Овен Днес ще имате възможност да се насладите на многобройни

...
Овен Днес ще имате възможност да се насладите на многобройни
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес, 15.05.2018 г.


Овен

Днес ще имате опция да се насладите на многочислени приятни моменти с представители на вашето семейство. Не подценявайте интимната си половинка, защото проявеното от вас равнодушие може да ви навлече непредвидени главоболия. Финансовото ви положение ще се запази непоклатимо.

Телец

Днес се пробвайте да завършите започнатите от вас наскоро планове в професионалната област. Премахвайте някои недоразумения в общуването с другари от близкото минало. Концентрирайте вниманието си върху желанието си да постигнете материална непоклатимост.

Близнаци

Днес е неотложно да се справите с професионалните отговорности, които не търпят отсрочване във времето. Необходимо е да бъдете готови да поемете по-големи отговорности пред началници и високопоставени особи. Не си изпускайте нервите.

Рак

Днес ще имате желанието да вземете бързи и импулсивни решения по отношение на персоналния си живот, за да се освободите от множеството неприятности, които напоследък не ви дават покой. По-добре ще е обаче да не предприемате нищо безогледно нито на работно си място, нито в персоналния си живот.

Лъв

Днес приемете намерено препоръките дадени ви от страна на настоятелен сътрудници и началници. Пригодете се към външните неподходящи условия в професионалната сфера, като демонстрирате наличие на открит дух и предпочитание за осъществяване на съответни промени в метода ви на работа.

Дева

Днес не поемайте финансови опасности на работното си място. Бъдете справедливи, защото от изводите ви зависи материалната ви непоклатимост и за в бъдеще. Използвайте дребните жестове на внимание, с цел да скъсите дистанцията в общуването с интимната си половинка.

Везни

Днес фокусирайте вниманието си върху всички тези каузи в професионалната сфера, за които досега не разполагахте с задоволително свободно време. Опитайте се да деянията самодейност при гонене на персоналните си материални и настоятелен ползи, защото с лекост ще постигате желанията си.

Скорпион

Днес не нарушавайте спокойствието си в професионалната сфера, в случай че не сте сигурни в задачите, които ви се постанова да преследвате на работното място. В тази връзка ще ви е мъчно да работите в екип. Намерете време и за интимната си половинка.

Стрелец

Днес рискованите начинания стартирани от вас през миналите дни ще ви носят доста повече триумф. Опитайте се да влагате повече старания, с цел да постигнете повече от предварителните ви упования. Ще се радвате на обилие в материалната сфера. Осъществете някои мечтани от вас покупки.

Козирог

Днес избягвайте нововъведенията на работното си място. Имате доста нови хрумвания, само че първо е належащо да приключите със старите си отговорности. Ще се запознаете с забавна персона, с която може да станете доста положителни другари в бъдеще.

Водолей

Днес деликатно подбирайте своите другари и настоятелен сътрудници. Не бързайте с продажба на движимост или недвижимо имущество, защото рискувате да загубите солидна сума пари. По-спокойно се отнасяйте по отношение на срещаните от вас компликации на работното място. Не закъснявайте за срещи с близки другари.

Риби

Днес огромна част от вас елементарно ще могат да открият надзор върху живота си, изключително като имате ясна визия за стремежите си. Готовността ви за намиране на взаимни отстъпки ще ви помогне да сте в отличен професионален или персонален тандем с интимната си половинка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР