Овен Днес не се ядосвайте на хората около вас, че

...
Овен Днес не се ядосвайте на хората около вас, че
Коментари Харесай

Съвет за всяка зодия за днес, 23 АВГУСТ

Овен

Днес не се ядосвайте на хората към вас, че мислят погрешно или че не споделят мнението ви. Има огромна възможност да сте прави за себе си, само че в случай че желаете връзките с въпросните хора да вървят, заложете на приятелския метод и не бързайте да поставяте безапелационни оценки.

Телец

Иска ви се да оставите всичко, само че за жалост през днешния ден ще имате много задължения. Не пропускайте да закусите устойчиво, тъй като денят ще е дълъг, а графикът ви – много претрупан. Напоследък пренебрегвате здравето си, а не трябва по този начин.



Близнаци

Днес би могло да се открие опция да извършите промени в дома си или да постигнете свое съкровено предпочитание. Обръщайте повече внимание на персоналните си стремежи и потребности в сравнение с това, което другите чакат от вас – по този начин ще имате по-голям късмет да предприемете верните дейности.

Рак

Днес посветете времето преди обяд на рутинни задания. Следобед ще бъдете по-дейни и настроени креативен, поради което ще свършите по-добра работа. Ако за някакъв план имате потребност от помощ, обърнете се към близки и познати, а също по този начин и към обичания човек – има огромна възможност да я получите.

Лъв

Днес не се опасявайте да се откажете да следвате свое разбиране или от нещо, което не сте съумели да реализирате, да вземем за пример от своя цел. Някои от вас може даже да изискат да не поддържат връзки с човек, с който към този момент не са на една вълна. Макар предишното да оказва въздействие върху вас през днешния ден, гледайте единствено напред.

Дева

Днес направете нужното, с цел да постигнете съгласие с сътрудник, шеф или клиент. Не се отхвърляйте да преследвате стремежите си, само че помислете по какъв начин бихте могли да подобрите своята успеваемост. Укрепете позициите си на работното място. Не си позволявайте да взимате и да давате пари назаем.

Везни

Хубав ден както за споразумяване на партньорските ви взаимоотношения, по този начин и за по-интензивно придвижване, за срещи и диалози, за къси пътувания. Възможно е да установите нови контакти. Може умерено да работите с документи.

Скорпион
 4-те зодии, които ще имат доста шанс през седмицата 23-27 АВГУСТ 4-те зодии, които ще имат доста шанс през седмицата 23-27 АВГУСТ
ОВЕН Планетите внасят раздвижване във вашите словесни информационни умения и също ще имате много сила, с цел да свършите документите....

През днешния ден е допустимо да изпитвате по-голяма раздразнителност и напрежение. Момент за усамотение, за отмора, за равносметка и за размишления по значими за вас тематики. Избягвайте да влизате в спор на работното си място.

Стрелец

Днес на работното си място ще сте феноменални, а всички договаряния, които водите, ще се увенчават с триумф. Проявявате толерантно отношение към близките и това ще ви помогне да развиете положителните си връзки с вашите близки.



Козирог
 Зодиите, които са обречени на страдалчество през тази седмица, 23-27 АВГУСТ Зодиите, които са обречени на страдалчество през тази седмица, 23-27 АВГУСТ
Последният летен месец ще бъде същинско тестване за някои от зодиите. Вижте кои ще бъдат те! Жените от тези ЗОДИИ към момента страдат по...

Днес обединете напъните си с сътрудник, който и различен път е заставал самоуверено зад концепциите ви. Не подценявайте устрема си да постигате по-добри резултати, даже и да не съществуват задоволително удобни условия за това.

Водолей

Днес събитията ще ви подбуден да поемете отговорност за някакво събитие в живота ви, което не ви се нрави. Ако на дневен ред излезе проблем, който още веднъж и още веднъж се явява пред вас, обърнете му внимание – може би звездите ви подсказват, че не вършиме нещо както би трябвало, че би трябвало да коригирате тактиката си за деяние или напълно да промените посоката в избрана житейска област.

Риби

Днес по-добре не водете значими диалози и избягвайте директните борби – има възможност да срещнете мощна опозиция или другият човек да реагира извънредно. Ако би трябвало да отбраните себе си обаче, направете го – в противоположен случай някой различен ще поеме контрола върху условия, които касаят и вас.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР