Овен Днес потърсете второ мнение по личен въпрос. Емоциите ви

...
Овен Днес потърсете второ мнение по личен въпрос. Емоциите ви
Коментари Харесай

Стрелец сбъдва мечта, Телец да не плува срещу течението

Овен Днес потърсете второ мнение по персонален въпрос. Емоциите ви пречат да мислите трезво. Най-добре оставете възприятията да поутихнат преди да действате.

Телец Днес не плувайте против течението, само че изберете по-конструктивни и по-незабележими за близките способи да влияете на обстановката. Денят е удобен за всичко, което ви приближава до личните ви идеали.

Близнаци Засилва се интуицията ви, дружно с това към вас се концентрират скрити фактори, може да се усеща нечие скрито въздействие или интерес. Желателно е да ограничите контактите до най-малко.

Рак Този ден може да бъде сложен за другарство и договаряния. Различни страсти, опасения, неодобрение ще пречат на взаимната ви активност с другите.

Лъв През този ден работата в усамотение, въвеждането на ред, малко спорт ще ви оказват помощ да постигнете равновесие. Вечерта направете сантиментална изненада на половинката.

Дева От първия ден на новата седмица навлизате в интензивни промени. Вашите триумфи в огромна степен ще се дефинират от щастливия случай.

Везни Днес е допустимо да се разкъсвате сред работата и дома си. Поставете служебните отговорности преди всичко. Няма да съжалявате.

Скорпион Този понеделник може да пристъпите към нови каузи. Особено настоящи са домашните занимания и присъединяване в живота на околните. Животът изисква от вас виновна позиция.

Стрелец Този понеделник информацията и контактите може да ви дойдат допълнително. Всичко, за което мислите и мечтаете, в този момент е допустимо да се осъществя.

Козирог Този понеделник вести от далечно място може да провокират мощни страсти и да ви накарат да преосмислите някои връзки, изключително продължителните. Послушайте интуицията си.

Водолей Днес отделете оптимално внимание на настоящите каузи. Колкото и да ви се желае да захвърлите всичко и да се занимавате с нещо по-приятно.

Риби През този ден дръжте в центъра на вниманието това, което ви е по силите да измененията и да му повлияете. Останалото към този момент може да изчака. Запазете някои хрумвания и изключително рецензията за себе си.

Източник: Actualno.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР