Овен Днес сякаш мозъкът ви е два пъти по-голям от

...
Овен Днес сякаш мозъкът ви е два пъти по-голям от
Коментари Харесай

Съвет за всяка зодия за днес, 18 АВГУСТ

Овен

Днес като че ли мозъкът ви е два пъти по-голям от нормално и работи на цялостни обороти. Идеите ви идват от въздуха и не смогвате да се справите с тях. Записвайте ги и направете проект за бъдещето си.

Телец

Всичко е леко замъглено към вас и вие не виждате ясно бъдещето си, което ви кара да се чувствате напрегнати и несигурни. Тази мъгла ще се вдигне, като всяка друга. Сега се концентрирайте върху вътрешния си свят.



Близнаци

Днешният ден ще ви сблъска с нови упоритости и сериозен напредък както на мозъка, по този начин и на душата. Това може или да обърка работния ви развой или да ви въодушеви с нови хрумвания и проекти за бъдещето. По-късно нещата ще се успокоят и ще погледнете от по-позитивна вероятност върху всичко.

Рак

Днес сте по едно и също време мъдри и наясно с нещата, които би трябвало да свършите и замечтани и разсейващи се и от най-малкото. Поемете си въздух и го карайте постепенно, с цел да намерите баланс.

Лъв

Креативни, както постоянно, само че и напрегнати от доста неща, които бушуват в главата ви. В края на деня всичко ще е по-позитивно и огромната картинка най-сетне ще ви се обясни.

Дева

Днес отделете време на фамилията си. Обадете им се или в случай че имате опция, приберете се вкъщи и останете малко в фамилното гнездо. Това ще ви пристигна както като отмора, по този начин и като една торба с мъдри препоръки, които ще ви оказват помощ за моментните проблеми.

Везни

Размечтани и изобретателни, доста мисли тичат през главата ви и това може както да ви въодушеви, по този начин и да обърка работата ви. Не се препирайте прекомерно доста.

Скорпион

Имате толкоз доста ползи и гении, скорпиони? Защо ги игнорирате, изключително когато са и ваши фантазии. Не позволявайте бита да ви убие млади, а поемете самодейността за личния си живот!

Стрелец

Днес се вдигате от земята и гледате огромната картинка на живота си. Това може малко да ви обърква и даже плаши, само че от много време насам не сте имали тази опция да оцените какъв брой доста работа в действителност сте свършили през последната година.

Козирог

Ако през днешния ден желаете да се пандизите у дома и да се скриете от света - направете го. Перфектен миг за размисли и правене на проекти за бъдещето ви. Пишете, рисувайте, канализирайте всички мисли и страсти.

Вие желаете да сте в по-социални среди. Това не значи, че наложително би трябвало да се намирате измежду хора 24/7, само че несъмнено в случай че през днешния ден излезете с компания, ще бъде съвършен край на деня.

Риби

Покажете на света от какво сте направени, риби. Вие сте изобретателни и окуражени да постигнете доста неща и през днешния ден сте в пика си. Не се преуморявайте, само че и не се отхвърляйте преди да сте изпълнили душата си.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР