Овен Днес ще трябва да сте по-внимателни и да се

...
Овен Днес ще трябва да сте по-внимателни и да се
Коментари Харесай

Хороскоп за 24 април: Проблеми и редица трудности чакат 3 зодии

Овен
Днес ще би трябвало да сте по-внимателни и да се опитате да се преценявате с възприятията на другите. Може малко да ви помръзва, само че не очаквайте някой различен да ви свърши работата. Добре е да не се пробвате да спорите с висшестоящи, няма да е във ваша изгода.

Телец
Днес звездите Ви предлагат да се доверите на своята вътрешен глас и да я следвате категорично, даже и здравият разсъдък да загатва или да споделя, че всичко може и би трябвало да се прави по напълно различен метод. След това ще имате опция да сравнявате какво се е получило и какво би могло да се получи.

Близнаци
През този ден Близнаците могат да изпитат неописуема гама от усеща, която може да се отрази на способността за издаване на членоразделна тирада. Не крещете прекомерно ужасно – несъмнено, че са отговорни пред Вас, само че няма за какво да усложнявате нещата. Напълно задоволително е, умерено да обясните на провинилия се член на фамилията, какво и по какъв начин би трябвало да се направи.

Рак
Днес към Вашия обичан човек може да се присламчи някой различен. Едва ли това ще Ви хатеса, само че място за терзание няма да има досега, в който да деянията своята ревнивост. По-добре поговорете с обичания за този трети като за незабравим човек. Вашето внимание ще бъде оценено доста повече, в сравнение с ревността.

Лъв
През този ден се постарайте, да сте по-внимателни към проблемите на приятелите на своя обичан човек. Много е евентуално да се окаже, че тъкмо Вие сте индивида, който може да ги реши. Приятелите са доста скъпи за него хора и в случай че застанете покрай тях, той ще Ви цени и повече, и по-силно.

Дева
Днес ще се наложи да носите отговорност освен за Вашия обичан човек, само че и за още някой, който по несъобразителност, ненадейно или предумишлено се е влюбил във Вас. Няма да е лека задача да го убедите, че любовта му напълно не Ви е нужна! Само че ще се наложи...

Везни
Постарайте се да се настроите на философска вълна. Не би трябвало да пришпорвате събитията, да проявявате неспокойствие и да подтискате обкръжаващите Ви. Забавянията в работата не би трябвало да Ви тормозят. Те няма да Ви попречат да достигнете задачата, в случай че не започнете да нервничите и не допуснете куп неточности. Възможно е превъзмогване на разнообразни отдавнашни различия с деловите сътрудници, които в последна сметка ще схванат, че на Вашето мнение може и би трябвало да се доверят. Неочаквана среща ще Ви накара да се замислите, до какъв брой премислени и правилни са били взетите наскоро от Вас решения, отнасящи се до персоналния Ви живот. Сега е към момента допустимо да обмислите всичко и да се откажете.

Скорпион
Бъдете внимателни. Този ден ще бъде обвързван с голямо количество съблазни и провокации. Лесно може да допуснете неточност, поправянето на която би било доста сложна задача. Това е изключително годно за сантименталните връзки. Не разчитайте, че ще съумеете да запазите нещо в загадка: днс тайните бързо ще стават притежание на обществеността. И въпреки че Вие елементарно ще си простите всички недостатъци и пропуски, обкръжаващите Ви напълно няма да са снизходителни. Затова не би трябвало да се учудвате на рецензиите по свои адрес.

Стрелец
Кръгът Ви на другарство стремглаво се уголемява, сдобивате се с нови познати, намирате нови настоятелен сътрудници, съидейници и съдружници. Оригиналните Ви хрумвания ще бъдат добре признати и няма да е мъчно да си осигурите поддръжката на авторитетни хора, както и да намерите вложители и спонсори. Всичко ставащо има единствено един минус, само че той е много забележителен: Вашата „ половинка” ревнува. Ако към момента не сте намерили своята обич, би трябвало да сте по-внимателни. Към Вас в този момент демонстрират внимание доста хора, само че няма да е елементарно да си дадете сметка, кой от тях в действителност е забавен.

Козирог
За Вас денят няма да бъде доста сполучлив, само че пък, за сметка на това, спокоен. Звездите Ви поучават да го прекарате в обкръжението на своите близки, подготвени да споделят Вашите грижи и паники, да Ви изричат своята поддръжка, или просто да споделят Вашите забавни занимания. Нужна Ви е приятна компания, защото когато сте уединено със себе си, бивате обхванати от мрачни мисли. Разходките е по-добре да отложите за втората половина на деня. Утрото е уместно за неприбързани диалози, кулинарни опити, дребни домашни работи, или просто за мързелуване.

Водолей
Днес Вашия най- добър другар може доста мощно да промени отношението Ви към Вашия обичан човек Това е допустимо да стане с помощта на фразата: „ на мен не ми харесва!” - казана от него, а може и да бъде по някакви други аргументи.Като цяло, през днешния ден е най- добре да не обсъждате персоналния си живот с приятелите.

Риби
Денят е обвързван със съществени фамилни проблеми, разрешаването на които ще отнеме много време. Грижите и суетата нервират, само че пък резултатите се оказват изцяло почтени. Помнете, че тъкмо във Вашата глава през днешния ден ще се появят най-хубавите хрумвания, и че точно Вие сте в положение да дадете на индивида, изпаднал в сложна обстановка, фактически потребен съвет. Вероятността за нови запознанства е огромна, само че надали през този започващите връзки ще прераснат в нещо съществено. Вие ще се стремите единствено към прелестно другарство, без да желаете да се потопите в изобилието от усеща. Флиртувайте, само че не давайте каквито и да било обещания.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР