Овен Днес ще бъдете удивителен целител за своя любим човек.

...
Овен Днес ще бъдете удивителен целител за своя любим човек.
Коментари Харесай

Везни: Днес у Вас ще се събуди бунтар, разрушител и революционер

Овен
Днес ще бъдете изумителен целител за своя обичан човек. Никакъв доктор и нито едно лекарство няма да могат да му оказват помощ по този начин ефикасно, както Вашата целувка или поглаждане по болното място. А пък положителната и ласкава дума напряко ще стане панацея. Почувствайте се като положителния лекар Охболи... 
 
Телец
Денят се оказва доста сполучлив от делова позиция. Имате задоволително сили и сила, с цел да реализирате своите нови проекти и хрумвания в живота. Ако става дума за пари или скъпо имущество, избягвайте да бързате. Ако пък планирате промяна на работата, не би било ненужно да покажете схващане. Най-страшното, което може да Ви се случи през днешния ден е, да подведете своя обичан човек тогава, когато най-вече се нуждае от Вашата помощ. Но това ще стане единствено при положение, че решите умишлено да постъпите по този начин. Затова са нужни единствено малко внимание и самообладание, и още веднъж ще сте незаменими и значими в живота на Вашата „ половинка ”.

Близнаци
Първата половина на деня може да бъде развалена от професионални компликации. Може да Ви стане ясно, че на настоящето Ви работно място не Ви дооценяват. Не се разстройвайте! Помислете в коя организация или институция биха били радостни да си сътрудничите, и то - взимайки под внимание Вашите условия. Денят ще бъде великодушен на забавни срещи и евентуално ще имате опция за запознанство с доста симпатични хора. Не би трябвало да форсирате събитията, се ограничете единствено с почтен флирт.

Рак
Днес мъчно може да накарате вътрешния си мотор да проработи на цялостна мощ. Ако плануваните з а през днешния ден събития напълно не Ви въодушевяват, проявете самодейност и променете малко своя график. Докато чакате някои неща да застанат на местата си, заемете се с нещо ненадейно. Удивете приятелите си с обедна аудиенция, с кокетно телефонно позвъняване или с шеговито електронно писмо. Всеки ден свети с такива краски, с каквито сами го оцветявате. Затова, имайки тази информация, вкарарайте я в деяние и превърнете този ден в подобен, какъвто желаете да го видите.

Лъв
Днес би трябвало да помислите за целесъобразността на тези свои стремежи, които изказвате пред своя обичан човек. Може би все- отново не Ви е нужно брилянтено колие или глупавата луна от този малоумен хоризонт? Навярно щастието може да се получи и с други, по- малко екстремални начини.

Дева
Ако става дума за самообладание, то ще Ви е доста належащо през идващите няколко дни, а за днешния да не приказваме... Ако нешо може да стане не както би трябвало, тъкмо по този начин и ще се случи. Но има и положителни вести: Вие сте в цифрата на дребното хора, които ще съумеят да се оправят с целия този безпорядък и дразнещи дреболии, които през днешния ден ще се появяват по пътя Ви. По-бързо се захващайте за работа!

Везни
Днес у Вас ще се разсъни бунтовник, унищожител и бунтовник. Ще Ви се приискат съществени промени в връзките с Вашия обичан човек, с цел да можете на мястото на тези връзки да изградите нещо ново, напълно друго и зашеметяващо.

Скорпион
Ще съумеете да оправите различията, които дълго време са се месели в професионалното Ви израстване (и са били пречка), а и в работата Ви изобщо. Миротворческите Ви задачи ще се окажат сполучливи и ефикасни, а в това време и потребни. Ще си спечелите известност на човек, кадърен да се оправи даже и в най-сложната обстановка. Взимате правилни решения, когато нещата опират до пари, тъй че ще можете да вършиме покупки и вложения, без да се страхувате, че ще останете без нищо. Сдържаността и способността да контролирате възприятията си, ще Ви оказват помощ да избегнете проблеми в персоналния си живот. Днес за Вас не са страшни нито изкушения, нито съблазни.

Стрелец
Не всичко се подрежда по този начин удачно, както би Ви се желало. Днес Стрелците се оказват жертва на личната си несъобразителност и наивност. Хората, с които представителите на знака са били изцяло откровени, са подготвени да употребяват получената информация за лични ползи. Възможни са съществени проблеми в връзките с приятелите - натрупали са се не малко несъгласия и различия, с които е много мъчно да се оправите. Вие сте избухливи, поривисти и елементарно се поддавате на провокации, тъй че не би трябвало да разчитате на това, че денят ще премине умерено.

Козирог
Днес ще срещнете някого, с който ще говорите на еднакъв език и ще се разбирате дори и без думи, като че ли си обменяте мисли. Дори и да не може да възникне никаква романтика посред ви, не губете връзка с този човек.

Водолей
Не би трябвало да се обиждате през днешния ден на своята половинка, даже и да прави напълно неприемливи неща. Целта му ще е да Ви достави наслаждение, да Ви направи щастливи и да Ви накара да се усмихнете. Дайте си сметка, че в основата на отрицателното му държание, са в действителност положителни планове.

Риби
Днес Вашия обичан човек ще се окаже огромна алчност - колкото и да го храните, все ще му бъде малко. Затова може да не мислите изключително за вкусовите качества на храната, само че би трябвало да се замислите за нейното количество. Яденете би трябвало да бъде фактически доста: като за пет много гладни огромни хора.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР