Овен Днес не тръгвайте с рогата напред. Всъщност имате пълното

...
Овен Днес не тръгвайте с рогата напред. Всъщност имате пълното
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 30 март

Овен
Днес не тръгвайте с рогата напред. Всъщност имате цялостното право да го извършите и цялостното право да сте недоволни от себе си след това. 
Телец
Днес ще бъдете обладани от лека полуда, която обратно на общоприетото разбиране няма да ви приближи до целенасочената ви цел. Така че, в случай че не желаете денят да бъде прахосан, пробвайте се да ограничите своите импулси.
Близнаци
Не забравяйте да включите най-малко половин час отмора в проектите си за през днешния ден и в случай че забравите, неотложно поправете грешката. Важно е да се пазите.
Рак
Не вземайте дефинитивни решения през днешния ден, прекомерно рано е за тях. Все още не знаете всички детайлности и загубите ви може да са обилни.
Лъв
Днес главната грижа ще бъде положението на ваш другар. Той е толкоз угрижен за казуса да получи това, което желае, че не управлява прекалено много дейностите си. Вашата задача е да го спасите от неприятности.
Дева
Дори вие имате някои потребности и би трябвало да положите някои старания, с цел да ги задоволите. Макар и вкъщи вечерта не се оставяйте без развлечение. 
Везни
Днес ще се радвате на лек и спокоен ден. Не търсете непотребни проблеми, изключително в случай че Съдбата към този момент ви е лишила от тях.
Скорпион
Днес ще бъдете скъп асистент за тези хора, които не могат сами да се оправят в ситуацията. Все отново помислете и за това, че би трябвало да почивате.
Стрелец
Вашите проблеми са лесни за решение, просто би трябвало да намерите верния метод. Помислете добре преди да действате.
Козирог
Днес не можете да избягате от някои скучни и досадни хора, само че ще може да разнообразите обстановката с хумора си. Важното е да е им обръщате внимание.
Водолей
Това е ден, който не може да се пропилее без доста страдание. Ще ви се дават голям брой разнородни благоприятни условия и да ги пропуснете би било непростима загуба.
Риби
Това е ден, в който да обърнете внимание на тежестта си. Не изпадайте в суматоха, само че вкара най-малко повече извършения, с цел да поддържате форма.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР