Овен Днес не си мислете, че сте единствените на света,

...
Овен Днес не си мислете, че сте единствените на света,
Коментари Харесай

ХОРОСКОП: Везни Неделята ще ви срещне с ваш стар страх

Овен Днес не си мислете, че сте единствените на света, които имате дадени проблеми. Опитайте се да не мислите за тях, те даже не са и толкоз значими.

Телец Възможно е да се приближите рисково близо до някой, който не познавате доста добре. Ако имате огромно доверие на интуицията – действайте.

Близнаци Помислете добре преди да кажете каквото и да било. Много е значимо да бъдете премерени в думите си, тъй като те ще имат огромно въздействие върху останалите. Рак Ваш другар ще има потребност от помощ. Това може да наруши някои ваши проекти, само че си спомнете, че доста постоянно ви е протягал ръка.

Лъв Не е безумно да се включите в дадена задача през глава, изключително в случай че е благородна. Не му мислете доста и вложете всичките си умения и знания.

Дева Тази неделя може да ви изненада с прелестно позвъняване. Не си правете обаче прибързани заключения. Оставете на другия да води нещата.

Везни Неделята ще ви срещне с ваш остарял боязън. Очаква ви една къса битка, от която обаче вие ще излезете победител.

Скорпион Тази неделя ще има място за всичките ви планове. Не губете време в чудене дали ще съумеете, а започнете да изпълнявате замисленото едно по едно.

Стрелец Днес е добре да се движите оптимално. Прекарайте деня в разходка сами, само че на познати места. Имате потребност от усамотение и премисляне.

Козирог Днес задачата ви ще бъде да се поставите на мястото на другите. Не си мислете, че ще е скучно. Ще научите доста нови забавни неща.

Водолей Пътищата ви ще се пресекат с забавен, само че доста друг от вас, човек. Общуването ще ви обогати повече от колкото сте очаквали.

Риби Спокойствието е гаранция за триумф. Не правете и не казвайте нищо в случай че сте ядосани. Наложете си го като предписание./Марица

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР