Овен Днес не започвайте нови неща, но пък се постарайте

...
Овен Днес не започвайте нови неща, но пък се постарайте
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес, 22.04.2018 г.


Овен

Днес не започвайте нови неща, само че пък се постарайте да свършите всичко, с което сте се захванали. Ново другарство. Радостни прекарвания с близки хора. Неочаквано позвъняване ще ви развълнува и зарадва.

Телец

Днес ще имате ентусиазъм да се занимавате с реализирането на креативен хрумвания. Максимално бързо ще се справите с многото задължения и ще се радвате на приятна вечер, в компанията на фамилията си. Зарадвайте обичан човек с приятна изненада.

Близнаци

Много задължения ще имате през този ден, само че в случай че се захванете с реализирането им от сутринта, ще се справите чудесно с всичко и ще се радвате на една приятна вечер. Ще ви създадат приятна изненада и ще се чувствате същински обичани.

Рак

Денят ви ще донесе доста приятни изненади и позитивни страсти. Ще се радвате на любовта на обичан човек. Не правете непотребни разноски, с цел да не изпитвате финансови усложнение в следствие. Не предприемайте пътешестване на дълги дистанции.

Лъв

Денят ви ще бъде претрупан откъм домашна работа. С помощ от вашите близки ще се справите с всичко и настроението ви ще се увеличи. Вечерта ще бъде изпълнена с доста приятни изненади и радостни мигове.

Дева

Денят ви ще бъде сполучлив, макар че не всичко ще върви по проект. Някои непредвидени промени в проектите на другите, или заради независещи от вас аргументи, ще ви накарат да вземете бързо и съществено решение. Вечерта ви ще бъде изпълнена с доста обич и фамилна топлота.

Везни

Днес може да разчитате на положителни доходи и на решение на някои нерешени до момента въпроси. Зарадвайте фамилията си с дребни дарове. Очаква ви една приятна вечер, в уютна фамилна среда. Отлично здраве.

Скорпион

Днес бъдете деликатни с финансовите въпроси. Ако пазарувате, пазете си чантата, портфейла, кредитните карти. Не се натоварвайте с непознати проблеми. Прекарайте вечерта в компанията на най-близките. Не прекалявайте с алкохола.

Стрелец

Този ден ще ви донесе доста приятни изненади и хубави моменти с вашето семейство. Още от сутринта ще имате много работа, само че в случай че сте експедитивни ще свършите всичко в период. Не харчете пари за ненужни и безсмислени предмети.

Козирог

Днес не си оставайте у дома, приемете покана за празненство, където ще се запознаете с забавна персона. Възможно е и да срещнете любовта на живота си. Не участвайте в непознати разногласия и не вземайте ничия позиция най-малко на думи.

Водолей

Предпазливостта в връзките ви с близките ще ви спести непотребни недоразумения. Ако имате време е по-добре да го посветите на обичано занятие или другари. Няма да липсват благоприятни условия и за нови запознанства.

Риби

Днес може да разчитате на положителни доходи и на решение на някои нерешени до момента въпроси. Зарадвайте фамилията си с дребни дарове. Очаква ви една приятна вечер, в уютна фамилна среда. Отлично здраве.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР