Овен Днес няма да имате равни на себе си. Имате

...
Овен Днес няма да имате равни на себе си. Имате
Коментари Харесай

Нов период за Рак, превъзходство за Овен

Овен Днес няма да имате равни на себе си. Имате предпочитание за съревнование, само че мъчно ще намерите участници за него. Заложете на спокойствието.

Телец Тази неделя подходете с внимание и обич към фамилните проблеми. Липсата на рецензия ще ви даде доста повече. Бъдете доброжелателни.

Близнаци Днес е денят ви за цялостно разпределяне. Очакват ви наситени и пълноценни часове. Излезте с другари и създайте красиви мемоари.

Рак Тази неделя ще стартира нов интервал за вас. Всичко ще е очевидно, както преди, само че дните ви ще се изпълнени с обич и лекост.

Лъв Тази неделя се насладете на миговете с вашите обичани същества и им помогнете с нещо. Денят е подобаващ и за дълга разходка при положение, че сте сами.

Дева Тази неделя настроението ви ще се усъвършенства от странични фактори. Оставете на другите да се погрижат за това да прекарате добре.

Везни Тази неделя може да сте малко разсеяни, само че пък задоволително приказливи. Важното е да сте измежду хора, които ви одобряват такива каквито сте.

Скорпион Тази неделя ще ви вълнуват въпроси, свързани с персоналния ви живот. Не притискайте индивида до вас единствено тъй като сте се събудили цялостни с възторг. Тези въпроси се вземат решение с трезва глава, а не импулсивно.

Стрелец Денят е подобаващ за книга и уединение, само че в случай че усетите прилив на сили запазете ги, ще ви потрябват. Любовта ще ви изненада прелестно вечерта.

Козирог Тази неделя не злоупотребявайте с очакванията, които другите имат за вас. Направете всичко допустимо, с цел да оправдаете доверието, което ви е гласувано.

Водолей Тази неделя не се опасявайте от работа. Щом не ви се почива използвайте дейно деня, с цел да се подготвите за работната седмица.

Риби Тази неделя се пробвайте да хванете, колкото се може от красивия миг, който ви чака. Бъдете откровени и раздаващи се.

Източник: actualno.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР