Овен Днес ще бъдете като никога дружелюбни и обаятелни и

...
Овен Днес ще бъдете като никога дружелюбни и обаятелни и
Коментари Харесай

Хороскоп за неделя

Овен
Днес ще бъдете като в никакъв случай отзивчиви и обаятелни и толкоз, че като магнит ще притегляте друг жанр непознати хора. Възможно е сред тях да се окаже и този, който толкоз от дълго време търсите в безликата навалица и до този миг все не сте могли да откриете. Поогледайте се!

Телец
За Вас, както и за всички представители на Вашия знак: не сте подготвени за взаимни отстъпки, а обстановката изисква точно това. Ще се наложи да се откажете от привичната си прамота и неприкритост, с цел да запазите спокойни връзки с околните хора. Възможни са проблеми в общуването с далечни родственици, които ненадейно може да решат да Ви напаравят посещаване. Има късмет да реализирате някаква своя бизнес-идея, или просто да се заемете с доходна комерсиална активност. Могат да постъпят забавни оферти за съдействие, което ще съумеете да обсъдите в приятна и неофициална конюнктура.

Близнаци
Днес е удобен ден за запознанства. Помислете с какъв човек би Ви се желало през днешния ден да прекарате деня, и самоуверено вървете там, където такива се въдят в обилие. Умните се срещат в библиотеката, радостните – в нощните заведения, а общителните - на купоните. Само помнете, че от всяко предписание има изключения.

Рак
Днес е огромна вероятността, че във Вашия тандем ще се забележи някакво разстройство. На Вас и на Вашия обичан човек ще Ви се желае да ръмжите, да се карате и да се хапете един - различен. Не би трябвало да държите негативна сила у себе си. Ако намерите къде на друго място да я излеете - чудесно. Ако ли не... Какво пък, да се поскарате от време на време също няма да пречи!

Лъв
На Вашия обичан човек през днешния ден ще се наложи много да се потруди, с цел да Ви уговори да постъпите по един или различен метод.Възможно е, затруднение за бързо намиране на пресечна точка да бъде Вашето твърдоглавие, а може би и безконечната Ви убеденост в своята справедливост.

Дева
През целия си живот сте се учили, надълбоко да криете своите усеща, каквито и да са били те. Но в случай че желаете никой да не знае елементи или прекомерно доста, по този начин и би трябвало да бъде, в последна сметка най-малко от Ваша страна. Само че в този момент нещо Ви гложде и изпитвате непреодолимо предпочитание да поговорите за това най-малко с някого. За благополучие, притежавате такова вродено качество, като благоразумието, и по тази причина ще можете да се удържите.

Везни
В сложен миг ще получите поддръжка от хора, които по-рано единствено са Ви подлагали на критика. Приятен сърпрайз ще се окаже и това, че роднините ще Ви предложат помощ при реализацията на Вашите проекти, за които до скоро са се изказвали неблагоприятно. Денят е доста подобаващ за унищожаване на всевъзможни фамилни различия и споразумяване на връзките с по-възрастните родственици. Романтичното въодушевление, започващо през този ден, ще докара до възникване на съществени усеща. Но събитията ще се развиват напълно не по този начин, както сте очаквали, и по тази причина се гответе за изненади.

Скорпион
Замислете се над личното си държание: пристигнало е време да внесете в живота си някои промени. Колкото по-голяма еластичност деянията през днешния ден, толкоз по-удачно ще протече денят за Вас. Не влизайте в спорове и не се поддавайте на провокации. Недоброжелатели вероятно ще се опитат да Ви напъхат в капан, само че те подценяват Вашият разум и бдителност. У дома, заобиколени от околните си, ще можете да разпуснете. Остава единствено да Ви се завижда, в случай че за през днешния ден имате уговорена сантиментална среща: чакат Ви куп приятни усещания.

Стрелец
Днес ще Ви бъде мъчно да си спомните за нещо, касаещо Вашия обичан човек, само че не за това, какъв е станал,а какъв е бил, при започване на околните Ви връзки. Ще Ви бъде много обидно, че този човек не можете да си върнете по никакъв метод. Но какво пък - имате променен и усъвършенстван разновидността.

Козирог
Ако имате планове през днешния ден да се срещате с другари, денят е извънредно подобаващ. Може също да си отделите време и за четене. Бъдете деликатни с постъпващата информация - не постоянно може да се окаже вярна. Вероятни са командировки и срещи с познати от преди много време. На обичания човек би трябвало да извършите компромис, който ще разреши, да станат връзките ви по- положителни. Днес бъдете откровени при изложение на своите усеща.

Водолей
Обичате да се гмуркате с главата надолу в дълбокото, изключително в случай че става дума за вихъра на любовта! Но в случай че стремежът Ви е, до край да натиснете педала на газта в връзки, които едвам набират скорост след старта, забавете темпото! Прекарайте идващите няколко дни уединено със себе си и решете, в действителност ли този човек си заслужава напъните, с цел да можете да изведете връзките с него на идващото равнище. Ако това е нормално развлечение, опитите да го превърнете в нещо по-голямо, единствено ще оставят противен привкус в устата Ви. Но в случай че откакто изминат 72 часа, към момента усещате възторг за продължение напред, тогава не се бавете.

Риби
Не се притеснявате през този ден да показвате на своя обичан човек неангажиращи знаци на внимание. Усмихнете му се за следващ път, откровено се поинтересувайте от това, по какъв начин вървят нещата му, целунете го и го прегърнете. За Вас това не е мъчно, а какъв брой ще му бъде прелестно - просто няма думи... Вие и сами ще почувствате това.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР