Овен Днес сте подвластни на най-дълбоките си желания и потребности

...
Овен Днес сте подвластни на най-дълбоките си желания и потребности
Коментари Харесай

Съвет за всяка зодия за днес, 09 АВГУСТ

Овен

Днес сте подвластни на най-дълбоките си стремежи и потребности и, в случай че усетите раздразнителност или безпокойствие, е добре да се запитате какво ви липсва и по какъв начин да си помогнете сами. Погрижете се за децата си или за други близки на сърцето ви хора. Правете това, което ви кара да се чувствате добре и за миг забравете думичката „ би трябвало “.

Телец

Днес подхождайте съществено към служебните си задължения. Не поемайте нова работа, в случай че имате доста незавършени задания, тъй като ще се претоварите. Силните страсти и преумората през днешния ден може да се отразят отрицателно на здравето ви, тъй че бъдете деликатни и се грижете повече за себе си.

Близнаци

Днес ще би трябвало да бъдете по-концентрирани и проведени, в случай че желаете да свършите работата си и да не се появят непотребни проблеми. И въпреки всичко не е изключено да станете обект на нечии неодобрение или рецензия. Не го приемайте във вътрешността – в случай че сте създали всичко по силите си, няма защо да се чувствате отговорни.



Рак

Дори през днешния ден да сте изпълнени с възторг, ще би трябвало да се поукротите и да забавите темпото – в противоположен случай може сами да си създадете пречки и проблеми. Има възможност да си изпуснете елементарно нервите, тъй че, доколкото е допустимо, избягвайте контакти с хора, които ви нервират.

Лъв

Днес ще отстоявате позицията си доста разпалено, което може и да не се хареса на близките, изключително на най-близките ви. Това не значи безусловно нещо неприятно – в случай че до момента сте понасяли всичко, единствено и единствено да има мир, нищо чудно, че търпението ви се изчерпва и желаете да се възцари справедливостта.

Дева

Чудесно би било, в случай че през днешния ден създадете добра организация да реализирате дилемите и уговорките, които имате. Моментът е подобаващ да си съставите график, с цел да извършите отговорностите си. В партньорските ви връзки всичко ще е умерено.

Везни

Днес има възможност да методите импулсивно в някаква обстановка и да сбъркате – по тази причина няма да е ненужно да деянията малко повече здрав разсъдък. Търпението също няма да бъде мощната ви страна, само че във ваша изгода е да се опитате да го проявявате – и към себе си, и към хората към вас.

Скорпион
 Любов с някоя от тези зодии е същински призрачен сън Любов с някоя от тези зодии е същински призрачен сън
Много хора мислят, че сред любовта и зодиите няма нищо общо, само че от време на време това не е по този начин. Някои зодии и техните представители могат да...

Ако през днешния ден имате потребност от информация или желаете да установите контакт с някого, елементарно ще го постигнете, тъй че бъдете дейни и потърсете каквото ви е нужно. Наблегнете на общуването, помолете за подпомагане и не се опитвайте да се справяте сами, тъй като по този начин ще ви бъде по-трудно.

Стрелец

Днес не бягайте от работата и не се опитвайте да се измъкнете от някаква по-трудна обстановка с вярата, че ще ви се размине или някой различен ще се оправя вместо вас. Ако обаче сте работохолици по природа, забравете за скатаването от работа – по този начин или другояче няма да го извършите.

 Кои са зодиите, които не могат да се измъкнат от леглото? Кои са зодиите, които не могат да се измъкнат от леглото?
Има някои хора, които обожават да спят. Навън може да валят камъни, само че те ще останат завити в своето комфортно легло и даже няма да се объ...

Днес има възможност да си изкарате гнева на почтен човек или да се отнесете враждебно към половинката си. Опитайте се да владеете малко по-добре пристрастеностите си – действате ли първосигнално, след това може да съжалявате.

Водолей

Днес е по-подходящо да се отдадете на ползите и на обичаните си занимания и да оставите хората към вас сами да се погрижат за себе си. Не се чувствайте отговорни, в случай че ви се прииска да се поглезите или просто не ви се поддържа връзка изключително – вие имате право да отделяте време за себе си.

Риби

Днес се пробвайте да предвидите какъв брой заети ще бъдете – това ще ви защищава да не допускате неточности и да не се разпилявате по няколко посоки. Съставете програмата си по този начин, че си осигурите задоволително време за пълностоен отдих.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР