Овен Днес не се надявайте на чудо. Ще се наложи

...
Овен Днес не се надявайте на чудо. Ще се наложи
Коментари Харесай

3 зодии са изнервени, близнакът да направи подарък

Овен

Днес не се надявайте на знамение. Ще се наложи да приемете обстановката такава, каквато е. Тя има своите преимущества, само че би трябвало да ги видите.

Телец

Тази неделя не хвърляйте на лесното благополучие или облага. Понякога евтиното в действителност излиза много скъпо и губи време.

Близнаци

Тази неделя не давайте нищо назаем. Ако може не правете и дарове без мотив. Сега е време да пазите вашето.

Рак

Тази неделя е време за същинска отмора. Това значи е добре да пестите силите си и да не излизате от вкъщи.

Лъв

Тази неделя е добре да сте по-внимателни с околните си. От една неправилна дума може да стане огромна пакост.

Дева

Тази неделя не се колебайте да казвате истината. Не мислете дали на някой ще му стане неприятно, най-добре е да сте откровени.

Везни

Тази неделя не си поставяйте високи цели. Ако въпреки всичко ви се постанова да свършите значима работа потърсете помощ.

Скорпион

Сега не е моментът за равносметки. Оставете нещата такива, каквито са. Доброто ще пристигна, когато минимум го очаквате.

Стрелец

Днес не повтаряйте остарели неточности. Дори да сте създали първата крачка не е късно да спрете и да помислите дали да продължите или не.

Козирог

Тази неделя не се надявайте на случайността. Ако желаете да ви се случи нещо хубаво ще би трябвало да внесете съществени старания.

Водолей

Днес не споделяйте своите планове. Скоро може да се трансформират и да би трябвало да обяснявате ненужно смяната в мнението ви.

Риби

Тази неделя се отдайте на отмора и правете единствено това, което желаете. Все отново изберете активност, която да е друга от нормалните ви.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР