Овен Днес не си играйте с огъня. Изкушавате се да

...
Овен Днес не си играйте с огъня. Изкушавате се да
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 19 юни

Овен
Днес не си играйте с огъня. Изкушавате се да предизвикате някого, само че крайният резултат може да не е във ваша изгода.
Телец
Това е добър ден за привличане на вниманието. Потърсете най-хубавият ъгъл, от който ще може да покажете изключителните ви качества.
Близнаци
Тази сряда пробвайте да излезете от клишето. Сега старите способи няма да работят, както ви се желае. Бъдете новатори.
Рак
Тази сряда очаквайте непредвиденото. Нищо няма да може да бъде следено и планувано. Точно това ще направи деня ви забавен.
Лъв
Не съдете по другите за себе си. Намалете темпото, с цел да дадете опция на другите да ви доближат най-малко малко. 
Дева
Тази сряда потърсете всички вероятни източници на информация за вашите цели. Това не значи да подбирате такава, която пасва на желанията ви.
Везни
Днес помислете до какъв брой може да разчитате на околните ви и на себе си. Правилната преценка на силите ще ви даде сериозен късмет за триумф.
Скорпион
През този ден не разчитайте на поддръжка от близките. Възможно е даже тя да ви отклони от същинската ви цел. Действайте независимо. 
Стрелец
Днес не търсете виновници за обстановката, в която се намирате. Помислете с какво сте съдействали за нея и ще се учудите на присъединяване ви.
Козирог
Сега е време за отмора или най-малко за психическо разтоварване. Отхвърляйте предложения за съдействие на този стадий. 
Водолей
Тази сряда ще имате триумф. Малко ваше изпитание ще бъде възнаградено високо. Представете си, в случай че дадете още от себе си...
Риби
Днес потърсете отдушник от мислите ви в нова конюнктура и с нови хора. Наблюдавайте и задавайте въпроси - чакат ви забавни прекарвания.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР