Овен Днес ще си дадете сметка, че не можете да

...
Овен Днес ще си дадете сметка, че не можете да
Коментари Харесай

Хороскоп за 23.01.2018

Овен
Днес ще си дадете сметка, че не можете да кажете на своя обичан човек цялата истина, защото в случай че чуе всичко, ще му бъде напълно болно, което, по Ваша преценка изобщо не е нужно, тъй като няма да бъдете разбрани. В последна сметка се постарайте да се държите по този начин, че да не се досети, че това не е цялата истина.

Телец
Доста комплицирано ще бъде за Вашия обичан човек през днешния ден да разбере, какво желаете да му кажете с тези или тези Ваши дейности. Той няма да може да разбере Вашите претекстове и стремежи и по тази причина ще се държи разсеяно и несъответстващо. Постарайте се да бъдете по-открити и разбираеми.

Близнаци
Трябва да си помислите, че при Вас всичко е под надзор, когато получите голям сърпрайз, който ще Ви накара да се спрете. Хубавото във всичко е това, че сърпрайзът потвърждава, че някой мисли за Вас. Позволете се да се отклоните от пътя, да кривнете по тази щастлива пътечка, и да оставите остарялата рутина обратно. Всичко ще се подреди без Вашето присъединяване. Вие би трябвало единствено да се наслаждавате.

Рак
Днес няма да взимате близо до сърцето си дребните компликации, и по тази причина може да прекарате деня доста прелестно. Дори и недоброжелателите надали ще могат да скапват настроението Ви, само че околните Ви хора ще съумеят да го създадат. Проблеми ще пораждат по време на общата работа, взаимните проекти и съдействие във всякаква форма. Има още един препъни-камък - това са парите, с които Вие се разпореждате напълно не по този начин, както биха желали членовете на фамилията. В резултат на това много постоянно ще чувате упреци в претрупаност, липса на предвидливост, и дори в нарцисизъм.

Лъв
Нееднозначен ден чака Лъвовете. Поради прочувствена неустойчивост настроението Ви постоянно ще се трансформира и всяка дреболия ноже да Ви рани съществено. Най-проблемната сфера ще са връзките с обичания човек: тук възприемчивостта единствено ще Ви вреди. Постарайте се да не се обиждате от рецензията и сами се въздържайте от забележки, които могат да се изтълкуват двояко. През този ден може да очаквате появяването на загради, които ще Ви попречат да съумеете в някаква значима за Вас работа.

Дева
Има късмет да се изкачите по служебната стълбичка, правейки поредна крачка по пътя към реализацията на отдавнашна цел. Не е изключено, че денят Ви да бъде изпълнен с приятна суетност, заради нуждата непрекъснато да държите връзка с най-различни хора. Препоръчително е, колкото се може по-активно да поддържате контакти с началството, сътрудниците и съмишлемиците. Ако заработвате посредством някакви услуги, не се стеснявайте да рекламирате своите достолепия, да показвате механически и професионални умения, и да демонстрирате пред евентуалните си клиенти плодовете от своята предходна работа.

Везни
Сега другарството за Вас е доста по-важно, от когато и да било, и Вие, напълно не без съображение, се гордете с обстоятелството, че сте израстнали до умен и грижовен съдружник, подготвен постоянно да окаже поддръжка на всички особени хора във Вашия живот. В дадения миг човек, който не Ви е апатичен, претърпява не леки времена, и Вие не знаете какво да извършите. Това чувство на действителността е обикновено, само че напълно не значи, че зарад него би трябвало да се самобичувате. В момента този човек самичък би трябвало да се оправи с всичко. Онова, което може да извършите е, да му дадете ясно да разбере, че постоянно може да разчита на Вас.

Скорпион
Търпението е добродетел, който не е наложително да попада измежду Вашите достолепия. Не се огорчавайте! А знаете ли, че и нетърпеливостта също може да бъде добродетел и да не Ви разрешава да се заплесвате и да захвърляте започнатото по средата?... Но в този миг би трябвало да култивирате у себе си тъкмо самообладание. Понякога това е единственият излаз от обстановката. Работете над себе си и не се отчайвайте, в случай че не се получи от един път.

Стрелец
През този ден не би трябвало да очаквате нищо изключително: основната му характерност е „ непоклатимост ”. Ще се развиват по-рано набелязани трендове, може да продължи работата по стартирани планове, а дори и да се стигне до тяхното довеждане докрай. Но за сметка на това с реализацията на нови хрумвания е по-добре да се изчака. Близките Ви през днешния ден ще са великодушни на сериозни забележки и то дори във връзка с Ваши хрумвания, които до наскоро са одобрявали. Това ще Ви озадачи и обиди, само че още до вечерта взаимното схващане ще се възвърне.

Козирог
Това е ден, в който може да приключите с изостанали задания, повода за което напълно не е била у Вас. Решенията и концепциите Ви са толкоз хубави, че надали някой няма да се съгласи с тях и няма да ги утвърди. Възможно е превъзмогване на отдавнашни различия с настоятелен сътрудници, образуване на нови съюзи, самият факт за съществуването на които ще Ви бъде много от изгода и ще е поръчител за Вашето благоденствие. През втората половина на деня е допустимо доста забавно запознанство. То надали ще изиграе огромна роля в живота Ви, само че ще Ви подари куп ярки и приятни усещания, а също и ентусиазъм, което Ви е нужно, с цел да извършите живота си по-добър.

Водолей
Зелената светлина, топлите усмивки и свободния необятен път, през днешния ден, когато би трябвало да вземете решение, Ви приветстват. Ситуацията малко се е прояснило, и не е учудващо, че като че ли планина е паднала от гърба Ви. Най-сетне можете да се заемете с това, което би трябвало. В персоналния Ви живот също се откриват прелестни вероятности. Движете се в удобно за себе си движение и се вслушвайте в сърцето си.

Риби
Днес е ден за нетрадиционни занимания, даже за нетрадиционно лечение. В храната ви би трябвало да участват морски артикули или такива, които съдържат йод. Бъдете деликатни, когато боравите с остри и режещи предмети. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР