Овен Днес нещата няма да се развиват по начина, по

...
Овен Днес нещата няма да се развиват по начина, по
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 18 септември

Овен
Днес нещата няма да се развиват по метода, по който желаете и това е напълно обикновено. Може да протестирате, колкото желаете, само че надали ще измененията нещо. 
Телец
Днес е доста евентуално инцидентно да научите значима вест, която да ви бъде от изключителна изгода. Ще ви е мъчно единствено да не издавате източника ѝ.
Близнаци
Тази сряда не разчитайте на непозната помощ. Нека всичко, което вършиме бъде плод само и единствено на вашите старания.
Рак
Тази сряда ви чака приятна изненада. Бъдете благосклонни към близките и помислете какво може да извършите за тях.
Лъв
Тази сряда не оставяйте нещата да се развиват от единствено себе си. Вашата интервенция ще е решаваща и ще ви донесе дивиденти.
Дева
Тази сряда не давайте път на никого, който не е положил толкоз старания, колкото вас. Отстоявайте своето без да ви е съзнателно.
Везни
Тази сряда не бързайте с изводите, изключително в случай че не познавате хората добре. Дайте си още време и по-малко страсти, с цел да ги прецените вярно.
Скорпион
Тази сряда ще получите това, което желаете, само че надали ще останете удовлетворени. Не постоянно нещата наподобяват такива, каквито са.
Стрелец
Днес не бъдете прекомерно взискателни към близките, изключително в случай че са ви близки. Ако има проблем по-скоро попитайте по какъв начин може да помогнете.
Козирог 
Тази сряда ще получите висока оценка. Ако изпитвате скрупули на съвестта, че не я заслужавате изцяло направете по този начин, че да я заслужите.
Водолей
Тази сряда ще бъде изпълнена с доста нови усещания. Впуснете във всяко едно премеждие. Ще спечелите нови другари.
Риби
Тази сряда заложете на креативния и нравствен метод към нещата. Реалността ще ви пристигна допълнително, по тази причина би трябвало да се отдалечите от нея. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР