на естествените неща.

Козирог

През този ден ще ви преследват някои опасения, само че няма от какво да се страхувате. Съвестта ви е будна и от време на време сте прекомерно сериозни към себе си. Приятелите ви ви обичат и постоянно ви простят още преди да сте сбъркали.

Водолей

Днес ще ви е мъчно да си опустоши мирис от бързината, с която ще се развиват събитията към вас. Ще се опитате да участвате във всичките, само че скоро ще разберете,че това не е допустимо, а и по-добре. Не се тормозете – ще бъдете осведомени за всичко.

Риби

Денят е подобаващ за придобиете нещо ново. Може да си купите джунджурийка, а може да добиете ново умеене. Или пък да се запишете на курс за научаването на нещо ново.

Източник: actualno.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР