Овен Днес рискувате да се заседите със своя любим човек

...
Овен Днес рискувате да се заседите със своя любим човек
Коментари Харесай

Хороскоп за четвъртък,18 май 2023 г.

Овен
Днес рискувате да се заседите със своя обичан човек до късно, в диалози за това-онова. Дали упоменатото ще бъде прелестно и за двамата, на звездите е мъчно да кажат, само че с цел да го прекъснете поради няколко часа сън, ще е сложна задача. Явно силата на волята ще ви потрябва.
Телец
Денят е подобаващ за изявления пред близките на тематика обич и пари. Днес тези, които Ви заобикалят, ще са подготвени да вървят след Вас и да Ви слушат деликатно. В работата може да повдигнете тематиката за пари - не са изключени доста великодушни награди от страна на управлението, а също може да си вършиме проекти за по- дълъг период. В връзките с другия пол може да очаквате голама пристрастеност и безрезервност, а възприятията ще се демонстрират блестящо и наситено.

Близнаци
През целия ден може да изпитвате някаква незадоволеност то това, което имате: от размера на жилищната повърхност, с която разполагате, от служебното си състояние или престижа, който имате в избрани среди. За страдание тъкмо в този момент не всичко, което имате, ще може да се извърши, та затова ще се наложи, да се успокоите. Някои Ваши очаквания може да се окажат безпредметни, или прекомерно истински. Освен това през днешния ден не е денят, когато Вашите очаквания ще се извършват сами по себе си. Ако в главата Ви се е появила хубава концепция, недейте да забравяте, че за реализацията и в живота, е нужна работа.

Рак
За Вашия знак през днешния ден най- продуктивното време е началото на деня. Затова с всичко наложително оптайте да се справите, до момента в който е още рано.След това си направете проект, по какъв начин ще прекарате вечерта и най- към този момент къде. Не мислете за работата, тъй като в случай че оцените „ мащаба на бедствието ”, няма да сте удовлетворени от свършеното. И не се ядосвайте със свекървата или тъщата - те са належащо зло...

Лъв
Денят е доста отмерен и спокоен. Целеустремените натури получават това, към което се стремят, а Вие, като същински представител на своя зодиакален знак, сте в действителност такъв(такава). Ще се появи опция да уредите връзките с новите си сътрудници, а сред тях може да се окажат хора, на съдействие с които по-рано дори и не сте разчитали. Хармонично ще се подреждат връзките с околните и в фамилията Ви ще царува взаимно схващане. Дръжте се във висша степен почтено, и с това ще заслужите уважението на обкръжаващите.

Дева
Въпросът не е в това, че сте затворени, а просто предпочитате да запазите своите мисли за себе си. Нали по този начин? Толкова сте преуспели в изкуството да скривате своите мисли от другите, че от време на време ги скривате дори от самите себе си! Вслушайте се в онази тъпа болежка в корема си. Какво значи тя? Какво я облекчава или ускорява? Не се опасявайте да споделите това с доверено лице. Ако сега тази роля е вакантна, то е мъчно да си визиите по-подходящ миг, с цел да установите с някого сходни връзки. Ако желаете да имате триумф в специалността, проявете повече такт към своите настоятелен сътрудниците.

Везни
През този ден би трябвало да сте подготвени за загуби: за представителите на този знак той ще се окаже много комплициран. Професионалните проблеми няма да са прекомерно съществени, само че ще бъдат задоволително многочислени. Ентусиазмът Ви ще отслабва с всеки час, а значимите каузи и виновни срещи е най-добре да планирате за първата половина на деня. Удачно съвпадане ще Ви разреши по различен метод да погледнете на своя персонален живот и да измененията някои неща към по-добро. Импровизирайте, само че се старайте да оставате в границите на традицията: несъразмерната автентичност не е за препоръчване.

Скорпион
Най-добре ще бъде, в случай че преминете в сянка. Оригиналността и характерността Ви притеглят хора, с които не си заслужава да имате нищо общо. Изключително значима е предвидливостта. Без нея ще създадете и за себ си, и за своите близки,не малко проблеми. Бъдете икономични: парите, които през днешния ден се каните да похарчите за приятни, само че незначителни неща, скоро може да Ви потрябват за нещо доста по-важно. Бъдете деликатни към здравето си: вероятни са изтощение и обостряне на хронични болести.

Стрелец
През днешния ден ще бъде мъчно да проявявате свободно възприятията си, както и да развивате естествените си креативен дадености. Ваша съществена задача ще бъде не покоряването на нови върхове, а потвърждаването на към този момент направена поръчка. Звездите настояват че победа ( или различен позитивен резултат) е допустима, само че за задачата ще би трябвало да се преодоляват трудности. Полученият резултат може да се окаже очевидно по-нисък от упованията. За да не останете на загуба, не пилейте вниманието си за дреболии и се концентрирате на основното, като незабавно вярно организирайте интересуващите Ви планове.

Козирог
Днес Вашият обичан човек ще постъпва безконтролно и безразсъдно, което ще провокира у Вас стихия от отрицателни страсти. Много е значимо, тази стихия да не го опустоши напълно, и да не скапе отношението му към Вас, тъй като и подобен излаз от събитията е прекомерно евентуален. Бъдете по-търпеливи и сдържани.

Водолей
На всички в близост дълго сте разказвали, че се каните да измененията доста неща в живота си – не е учудващо, че те стартират да се интересуват, за какво досега нищо не се случва. Преди да стартират сплетните, използвайте своите благоприятни условия и си изяснете, какъв брой пари ще са Ви нужни, с цел да реализирате своите проекти. Разбира се, ще се наложи нещо да рискувате, както става нормално, само че въпреки всичко се концентрирайте и започвайте да действате. Колкото повече са рисковете, толкоз повече са премиите. Семейните отговорности може да Ви се сторят непотребни, само че в случай че се заемет с тях, ще откриете за себе си доста нови и забавни неща.

Риби
Старайте се по-добре да организирате своето работно място, което ще Ви обезпечи положително въодушевление в действителност през целия ден. Възможно е, да получите поддръжка от религиозни и културни институции за реализиране на Ваши креативен планове. В фамилията и любовта Ви чакат хармонични връзки. Отделете си време за къса разходка, която, даже и да е за 15 минути, ще Ви се отрази добре. И за предпочитане е, да я извършите денем, когато ще сте изпълнени с сила и възторг.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР